Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Я думаю деньги возмущенным титушкам и работникам интернета уже выделили и обильно, но задепонировали пока)))
У меня такое чувство, что кое-кого история не учит, чем больше гавнеца пытаешься вылить на оппонентов, тем обычно в наших условиях получается обратный эффект.
Востаннє редагувалось freeze в Чет 14 лют, 2019 13:50, всього редагувалось 1 раз.
freeze написав:Мы натравим общественность на этот сериал Слуга народа.
Так в Зеленського, крім цього телевізійного образа, нічого немає. Серіал, звісно, не заблокують, бо нема за що. Я його, до речі, не дивився і не збираюсь, бо не подобається головний актор.
freeze написав:Мы натравим общественность на этот сериал Слуга народа.
Так в Зеленського, крім цього телевізійного образа, нічого немає. Серіал, звісно, не заблокують, бо нема за що. Я його, до речі, не дивився і не збираюсь, бо не подобається головний актор.
Я тоже не смотрел ни одной серии Слуги народа, даже более того не смотрел ни одного фильма с участием Зеленского.
Йому і не треба нападати - достатньо повісити нам на шию економічно-політичну гирю у вигляді Лугандона, а деякі хочуть стати на коліна і підставити шию.
Йому і не треба нападати - достатньо повісити нам на шию економічно-політичну гирю у вигляді Лугандона, а деякі хочуть стати на коліна і підставити шию.