Ринок ОВДП

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
  #<1 ... 601602603604605 ... 921>
Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2024 08:43

2XL написав:Підкажіть, як наявність ОВДП впливає на субсидію?
Хочу на пенсіонерку частину облігацій оформити, як фінансову подушку. Читав, що познімали субсидію у. кого були облігації більше 100к чи більше 50к. Наявність перевіряється тільки при оформленні і переоформлені раз на рік чи постійно? Мені треба виключити ризики, бо якщо знімуть всім нам капець )

Доход от ОВДП (в отличие от депозитов) будет персонализировано виден налоговой. А это напрямую будет влиять на размер/наличие субсидии.
ramaz

Подякував: 130 раз.
Подякували: 125 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2024 10:50

50% ВІД ВСІХ ОВДП В ДІЇ ПРИДБАНО ЧЕРЕЗ ICU
greenozon

Подякував: 567 раз.
Подякували: 1747 раз.

Профіль

1
3
1
6
Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2024 10:58

greenozon написав:50% ВІД ВСІХ ОВДП В ДІЇ ПРИДБАНО ЧЕРЕЗ ICU

А чем ику лучше того же сенса?
Востаннє редагувалось посетитель в Суб 13 кві, 2024 12:00, всього редагувалось 1 раз.
посетитель

Подякував: 5 раз.
Подякували: 225 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2024 11:00

Re: Ринок ОВДП

посетитель написав:А чем так лучше того же сенса?
В мене Сенс не давав купити з Хамелеону, а ICU - дав
Дюрі-бачі

Подякував: 890 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2024 23:52

посетитель написав:
  greenozon написав:50% ВІД ВСІХ ОВДП В ДІЇ ПРИДБАНО ЧЕРЕЗ ICU

А чем ику лучше того же сенса?
Ціна на пару копійок менше?
2XL

Подякував: 751 раз.
Подякували: 271 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 16 кві, 2024 11:27

ramaz написав:
Хочу на пенсіонерку частину облігацій оформити, як фінансову подушку. Читав, що познімали субсидію у. кого були облігації більше 100к чи більше 50к. Наявність перевіряється тільки при оформленні і переоформлені раз на рік чи постійно? Мені треба виключити ризики, бо якщо знімуть всім нам капець )

Доход от ОВДП (в отличие от депозитов) будет персонализировано виден налоговой. А это напрямую будет влиять на размер/наличие субсидии.
А дохід від облігацій, наприклад, новопея буде відображатися?
2XL

Подякував: 751 раз.
Подякували: 271 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 16 кві, 2024 12:05

В контексті мобілізації - чи пробував хтось оформляти доручення та заповіт на ціннопаперові рахунки. Які нюанси? Зокрема цікавить чи можливо доручення на доступ через Дію/кабінет і вивід виплат на банківський рахунок дружини? Які нюанси?
anmyronyuk1

Подякував: 33 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 16 кві, 2024 12:13

anmyronyuk1 написав:В контексті мобілізації - чи пробував хтось оформляти доручення та заповіт на ціннопаперові рахунки. Які нюанси? Зокрема цікавить чи можливо доручення на доступ через Дію/кабінет і вивід виплат на банківський рахунок дружини? Які нюанси?

В ICU питав про переказ прав на ЦП та вартість цього питання, зараз чекаю як зареєструють маму та буду дарувати їй ОВДП, ось відповідь, що була мені надана:
Перевести ЦП можна згідно договору дарування, форма вільна, без нотаріального посвідчення, шаблон додаю у вкладенні. Але для цього необхідно, щоб у родича був відкритий рахунок в ЦП в депозитарній установі в нашій або в іншій. Якщо родич бажає відкрити рахунок у нас, можна зареєструватися на сайті https://online.icu/investments/

Після отримання підписаного договору дарування ми готуємо лист розпорядження щодо розблокування ЦП, розпорядження на переказ, зарахування, блокування ЦП. Після отримання підписаних документів здійснюється переказ ЦП. Якщо родич зареєструється не у нас, то тоді додатково потрібно надати номер рахунка в Депозитарній установі.

Якщо Ви плануєте подарувати ЦП людині першого рівня спорідненості то це безкоштовно.
vovabelokon99

Подякував: 17 раз.
Подякували: 27 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 16 кві, 2024 12:14

ramaz написав:

Пардон, а каким образом и где могут проверить наличие депозита(ов) и их общей суммы (если их несколько и в разных банках) ?
aleksan1

Подякував: 36 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 16 кві, 2024 12:29

2XL написав:
ramaz написав:Доход от ОВДП (в отличие от депозитов) будет персонализировано виден налоговой. А это напрямую будет влиять на размер/наличие субсидии.
А дохід від облігацій, наприклад, новопея буде відображатися?

Отображаться где? В справке доходов от налоговой сформированной без декларации физика? В общем случае - нет. Любых облигаций, в т.ч. ОВГЗ. Потому, что, кроме самого физика никто не обязан передавать эти данные в налоговую. Брокер/дилер ЦБ может посчитать и передать. А может этого и не сделать. В частности Моня известен тем, что доход и инвестприбыль от ОВГЗ в налоговую не передаёт и народ для декларации имеет головняк самостоятельно поднимать первичку и считать сколько там за что получилось.

Про корпоративные облигации из за того, что брокер у них обычно работает и налоговым агентом, как правило брокер в налоговую отчитывается и показывает этот доход персонализованно. Именно Новапей я ещё на своей шкуре не проверял. Через годик узнаю.
moveton

Подякував: 65 раз.
Подякували: 702 раз.

Профіль

1
6
  #<1 ... 601602603604605 ... 921>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему