Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 159160161162163 ... 7544>
Повідомлення Додано: Сер 13 лют, 2019 16:29

Re: Політичні дискусії

lapay написав:Так і далі буде.
таким темпом через 50 лет коррупционеры сами вымрут.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 13 лют, 2019 16:33

vitaliian написав:таким темпом через 50 лет коррупционеры сами вымрут.

Теж варіант - як в Італії. :)
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 лют, 2019 17:22

lapay
По-вашому виходить, що треба обирати тiльки з тих, хто був на Майданi?
То може Гаврилюка? :)

Об оценках к-ва участников Майдана. Оценка количества участников любых массовых мероприятий весьма приблизительна и сильно зависит от того, кто оценивает. Если бы Майдан потерпел поражение, сейчас назывались бы совсем другой цифры.

О споре freeze"a и V2.
Я с уважением отношусь к Портникову, но приведенная статья уж слишком смахивает на заказную (хотя, возможно, он искренне ошибается). Слишком слабая и не очень логичная для него аргументация.
Востаннє редагувалось ЛАД в Сер 13 лют, 2019 17:34, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 13 лют, 2019 17:34

ЛАД написав:По-вашому виходить, що треба обирати тiльки з тих, хто був на Майданi?
То может Гаврилюка?

Гаврилюка вже вибрали. До речі, не самий поганий депутат, ходить і голосує, на відміну від інших.
Особисто я сильно звертаю на відношення кандидатів до Майдану і їх участь в ньому. Бо саме там була боротьба за майбутнє України, яка ще не закінчилась.
lapay

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 лют, 2019 17:36

lapay написав:
  ЛАД написав:По-вашому виходить, що треба обирати тiльки з тих, хто був на Майданi?
То может Гаврилюка?

Гаврилюка вже вибрали. До речі, не самий поганий депутат, ходить і голосує, на відміну від інших.
Особисто я сильно звертаю на відношення кандидатів до Майдану і їх участь в ньому. Бо саме там була боротьба за майбутнє України, яка ще не закінчилась.

https://youtu.be/eqXaQpjhuQA?t=31
лучше б не ходил, депутат это не палец для голосования а мозг который управляет законами в стране.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 13 лют, 2019 17:42

vitaliian написав:лучше б не ходил, депутат это не палец для голосования а мозг который управляет законами в стране.

На одних мізках далеко не заїдеш - пальці теж потрібні. :)
lapay

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 лют, 2019 17:57

lapay написав:Спонсори не дадуть. Будуть давити, і контроль над НАЗК пригадають, і багато чого іншого, про що, поки що, мовчать, щоб не зурочити його перемогу. :)

Міжнародний валютний фонд поки не побачив радикальних змін рівня корупції в Україні.
https://news.finance.ua/ua/news/-/44378 ... v-ukrayini
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 13 лют, 2019 18:24

vitaliian написав:.....
У ЮВТ есть один плюс, она битая режимом чивокуни и должна всеми клетками понимать что коррупция и диктатура это плохо.

Если выберут ПАП то про борьбу с коррупцией все забудут ещё на 5 лет. Он и так с ней не борется, а как перевыберут вообще запретит это слово. https://youtu.be/qa3SRZY96ZA?t=44

В итоге всех противников коррупции "господь попустит".

Восставшие рабы обычно мечтали о том, чтобы самим стать рабовладельцами. :)
И, наоборот, главные борцы с капитализмом обычно происходят не из низших слоёв, а из той же буржуазии или близких к ней слоёв населения.

lapay
Я не хочу, щоб він був Президентом, не тому, що підтримую Порошенко. Якщо в другий тур вийде Зеленський і Тимошенко, то проголосую за Тимошенко. Ми не Гвтемала з Гаїті, щоб вибирати артистів в Президенти, та ще й такого, з такою пристосуванською життєвою позицією і спонсором, не кажучи про відношення до національної основи держави.

Я вряд ли буду голосовать за Зеленского просто потому, что у него совершенно нет опыта гос. управления.
Но Ваши аргументы ...
1. А чем мы лучше, чем "Гватемала з Гаїті"?
2. Откуда мнение о "пристосуванській життєвій позиції"?
3. Чем Вам не нравится спонсор (если он действительно спонсор)? Надеюсь, Вы не будете отрицать, что в 2014-начале 2015 он сыграл большую роль в защите постмайданной Украины?
4. Что Вы имеете ввиду под "відношенням до національної основи держави" и что Вы считаете "національной основой"?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 13 лют, 2019 18:28

lapay написав:
  vitaliian написав:лучше б не ходил, депутат это не палец для голосования а мозг который управляет законами в стране.

На одних мізках далеко не заїдеш - пальці теж потрібні. :)

Потрібні тоді вже не пальці, а роботящі руки.
Але в Раді і на посту Президента все ж таки більше потрібні мізки.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 13 лют, 2019 18:38

vitaliian написав:Міжнародний валютний фонд поки не побачив радикальних змін рівня корупції в Україні.
https://news.finance.ua/ua/news/-/44378 ... v-ukrayini

Він же не сказав - це Петро чи Володимир винні, там теж розуміють, що можна зробити швидко, як тарифи, а що ні, тому і дають гроші. Але сигнал на майбутнє теж посилають, про що я і кажу.
  ЛАД написав:Но Ваши аргументы ...
1. А чем мы лучше, чем "Гватемала з Гаїті"?
2. Откуда мнение о "пристосуванській життєвій позиції"?
3. Чем Вам не нравится спонсор (если он действительно спонсор)? Надеюсь, Вы не будете отрицать, что в 2014-начале 2015 он сыграл большую роль в защите постмайданной Украины?
4. Что Вы имеете ввиду под "відношенням до національної основи держави" и что Вы считаете "національной основой"?

Забагато писанини треба на відповідь, а я цього не люблю, тим паче, що Ви все одно за нього не будете голосувати. :)
lapay

Заблокований

Профіль

#<1 ... 159160161162163 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей