Ринок ОВДП

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
  #<1 ... 736737738739740 ... 923>
Повідомлення Додано: Чет 30 січ, 2025 14:11

ramzes4 написав:
  Amethyst написав:Наприклад, для UA4000230635
Різниця з Сенсом -- 1.49грн/шт, тобто на закупі в 100 обліжок = 149 грн, що повністю нівелюється розширеним (для спекулів) онлайн-функціоналом Сенса :P :P

А що такого розширеного в Сенсі, чого немає в Приваті?

А як в Приваті проходить достроковий продаж, і як можна проаналізувати ціну дострокової продажі до самої покупки?

ПС. Я отут https://privatbank.ua/ovdp поковирявся ((
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

Подякував: 499 раз.
Подякували: 1290 раз.

Профіль

3
1
1
10
Повідомлення Додано: Чет 30 січ, 2025 17:04

Re: Ринок ОВДП

Сьогодні хто-небудь продавав овдп в Сенсі ? Все нормально працює? Бо в мене чомусь КЕП злетів(
lamal

Подякував: 82 раз.
Подякували: 73 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 січ, 2025 17:29

lamal написав:Сьогодні хто-небудь продавав овдп в Сенсі ? Все нормально працює? Бо в мене чомусь КЕП злетів(

Їх КЕП регулярно злітає кожні три міс. Ото введіть щось 3 рази і спокійно його відновлювайте через Дію.
Amethyst

Профіль

3
1
1
10
Повідомлення Додано: Чет 30 січ, 2025 17:58

Amethyst написав:
  ramzes4 написав:
  Amethyst написав:Наприклад, для UA4000230635
Різниця з Сенсом -- 1.49грн/шт, тобто на закупі в 100 обліжок = 149 грн, що повністю нівелюється розширеним (для спекулів) онлайн-функціоналом Сенса :P :P

А що такого розширеного в Сенсі, чого немає в Приваті?

А як в Приваті проходить достроковий продаж, і як можна проаналізувати ціну дострокової продажі до самої покупки?

Там, де ви ковирялися вказана Дохідність купівлі. Підставляєте у формулу для потрібної бумаги і отримуєте ціну викупу на бажану дату. Якщо вже володієте бумагами, купленими через Приват24, ціна вказана у портфелі (меню "Цінні папери"). Наприклад, для UA204150 1067,41 грн на 31/01/25 (відповідає 15.5%, як вказано на https://privatbank.ua/ovdp)
Navegantes

Подякував: 10 раз.
Подякували: 94 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 30 січ, 2025 18:21

Navegantes написав:
  Amethyst написав:А як в Приваті проходить достроковий продаж, і як можна проаналізувати ціну дострокової продажі до самої покупки?

Там, де ви ковирялися вказана Дохідність купівлі. Підставляєте у формулу для потрібної бумаги і отримуєте ціну викупу на бажану дату. Якщо вже володієте бумагами, купленими через Приват24, ціна вказана у портфелі (меню "Цінні папери"). Наприклад, для UA204150 1067,41 грн на 31/01/25 (відповідає 15.5%, як вказано на https://privatbank.ua/ovdp)
Але у Сенса (та і у ІКУ) це на декілька порядків зрозуміліше відображається і робиться у 2 кліки на смарті :idea: І маржа купи/продай якось спокійніше/розумніше виглядає :wink:
Amethyst

Профіль

3
1
1
10
Повідомлення Додано: Чет 30 січ, 2025 19:34

Amethyst написав:Але у Сенса (та і у ІКУ) це на декілька порядків зрозуміліше відображається і робиться у 2 кліки на смарті І маржа купи/продай якось спокійніше/розумніше виглядає

Згоден, але ІКУ, наприклад, виставляє дохідності, які програють Привату. В той же час з ІКУ я можу вивести кошти без комісії, Приват дає котирування не на "сьогодні", а "наступний робочий день". Привата немає в Дії. Можна продовжувати і продовжувати... у кожного свої + та -
Navegantes

Подякував: 10 раз.
Подякували: 94 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 01 лют, 2025 20:17

Сьогодні пробував декілька раз купити в сенса в дії, так дія підпис ніяк, а півгодини і все - вчасно не забрав. Потім в кінто, з підписом те саме, але очікує вже купи часу підписання. Взагалі дія підпис найгірше що є в дії, а може і в ширших масштабах. Вже би через відпечаток пальця, чи ще якусь альтернативу запустили.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1115 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 02 лют, 2025 00:42

Ой+ написав:Взагалі дія підпис найгірше що є в дії, а може і в ширших масштабах. Вже би через відпечаток пальця, чи ще якусь альтернативу запустили.

Отпечаток пальца на входе в Дию, но этого типа маловато. Ещё вариантов биометрической "якось альтернативи" не очень просматривается. А что с Дияпидписом такого ужасного? Я ещё понимаю первая версия, которая требовала головой вертеть, была тяжковата в использовании. Но то, что сейчас, идентифицирует за секунды же в условиях самого минимального освещения и такой себе камеры (во всяком случае приложение от Идеи на том же смартфоне сказало, что плоховато меня видит, поэтому зуськи мне, а не пустить в приложение). Летом палец протирать, чтобы сканер отпечатка его опознал, подольше бывает.
moveton

Подякував: 65 раз.
Подякували: 702 раз.

Профіль

1
6
Повідомлення Додано: Нед 02 лют, 2025 10:23

moveton написав:
  Ой+ написав:Взагалі дія підпис найгірше що є в дії, а може і в ширших масштабах. Вже би через відпечаток пальця, чи ще якусь альтернативу запустили.

Отпечаток пальца на входе в Дию, но этого типа маловато. Ещё вариантов биометрической "якось альтернативи" не очень просматривается. А что с Дияпидписом такого ужасного? Я ещё понимаю первая версия, которая требовала головой вертеть, была тяжковата в использовании. Но то, что сейчас, идентифицирует за секунды же в условиях самого минимального освещения и такой себе камеры (во всяком случае приложение от Идеи на том же смартфоне сказало, что плоховато меня видит, поэтому зуськи мне, а не пустить в приложение). Летом палец протирать, чтобы сканер отпечатка его опознал, подольше бывает.

Та не, дружина по півгодини посміхається та кліпає. Тому кому, як повезе.
ukr0014959

Подякував: 18 раз.
Подякували: 21 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 02 лют, 2025 10:49

ukr0014959 написав:
  moveton написав:

Та не, дружина по півгодини посміхається та кліпає. Тому кому, як повезе.

Я вчора взагалі якусь неймовірну к-ть часу витратив безтолку. Сьогодні також уже пару спроб мимо. Але можна глянути відгуки в плеймаркеті - які масові скарги саме на дію підпис, це значить проблема масова.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1115 раз.

Профіль

2
2
  #<1 ... 736737738739740 ... 923>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему