Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Какие конкретно у тебя претензии к зеленофилу А.Пальчевскому, с нуля построившему клинику с высоким качеством медицинских услуг в столице Украины? Что, кроме схем распила грантов, построили порохофилы О.Пономарь, М.Олешко, Т.Черновол, С.Таран, Т.Березовец, П.Нусс и др.?
Я побудував кафе - і при цьому не отримав жодних грантів... , ба більше , навіть не виставив Державі затратну частину по будівництву кафе... Якби виставив - років 5-10 міг би не платити ні ПДВ ні прибутковий....
То можна я виставлю свою претензії Пальчевському? Чому дата не та? Чому аналізи приймав актор а не працівник Пальчевського Чому за використання актора на роботі на посаді штатної медсестри(медбрата) без укладання трудової угоди Пальчевський - не сплатив 100 000 грн штрафу за неоформленого працівника?
А причем здесь "ватный"? Там выше по тексту гражданин из ваших (порохообожателей, имею в виду) обвиняет Пальчевского в ватности. Потому что топит и всячески содействует победе оппонента Порошенко?
Козак-характерник написав:Дійсно,стидоба. Донбас досі не звільнений.
А чому ти не пішов за свій край воювати? В нас би кожен на Західній пішов воювати. Не все так просто як ти кажеш. Зараз принаймі нікого насильно до армії не тягнуть. А бардак був і буде,тільки вже під командуванням Зеленомойських і реваншистів.
Козак-белобилетник только подстрекать хорошо умеет.
Я теоретик, так. Я не підстрікаю, але даю аналіз і знаю, як робити треба. А питання реалізації, то вже робота виконавців. Моє діло дати аналіз, сценарії і план. Чисто науковий підхід. Бо що таке держава я вивчав. І в чому її призначення. Бо вища історична освіта.
Казав сліпий - побачимо... Казав глухий - почуємо... А розумний казав Не кричи гоп - поки не перескочив...
в этой компании(слепой и глухой) умный промолчал бы
Розумний Глухому - показує Сліпому-озвучує показане глухому Всім іншим пояснює Якщо голосувалка 61-39 , то не дуже сильні в математиці вважають що перевага тотальна, а людина так влаштована , що старається прибитись до того натовпу-який більший, і чим натовп більший - тим більше тих хто не визначився до нього прибивається Якщо ж цифри голосувалки наблизяться до 59-41 , то ті ж не дуже сильні в математиці , будуть вважати натовпи приблизно однаковими, а тому змінять напрямок перебігання.... А реальна різниця між 61-39 і 59-41 - всього 2% або 5 голосів( якщо беремодо уваги нашу голосувалку.
investorkiev написав:Zzzzz, Бутусов переобулся чтоли в зеленые кеды? Прямо в прыжке из 1 тура во 2й?
Нет.Доказательства нужны?)
Ну эта последняя цитата Бутусова - это ж явный стеб военкомов, которые чешут про повестки Зе?
Получается, он уже как бы на стороне Зе?
Мне так не показалось. Он строит из себя нейтральную сторону, но делает это так, чтобы заострять внимание на "факте" злостного уклонения от службы Зеленским (в кавычках, потому что мы все еще не знаем, правда это, или предвыборный вброс)