На срувесне не такое увидишь, посмотри лучше как трупы уносят из Мариинского после подвигов этих ягняток "крымских":
|
|
Re: Політичні дискусіїБули. Просто імена (ідеї) зниження оподаткування. Непрохідні, але можна було би голосували просто задля протесту проти податків... Можна було би... Якби не черговий кремлядський цирк, шабаш посеред лідерів рейтингу. От і залишився тільки Порох...
Про виборців ЗеБені і Бйулі... І про ГолодоМори й Геноциди, якими нас "забезпечували" їхні "папірєдніки" – впродовж минулих століть.
Ні. ссср розпався внаслідок нежиттєзданості ідеї "відібрати й поділити".
Х.З. коли люди перетворюються на кремлядей??? Хтось, можливо, ще при народженні. Когось купують/залякують пізніше. А ще хтось... Наприклад, Зе! Не може ж Зе бути такими тупим, як ми бачимо..., щоби аж стати ідейною кремляддю? Можливо, все не так?? Припустімо, він "отримав пропозицію, від якої неможливо відмовитись" — "або йди, без капіталу, без партії, без будь-якої підтримки, в прези й будеш там нашою маріонеткою, або вже нині поширимо компромат і зруйнуємо усе життя... і твоє, і рідних..." І він робить все від нього залежне, "тупить" як лише може, щоби не бути обраним??? І лише "мудрий і чуйний" народ чомусь гальмує і не встигає увімкнути оту свою легендарну "мудрість" і "чуйність"... [url]https://www.dw.com/uk/оксана-забужко-не-спи-моя-рідна-земля/a-48084178?fbclid=IwAR1czaVWhHDAUDBSB2mSBTxTQM0KBQyAXObzhurKK0fNac_hpYmYFEWweNg[/url] Востаннє редагувалось Bobua в П'ят 29 бер, 2019 00:31, всього редагувалось 2 разів.
Где??? Я весь внимание! Я четко и однозначно выше выразил свою позицию - российскую агрессию осуждаю, коллаборацию крымчан и дончан осуждаю! Но извините все, чьи нежные чувства я задел - радикализм, играющий на руку российскому агрессору, я тоже не собираюсь поддерживать! В зеленском смущает то что у него общий юрист и телохранитель с господином Коломойским
Сам зеленский заявляет что ничего общего с Коломойским не имеет но при этом навещает его в Швейцарии в 2017 года на самолёте Коломойского Укрнафта и приват банк в который государство влило немало денег в случае прихода зеленского к власти буде передан назад господину Коломойскому Если чесно то не кого выбирать Даже не сомневаюсь, что после отстранения избирателями от власти ряда всем известных товарищей, таскавших футляры с винтовками, откроются дополнительные подробности гибели людей. Вряд ли Сакварелидзе будет что-то скрывать.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератор: Модератор |
|