Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 19291930193119321933 ... 7544>
Повідомлення Додано: Вів 09 кві, 2019 11:23

vitaliian написав:budivelnik
Чи погодитесь Ви сплатити по 12000 грн з кожного мешканця України (включаючи дітей і пенсіонерів) для проведення енергомодернізації житлового фонду, який знаходиться у Вашій власності і власності інших мешканців України...

Лад вирішив проігнорувати
Всі інші також можуть , але при цьому кожен , той самий віталіан може сформулювати своє питання стосовно медицини , типу
Чи погоджуєтесь Ви сплачувати по 100?-1000? в місяць з кожного мешканця України для проведення медичної реформи і виведення її на Європейський рівень.

всё просто как мир. Такие вопросы на референдумах не решаются, они решаются экономическими условиями. до 50м3 газа по 5 грн/м3 всё что свыше по 20грн/м3 и каждый сам решает потреблять до 50м3, подключать альтернативные источники тепла, утепляться, переселяться на зиму в маленький флигель или в африку. Но выбор (с учетом того что не все миллионеры) должен быть и чем больше вариантов, тем лучше для всех.

По медицине, я готов платить каждый год 3000-4000 грн чтобы получить 70% скидку на мед услуги. Кто не готов, платят 100% стоимость, кто хочет "всё бесплатно" тот платит 10к в год.

Внимание, под эту схему нужны гос.гарантии. Наподобии фонда гарантирования. Страховки дмс и сейчас продаются от 700 до 7000 грн, с такими запутанными условиями, что страховая может законно кинуть вас на деньги. Лечиться и одновременно судиться со страховой компанией - дорогое удовольствие, суды у нас медленные и коррумпированные. В идеале пациент вообще не должен участвовать в процедуре выплат, купил страховку (заплатил "абонплату") - получил свои услуги по согласованным ценам.

Проще вас обокрасть , чем отстаивать ваши интересы .
Вы никто против страховых компаний , против медиков и против государства
Никаких механизмов защиты у вас нету .
moldashavanin

Подякував: 291 раз.
Подякували: 109 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 кві, 2019 11:23

Первый написав:У зелесадомойських підгорає:-)
"Бог" бігус вирішив викручуватися як може, а може так собі.

Натомість у Києві Андрій Богдан ходить на офіційні зустрічі вже як представник кандидата у президенти Зеленського. Так, ввечері 3-го квітня він разом із засновником Центру протидії корупції Віталієм Шабуніним відвідав директора Національного антикорупційного бюро (НАБУ) Артема Ситника.
І прес-секретар НАБУ, і Віталій Шабунін повідомили, що Андрій Богдан на зустрічі представляв кандидата в президенти Зеленського. Вони запевняють, що говорили виключно про антикорупційну стратегію.

100% адже

в НАБУ перебувають три гучні кримінальні провадження, що зачіпають інтереси олігарха Ігоря Коломойського: щодо виведення грошей з ПриватБанку і Укрнафти та несплати авіакомпанією МАУ зборів державі.

https://bihus.info/za-shtabom-zelenskog ... lomoyskogo

Уже писал по этому поводу: viewtopic.php?p=4637495#p4637495
Странно что человек с таким ником не в курсе, что юристов лучше использовать проверенных.
Imp
2

Подякував: 232 раз.
Подякували: 1225 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Вів 09 кві, 2019 11:25

Faceless написав:Зображення

Почему используете "агрессорские" шаблоны?
Попросите Ольгино сделать украинскую патриотичную локализацию
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4482 раз.

Профіль

3
2
3
Повідомлення Додано: Вів 09 кві, 2019 11:26

airmax78 написав:Нет, мы не будем забывать военного эксперта Арестовича. Он часто говорит очень правильные вещи.
И да, если люди из соседней страны, желающие поделить Украину, сделать ее подконтрольной России, а в идеале, просто присоединить топят за одного из кандидатов и выступают категорически против второго - это таки повод задуматься.

Если Вы всерьез все же говорите, что это повод задуматься, то у меня для Вас плохие новости. Потому что только идиот не понимает, что токсичный сторонник - это 100% отрицательный эффект. Не 90%, не 99%, а именно 100%.
Imp
2

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Вів 09 кві, 2019 11:26

Re: Політичні дискусії

https://www.depo.ua/ukr/politics/imitat ... 0409944937

Учора на погоджувальній раді ВР нардеп Купрій анонсував створення депутатського об’єднання під кандидата, який поки залишається фаворитом виборів позачергових виборах до Верховної Ради України 2014 року переміг на окрузі № 29 у Дніпропетровській області з 29,71% або 16 688 голосів, випередив найближчого суперника на 11%. Перемогу здобув завдяки балотуванню від партії "Блок Петра Порошенка". В Раді став членом фракції БПП. Отримав посаду заступника голови комітету із законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності. Але вже у березні 2015-го Купрій звинувачує Петра Порошенка в «дестабілізації влади в Дніпропетровській області» та виходить із президентської фракції, стає позафракційним і вступає до контрольованої Ігорем Коломойським партії "Укроп". Ці його дії співпали у часі зі звільненням Коломойського з крісла глави ОДА Дніпропетровщини
У вересні 2018 року НАБУ звинуватило Купрія в незаконному збагаченні: в бюро підозрюють, що депутат заробляв на оформленні щонайменше 118 депутатських запитів до Генпрокуратури в інтересах колеги з фракції Радикальної партії, також дніпропетровця Сергія Рибалки, за що отримував по 5 тисяч євро. Купрій на це відповів, що НАБУ переслідує опозиційного депутата.
Первый

Подякував: 235 раз.
Подякували: 2383 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 кві, 2019 11:29

budivelnik написав:
1 Я не обіцяв і не збирався бути фантазером і розповідати що ціни будуть чи не будуть мінятись.

Добавлено: Пн 08 апр, 2019 15:25
3 Квартири які будуть викинуті на ринок з вторинного фонду - на ціни не вплинуть , бо продавець одночасно буде покупцем, адже продав три кімнати - а жити десь все одно треба-купив дві ,або будиночок в селі.

Фантазер с уникальной думкой, не читающий даже сам себя.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 кві, 2019 11:30

vitaliian написав:
  budivelnik написав:Чи погодитесь Ви сплатити по 12000 грн з кожного мешканця України (включаючи дітей і пенсіонерів) для проведення енергомодернізації житлового фонду, який знаходиться у Вашій власності і власності інших мешканців України...
Лад вирішив проігнорувати
Всі інші також можуть , але при цьому кожен , той самий віталіан може сформулювати своє питання стосовно медицини , типу
Чи погоджуєтесь Ви сплачувати по 100?-1000? в місяць з кожного мешканця України для проведення медичної реформи і виведення її на Європейський рівень.
всё просто как мир. Такие вопросы на референдумах не решаются,
1 Це ж не я прихильник Зеленського ,який все збирається вирішувати на референдумах.
Це Ви прихильник людини яка хоче вирішувати на референдумах і при цьому Ви впевнені що є питання які не вирішуються на референдумах.
Задумайтесь - може Ви не за того зібрались проголосувати?
2 Коли висувається якась ідея-її потрібно прогнати через цифровий ряд
Ви питали чи можна додатково виділити40-50 млрд грн на медицину...
Я казав що можна - тільки для цього ці гроші в когось треба забрати...
Я знайшов варіант економії 40-50 млрд грн на рік... це енергомодернізація.але для цього треба 500 млрд щоб її провести...

Тепер Ви повинні приймати рішення(не на референдумі)- чи варто скористатись прикладом Німеччини , згідно якого в населення вже років через 10 зявиться додаткових 40-50 млрд грн , чи й далі рухатись тим самим шляхом,яким ми йдемо вже 28 років....
budivelnik

Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 09 кві, 2019 11:36

budivelnik написав: Це ж не я прихильник Зеленського ,який все збирається вирішувати на референдумах.
Це Ви прихильник людини яка хоче вирішувати на референдумах і при цьому Ви впевнені що є питання які не вирішуються на референдумах.
2 Коли висувається якась ідея-її потрібно прогнати через цифровий ряд
Ви питали чи можна додатково виділити40-50 млрд грн на медицину...
Я казав що можна - тільки для цього ці гроші в когось треба забрати...

Тепер Ви повинні приймати рішення(не на референдумі)- чи варто скористатись прикладом Німеччини , згідно якого в населення вже років через 10 зявиться додаткових 40-50 млрд грн , чи й далі рухатись тим самим шляхом,яким ми йдемо вже 28 років....

вы удивительный манипулятор. Во первых вы задали вопросы по медицине и я вам ответил. При чём тут Зеленский? Сомневаюсь что он читает нашу переписку, я не его адвокат, как он будет решать этот вопрос я не знаю. Как решает этот вопрос Порошенко мне хорошо известно, никак. С чего это я за него проголосую?

Я знайшов варіант економії 40-50 млрд грн на рік... це енергомодернізація.але для цього треба 500 млрд щоб її провести...

Отлично! баллотируйтесь, я отдам вам свой голос. Народу надо честно сказать готовьте деньги, без 10-20 тыс грн вам в больнице делать нечего.

Референдумы предполагают односложный ответ "да" или "нет". Односложного ответа сколько каждый готов платить за медицину получить невозможно, диапазон ответов будет от 0 до миллиона.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 09 кві, 2019 11:45, всього редагувалось 8 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 09 кві, 2019 11:37

detroytred написав:
  budivelnik написав:
1 Я не обіцяв і не збирався бути фантазером і розповідати що ціни будуть чи не будуть мінятись.
Добавлено: Пн 08 апр, 2019 15:25
3 Квартири які будуть викинуті на ринок з вторинного фонду - на ціни не вплинуть , бо продавець одночасно буде покупцем, адже продав три кімнати - а жити десь все одно треба-купив дві ,або будиночок в селі.
Фантазер с уникальной думкой, не читающий даже сам себя.
Я міг би відповісти ,але обіцяв не використовувати образи.
Тому для натягувачів сов на глобуси
Моя пропозиція в цілому
1 Створити умови ( а ціни на комуналку це і є створення умов) по яким ті хто не можуть обслуговувати своє житло - її продали тим хто може це робити
2 Створити умови по яким, ті хто викуплять цю власність були зацікавлені в проведенні енергомодернізації ( умови створенні,держава надає кредити під цю програму
3 Наслідком виконання пунктів 1 і 2 буде
а - покращення торгівельного балансу України мівнімум на 40 млрд грн
б - ті хто сьогодні живе у великогабаритних ,але низькоякісних квартирах - зможуть покращити своє життя орендуючи менш габаритні і більш комфортні оселі
4 Так само наслідком цих пунктів буде посилання пенсіонерами на йух ,тих своїх спадкоємців,які не допоможуть своїм батькам провести енергомодернізацію і втратять цю спадщину
Ті ж хто допоможе - в подальшому отримають енергомодернізовану спадщину

Виграємо всі.
Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 09 кві, 2019 11:38, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 09 кві, 2019 11:38

budivelnik написав:1 Це ж не я прихильник Зеленського ,який все збирається вирішувати на референдумах.

Ну давайте наверное все же если критиковать что-то или кого-то, то хотя бы проверять информацию или пытаться руководствоваться информацией не с Прямого и 5-го канала, ага?
Зеленский когда высказывался про референдумы - он привел конкретный пример, который на него произвел неизгладимое впечатление - Швейцария.
Так вот в Швейцарии референдумы проводятся по клучевым вопросам 4 раза в год. Не каждый вопрос, не каждый день, а ключевые вопросы ежеквартально.

Так что хватит сидеть в луже, вылезайте, просушите споднее и давайте говорить и спорить о том, в чем хотя бы попытались в свое время разобраться, а ретранслировать наши центральные "облучатели" (Прямой и 5-й).
Imp
2

Профіль

1
2
  #<1 ... 19291930193119321933 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти