На срувесне не такое увидишь, посмотри лучше как трупы уносят из Мариинского после подвигов этих ягняток "крымских":
|
|
![]() Re: Політичні дискусіїНа срувесне не такое увидишь, посмотри лучше как трупы уносят из Мариинского после подвигов этих ягняток "крымских": ![]() Re: Політичні дискусіїБули. Просто імена (ідеї) зниження оподаткування. Непрохідні, але можна було би голосували просто задля протесту проти податків... Можна було би... Якби не черговий кремлядський цирк, шабаш посеред лідерів рейтингу. ![]() От і залишився тільки Порох...
Про виборців ЗеБені і Бйулі... І про ГолодоМори й Геноциди, якими нас "забезпечували" їхні "папірєдніки" – впродовж минулих століть.
Ні. ссср розпався внаслідок нежиттєзданості ідеї "відібрати й поділити".
Х.З. коли люди перетворюються на кремлядей??? Хтось, можливо, ще при народженні. Когось купують/залякують пізніше. А ще хтось... Наприклад, Зе! Не може ж Зе бути такими тупим, як ми бачимо..., щоби аж стати ідейною кремляддю? Можливо, все не так?? Припустімо, він "отримав пропозицію, від якої неможливо відмовитись" — "або йди, без капіталу, без партії, без будь-якої підтримки, в прези й будеш там нашою маріонеткою, або вже нині поширимо компромат і зруйнуємо усе життя... і твоє, і рідних..." І він робить все від нього залежне, "тупить" як лише може, щоби не бути обраним??? І лише "мудрий і чуйний" народ чомусь гальмує і не встигає увімкнути оту свою легендарну "мудрість" і "чуйність"... ![]() [url]https://www.dw.com/uk/оксана-забужко-не-спи-моя-рідна-земля/a-48084178?fbclid=IwAR1czaVWhHDAUDBSB2mSBTxTQM0KBQyAXObzhurKK0fNac_hpYmYFEWweNg[/url] Востаннє редагувалось Bobua в П'ят 29 бер, 2019 01:31, всього редагувалось 2 разів.
![]() Где??? ![]() ![]() ![]() Я весь внимание! Я четко и однозначно выше выразил свою позицию - российскую агрессию осуждаю, коллаборацию крымчан и дончан осуждаю! Но извините все, чьи нежные чувства я задел - радикализм, играющий на руку российскому агрессору, я тоже не собираюсь поддерживать! ![]() В зеленском смущает то что у него общий юрист и телохранитель с господином Коломойским
Сам зеленский заявляет что ничего общего с Коломойским не имеет но при этом навещает его в Швейцарии в 2017 года на самолёте Коломойского Укрнафта и приват банк в который государство влило немало денег в случае прихода зеленского к власти буде передан назад господину Коломойскому Если чесно то не кого выбирать ![]() Даже не сомневаюсь, что после отстранения избирателями от власти ряда всем известных товарищей, таскавших футляры с винтовками, откроются дополнительные подробности гибели людей. Вряд ли Сакварелидзе будет что-то скрывать.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератор: Модератор |
|