Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Чи погодитесь Ви сплатити по 12000 грн з кожного мешканця України (включаючи дітей і пенсіонерів) для проведення енергомодернізації житлового фонду, який знаходиться у Вашій власності і власності інших мешканців України...
Лад вирішив проігнорувати Всі інші також можуть , але при цьому кожен , той самий віталіан може сформулювати своє питання стосовно медицини , типу Чи погоджуєтесь Ви сплачувати по 100?-1000? в місяць з кожного мешканця України для проведення медичної реформи і виведення її на Європейський рівень.
всё просто как мир. Такие вопросы на референдумах не решаются, они решаются экономическими условиями. до 50м3 газа по 5 грн/м3 всё что свыше по 20грн/м3 и каждый сам решает потреблять до 50м3, подключать альтернативные источники тепла, утепляться, переселяться на зиму в маленький флигель или в африку. Но выбор (с учетом того что не все миллионеры) должен быть и чем больше вариантов, тем лучше для всех.
По медицине, я готов платить каждый год 3000-4000 грн чтобы получить 70% скидку на мед услуги. Кто не готов, платят 100% стоимость, кто хочет "всё бесплатно" тот платит 10к в год.
Внимание, под эту схему нужны гос.гарантии. Наподобии фонда гарантирования. Страховки дмс и сейчас продаются от 700 до 7000 грн, с такими запутанными условиями, что страховая может законно кинуть вас на деньги. Лечиться и одновременно судиться со страховой компанией - дорогое удовольствие, суды у нас медленные и коррумпированные. В идеале пациент вообще не должен участвовать в процедуре выплат, купил страховку (заплатил "абонплату") - получил свои услуги по согласованным ценам.
Проще вас обокрасть , чем отстаивать ваши интересы . Вы никто против страховых компаний , против медиков и против государства Никаких механизмов защиты у вас нету .
Первый написав:У зелесадомойських підгорає:-) "Бог" бігус вирішив викручуватися як може, а може так собі.
Натомість у Києві Андрій Богдан ходить на офіційні зустрічі вже як представник кандидата у президенти Зеленського. Так, ввечері 3-го квітня він разом із засновником Центру протидії корупції Віталієм Шабуніним відвідав директора Національного антикорупційного бюро (НАБУ) Артема Ситника. І прес-секретар НАБУ, і Віталій Шабунін повідомили, що Андрій Богдан на зустрічі представляв кандидата в президенти Зеленського. Вони запевняють, що говорили виключно про антикорупційну стратегію.
100% адже
в НАБУ перебувають три гучні кримінальні провадження, що зачіпають інтереси олігарха Ігоря Коломойського: щодо виведення грошей з ПриватБанку і Укрнафти та несплати авіакомпанією МАУ зборів державі.
airmax78 написав:Нет, мы не будем забывать военного эксперта Арестовича. Он часто говорит очень правильные вещи. И да, если люди из соседней страны, желающие поделить Украину, сделать ее подконтрольной России, а в идеале, просто присоединить топят за одного из кандидатов и выступают категорически против второго - это таки повод задуматься.
Если Вы всерьез все же говорите, что это повод задуматься, то у меня для Вас плохие новости. Потому что только идиот не понимает, что токсичный сторонник - это 100% отрицательный эффект. Не 90%, не 99%, а именно 100%.
Учора на погоджувальній раді ВР нардеп Купрій анонсував створення депутатського об’єднання під кандидата, який поки залишається фаворитом виборів позачергових виборах до Верховної Ради України 2014 року переміг на окрузі № 29 у Дніпропетровській області з 29,71% або 16 688 голосів, випередив найближчого суперника на 11%. Перемогу здобув завдяки балотуванню від партії "Блок Петра Порошенка". В Раді став членом фракції БПП. Отримав посаду заступника голови комітету із законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності. Але вже у березні 2015-го Купрій звинувачує Петра Порошенка в «дестабілізації влади в Дніпропетровській області» та виходить із президентської фракції, стає позафракційним і вступає до контрольованої Ігорем Коломойським партії "Укроп". Ці його дії співпали у часі зі звільненням Коломойського з крісла глави ОДА Дніпропетровщини У вересні 2018 року НАБУ звинуватило Купрія в незаконному збагаченні: в бюро підозрюють, що депутат заробляв на оформленні щонайменше 118 депутатських запитів до Генпрокуратури в інтересах колеги з фракції Радикальної партії, також дніпропетровця Сергія Рибалки, за що отримував по 5 тисяч євро. Купрій на це відповів, що НАБУ переслідує опозиційного депутата.
budivelnik написав: 1 Я не обіцяв і не збирався бути фантазером і розповідати що ціни будуть чи не будуть мінятись.
Добавлено: Пн 08 апр, 2019 15:25
3 Квартири які будуть викинуті на ринок з вторинного фонду - на ціни не вплинуть , бо продавець одночасно буде покупцем, адже продав три кімнати - а жити десь все одно треба-купив дві ,або будиночок в селі.
Фантазер с уникальной думкой, не читающий даже сам себя.
budivelnik написав:Чи погодитесь Ви сплатити по 12000 грн з кожного мешканця України (включаючи дітей і пенсіонерів) для проведення енергомодернізації житлового фонду, який знаходиться у Вашій власності і власності інших мешканців України... Лад вирішив проігнорувати Всі інші також можуть , але при цьому кожен , той самий віталіан може сформулювати своє питання стосовно медицини , типу Чи погоджуєтесь Ви сплачувати по 100?-1000? в місяць з кожного мешканця України для проведення медичної реформи і виведення її на Європейський рівень.
всё просто как мир. Такие вопросы на референдумах не решаются,
1 Це ж не я прихильник Зеленського ,який все збирається вирішувати на референдумах. Це Ви прихильник людини яка хоче вирішувати на референдумах і при цьому Ви впевнені що є питання які не вирішуються на референдумах. Задумайтесь - може Ви не за того зібрались проголосувати? 2 Коли висувається якась ідея-її потрібно прогнати через цифровий ряд Ви питали чи можна додатково виділити40-50 млрд грн на медицину... Я казав що можна - тільки для цього ці гроші в когось треба забрати... Я знайшов варіант економії 40-50 млрд грн на рік... це енергомодернізація.але для цього треба 500 млрд щоб її провести...
Тепер Ви повинні приймати рішення(не на референдумі)- чи варто скористатись прикладом Німеччини , згідно якого в населення вже років через 10 зявиться додаткових 40-50 млрд грн , чи й далі рухатись тим самим шляхом,яким ми йдемо вже 28 років....
budivelnik написав: Це ж не я прихильник Зеленського ,який все збирається вирішувати на референдумах. Це Ви прихильник людини яка хоче вирішувати на референдумах і при цьому Ви впевнені що є питання які не вирішуються на референдумах. Задумайтесь - може Ви не за того зібрались проголосувати? 2 Коли висувається якась ідея-її потрібно прогнати через цифровий ряд Ви питали чи можна додатково виділити40-50 млрд грн на медицину... Я казав що можна - тільки для цього ці гроші в когось треба забрати...
Тепер Ви повинні приймати рішення(не на референдумі)- чи варто скористатись прикладом Німеччини , згідно якого в населення вже років через 10 зявиться додаткових 40-50 млрд грн , чи й далі рухатись тим самим шляхом,яким ми йдемо вже 28 років....
вы удивительный манипулятор. Во первых вы задали вопросы по медицине и я вам ответил. При чём тут Зеленский? Сомневаюсь что он читает нашу переписку, я не его адвокат, как он будет решать этот вопрос я не знаю. Как решает этот вопрос Порошенко мне хорошо известно, никак. С чего это я за него проголосую?
Я знайшов варіант економії 40-50 млрд грн на рік... це енергомодернізація.але для цього треба 500 млрд щоб її провести...
Отлично! баллотируйтесь, я отдам вам свой голос. Народу надо честно сказать готовьте деньги, без 10-20 тыс грн вам в больнице делать нечего.
Референдумы предполагают односложный ответ "да" или "нет". Односложного ответа сколько каждый готов платить за медицину получить невозможно, диапазон ответов будет от 0 до миллиона.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 09 кві, 2019 11:45, всього редагувалось 8 разів.
budivelnik написав: 1 Я не обіцяв і не збирався бути фантазером і розповідати що ціни будуть чи не будуть мінятись.
Добавлено: Пн 08 апр, 2019 15:25
3 Квартири які будуть викинуті на ринок з вторинного фонду - на ціни не вплинуть , бо продавець одночасно буде покупцем, адже продав три кімнати - а жити десь все одно треба-купив дві ,або будиночок в селі.
Фантазер с уникальной думкой, не читающий даже сам себя.
Я міг би відповісти ,але обіцяв не використовувати образи. Тому для натягувачів сов на глобуси Моя пропозиція в цілому 1 Створити умови ( а ціни на комуналку це і є створення умов) по яким ті хто не можуть обслуговувати своє житло - її продали тим хто може це робити 2 Створити умови по яким, ті хто викуплять цю власність були зацікавлені в проведенні енергомодернізації ( умови створенні,держава надає кредити під цю програму 3 Наслідком виконання пунктів 1 і 2 буде а - покращення торгівельного балансу України мівнімум на 40 млрд грн б - ті хто сьогодні живе у великогабаритних ,але низькоякісних квартирах - зможуть покращити своє життя орендуючи менш габаритні і більш комфортні оселі 4 Так само наслідком цих пунктів буде посилання пенсіонерами на йух ,тих своїх спадкоємців,які не допоможуть своїм батькам провести енергомодернізацію і втратять цю спадщину Ті ж хто допоможе - в подальшому отримають енергомодернізовану спадщину
Виграємо всі.
Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 09 кві, 2019 11:38, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:1 Це ж не я прихильник Зеленського ,який все збирається вирішувати на референдумах. Це Ви прихильник людини яка хоче вирішувати на референдумах і при цьому Ви впевнені що є питання які не вирішуються на референдумах. Задумайтесь - може Ви не за того зібрались проголосувати?
Ну давайте наверное все же если критиковать что-то или кого-то, то хотя бы проверять информацию или пытаться руководствоваться информацией не с Прямого и 5-го канала, ага? Зеленский когда высказывался про референдумы - он привел конкретный пример, который на него произвел неизгладимое впечатление - Швейцария. Так вот в Швейцарии референдумы проводятся по клучевым вопросам 4 раза в год. Не каждый вопрос, не каждый день, а ключевые вопросы ежеквартально.
Так что хватит сидеть в луже, вылезайте, просушите споднее и давайте говорить и спорить о том, в чем хотя бы попытались в свое время разобраться, а ретранслировать наши центральные "облучатели" (Прямой и 5-й).