Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
lapay По-вашому виходить, що треба обирати тiльки з тих, хто був на Майданi? То може Гаврилюка?
Об оценках к-ва участников Майдана. Оценка количества участников любых массовых мероприятий весьма приблизительна и сильно зависит от того, кто оценивает. Если бы Майдан потерпел поражение, сейчас назывались бы совсем другой цифры.
О споре freeze"a и V2. Я с уважением отношусь к Портникову, но приведенная статья уж слишком смахивает на заказную (хотя, возможно, он искренне ошибается). Слишком слабая и не очень логичная для него аргументация.
Востаннє редагувалось ЛАД в Сер 13 лют, 2019 17:34, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД написав:По-вашому виходить, що треба обирати тiльки з тих, хто був на Майданi? То может Гаврилюка?
Гаврилюка вже вибрали. До речі, не самий поганий депутат, ходить і голосує, на відміну від інших. Особисто я сильно звертаю на відношення кандидатів до Майдану і їх участь в ньому. Бо саме там була боротьба за майбутнє України, яка ще не закінчилась.
ЛАД написав:По-вашому виходить, що треба обирати тiльки з тих, хто був на Майданi? То может Гаврилюка?
Гаврилюка вже вибрали. До речі, не самий поганий депутат, ходить і голосує, на відміну від інших. Особисто я сильно звертаю на відношення кандидатів до Майдану і їх участь в ньому. Бо саме там була боротьба за майбутнє України, яка ще не закінчилась.
https://youtu.be/eqXaQpjhuQA?t=31 лучше б не ходил, депутат это не палец для голосования а мозг который управляет законами в стране.
lapay написав:Спонсори не дадуть. Будуть давити, і контроль над НАЗК пригадають, і багато чого іншого, про що, поки що, мовчать, щоб не зурочити його перемогу.
vitaliian написав:..... У ЮВТ есть один плюс, она битая режимом чивокуни и должна всеми клетками понимать что коррупция и диктатура это плохо.
Если выберут ПАП то про борьбу с коррупцией все забудут ещё на 5 лет. Он и так с ней не борется, а как перевыберут вообще запретит это слово. https://youtu.be/qa3SRZY96ZA?t=44
В итоге всех противников коррупции "господь попустит".
Восставшие рабы обычно мечтали о том, чтобы самим стать рабовладельцами. И, наоборот, главные борцы с капитализмом обычно происходят не из низших слоёв, а из той же буржуазии или близких к ней слоёв населения.
lapay
Я не хочу, щоб він був Президентом, не тому, що підтримую Порошенко. Якщо в другий тур вийде Зеленський і Тимошенко, то проголосую за Тимошенко. Ми не Гвтемала з Гаїті, щоб вибирати артистів в Президенти, та ще й такого, з такою пристосуванською життєвою позицією і спонсором, не кажучи про відношення до національної основи держави.
Я вряд ли буду голосовать за Зеленского просто потому, что у него совершенно нет опыта гос. управления. Но Ваши аргументы ... 1. А чем мы лучше, чем "Гватемала з Гаїті"? 2. Откуда мнение о "пристосуванській життєвій позиції"? 3. Чем Вам не нравится спонсор (если он действительно спонсор)? Надеюсь, Вы не будете отрицать, что в 2014-начале 2015 он сыграл большую роль в защите постмайданной Украины? 4. Что Вы имеете ввиду под "відношенням до національної основи держави" и что Вы считаете "національной основой"?
vitaliian написав:Міжнародний валютний фонд поки не побачив радикальних змін рівня корупції в Україні. https://news.finance.ua/ua/news/-/44378 ... v-ukrayini
Він же не сказав - це Петро чи Володимир винні, там теж розуміють, що можна зробити швидко, як тарифи, а що ні, тому і дають гроші. Але сигнал на майбутнє теж посилають, про що я і кажу.
ЛАД написав:Но Ваши аргументы ... 1. А чем мы лучше, чем "Гватемала з Гаїті"? 2. Откуда мнение о "пристосуванській життєвій позиції"? 3. Чем Вам не нравится спонсор (если он действительно спонсор)? Надеюсь, Вы не будете отрицать, что в 2014-начале 2015 он сыграл большую роль в защите постмайданной Украины? 4. Что Вы имеете ввиду под "відношенням до національної основи держави" и что Вы считаете "національной основой"?
Забагато писанини треба на відповідь, а я цього не люблю, тим паче, що Ви все одно за нього не будете голосувати.