Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
"Думаю, не може бути багато Майданів і люди вже це показали. Мені зрозуміла позиція людей, коли вони вийшли на Майдан. Тоді побили інших людей. Я за ту позицію теж готовий бути з людьми. Якщо і далі народ будуть ображати і бити — я піду на Майдан. І ходив, звичайно. Правда, не першого грудня, коли Беркут побив студентів, а вже другого дня заїхав. Взагалі, насилля нашій ментальності нехарактерне. Я коли дивлюсь, як в арабських країнах відбуваються які перевороти, мародерства, я з жахом це сприймаю. Тоді я радію, що народився в Україні. Але нашій країні не пощастило з політикою та верхівкою влади", - підсумував він.
Обіцяв Зеленський ще раз прийти на Майдан, якщо будуть ображати і бити людей, але так і не зрослось. Людині не тільки пофіг напрям, куди пішла Україна при Януковичу, але й українська мова, культура - все українське. З нього такий патріот, як з мене балерина.
freeze написав:А 99,9 процентов населения, которые не были на Майдане, это по вышедшим темникам, есть кто ?
99,9999% не лізуть в Президенти. Нафіга вибирати людину, яка навіть державну мову не знає? Якщо виберуть - то точно друга Молдова з другим Додоном.
Зеленский нормально владеет мовой, и ведет концерты часто мовой. Зачем врать ? Янукович тоже сейчас неплохо выучил, зачем мову за уши притягивать? Если опять выберут Порошенко, то будет еще хуже, какой-то уровень бабы Ванги, откуда вы все это берете, если Зеленский никогда не был Президентом. Как в Мимино, - Я так думаю, верх доказательной базы )))