Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
budivelnik написав:Але Ви забороняєте мені( в кращому випадку - не рекомендуєте) називати Зеленського наркоманом без розшифрованих в акредитовані лабораторії аналізів... і при цьому називаєте Порошенка злодієм... Вас не мучить роздвоєння ПС При цьому Якщо Зеленський аналізів так і не здасть і дебатів так і не проведе... То ні Вам ,ні будь-кому іншому не вдасться цьому ... щось предявити-він Вам нічого не обіцяв, а раз так то і претензій у Вас до нього жодних.
Никакого раздвоения нет. Человек любой скорее всего не наркоман. Но на любого высокопоставленного чиновника, имеющего отношение к денежным потокам можно в нашей стране открыть уголовное дело и довести до суда, спросите у Луценко, Тимошенко и других.
"цікава" розмова нагадало старий анекдот: Киев, 1919 год. С улицы конский топот, стрельба, крики. — Моня, шо там? — Наши побеждают. — Наши, это кто? — Завтра узнаем. Спокійної усім ночі і пророчих снів про курс на місяць вперед (с)
budivelnik написав:Ітого транспортних засобів загальною місткістю 200 осіб для перевезення 5000 бюджетників явно малувато , а от для охоронців які забезпечували захід офороною в самий раз.
СБУ сказало 15 000.
Ага, 150 000 Смотрю Моше неплохо так заработал, много роликов отсняли, в ФБ постоянно что-то новенькое крутится)) Правда толку не будет и коррупционерам этот черный ПР не поможет, но хоть Порох деньги потратил на развитие ФБ)
budivelnik написав:Але Ви забороняєте мені( в кращому випадку - не рекомендуєте) називати Зеленського наркоманом без розшифрованих в акредитовані лабораторії аналізів... і при цьому називаєте Порошенка злодієм... Вас не мучить роздвоєння ПС При цьому Якщо Зеленський аналізів так і не здасть і дебатів так і не проведе... То ні Вам ,ні будь-кому іншому не вдасться цьому ... щось предявити-він Вам нічого не обіцяв, а раз так то і претензій у Вас до нього жодних.
Никакого раздвоения нет. Человек любой скорее всего не наркоман. Но на любого высокопоставленного чиновника, имеющего отношение к денежным потокам можно в нашей стране открыть уголовное дело и довести до суда, спросите у Луценко, Тимошенко и других.
От тільки не треба сову на глобус 1 Є презумпція невиновності По якій а - людина має право не свідчити проти себе б - людина не вважається винуватою ,поки інше не буде доведено судом 2 Є 200 000 чиновників офіційно і 346 000 інєкційних наркоманів офіційно По чиновникам - Ви не можете стверджувати що всі вони злодії і цього не стверджують навіть не залежні організації По наркоманам - незалежні організації заявляють про 1-1,2 млн наркозалежних...
Висновок Наркоманів в Україні в десятки разів більше ніж чиновників які можуть бути хабарниками... Питання для людини яка має а - зачатки логіки б - зачатки обєктивності Може не варто в найвищщі чиновники пускати людину ймовірність наркоманії якої на порядки перевищує ймовірність того що чиновник краде?
Alex2006 написав:Смотрю Моше неплохо так заработал
Таки есть в мире человек, который нагрел Петра Одна из самых бездарных кампаний в истории! Кейс Зеленского же с точностью до наоборот - попадет в учебники по пиару и массовой информации
baran написав:да им пофигу, им главное, чтоб без перемен, а то вдруг налоги, проверки, повестки. Они просто прячут свои страхи, поэтому и истерят
Я свої страхи не ховаю! Вчора трохи подивився в повторі «Український формат» на Ньюсвані. Судячи з розмови на цьому шоу в них назва, не відповідає змісту шоу. «Антиукраїнський формат» була б більш вдала . Але то таке… Я про інше хочу сказати. Світ катастрофічно швидко змінюється. І те що років 15-20 назад здавалось неймовірним і абсолютно не можливим, сталося (як приклад, анексія території європейської держави). Зараз на наших очах відбувається криза цінностей в цілому світі. І це може закінчитися плачевно і головне настати досить швидко. Демагогія, брехня, маніпуляція… І на тобі результат - купа диктаторських режимів, які на цьому прийдуть до влади. Причому і в Європі теж… А в Україні тим паче… Народ, судячи з усього готовий піддатися і в кінцевому рахунку отримати диктатора. І не дай нам бог, щоб той диктатор виявився ще й проросійським. І стає страшно… Вони ще не отримали владу, а вже погрожують устами Портнова: «Друзі, думаю через кілька тижнів, крім зміни Президента, в країні почнуть відбуватися ще деякі процеси. Вони торкнуться ключових активістів, патріотів, тітушок, підконтрольних силовикам банд, порохоботов і створених на офшорні гроші лідерів думок. Упевнений, вони почнуть потихеньку зникати. Хтось до в’язниці, хтось в еміграцію, хтось під диван, хтось в лікарню, а хтось взагалі. Це об’єктивний процес, тому що вперше за п’ять років цю категорію непрацюючих елементів перестане підтримувати і фінансувати офіційна влада – президент, силовики, члени уряду і бізнес-партнери Порошенко» І тільки дуже наївні можуть думати, що прихильниками Порошенко все й закінчиться… Напрошуються сумні аналогії з минулого моєї сім*ї. В 2013р. я через СБУ Вінницької області дізнався номери справ мого діда розстріляного в 1937р. (реабілітованого в 1965р.) і ознайомився з ними у Вінницькому державному архіві. І мене назавжди вразив один епізод. Один із свідків давав такі покази вже в 1965р., коли справа перевірялася по новому, дослівно з матеріалів справи : « Я заходил в буфет Лернера Герша – частника и видел, что Кармелюк в другой комнате выпивал с Кондратюком Трофимом Гавриловичем, жителем с. Дьяковцы, был раскулачен и выслан в 1930-1932г., лично не помню, в село возвратился и слышал как Кармелюк обращаясь к Кондратюку сказал – не падайте в панику, когда то и за нас вспомнят, что он имел под этими словами в виду, я не знаю.» Так от, як би портнови і іже з ними, при повній підтримці диктатора, не згадали про всіх тих хто сприйняв незалежність України, про прихильників майдану, був за НАТО і ЄС, за декомунізацію, українізацію, любив історію своєї країни, а не нав*язані зі сторони міфи, і, як тут деякі пишуть, був за «глечики» (іншими словами за любов і повагу до своєї культури)… Чи проукраїнськи налаштовані прихильники Зеленського надіються, що проскочать… Тоді, мій дід, який жив майже сто років тому, був набагато далекоглядніший і розумніший за вас…Все бачив і розумів наперед… А ви, «Славних прадідів великих Правнуки погані!» так і не бачите небезпеки і не розумієте як вона вже зовсім близько може бути? А хто вважає, що диктатура в Україні не можлива, перечитайте абзац, який починається шостим реченням цього посту. І не повторюйте за одним із героїв оповідання Чехова А.П. «Письмо к ученому соседу», Василем Семи-Булатовим: «Этого не может быть, потому что этого не может быть никогда.»
Прихильниками Зеленського є різні люди і серед них, як це мені не гірко, є дійсно багато патріотів, які люблять свою країну. Але огляніться навкруги і уважно придивіться, що дійсно відбувається, в тому числі і на цьому форумі. Вас вміло водять за ніс так звані противники корупції, розкрадання армії і т.п. Їм плювати на ці проблеми і на цю країну. Їх мета знищити її і корінних мешканців. Але щоб добитись цієї мети вони про це прямо не кажуть! Але діють саме для такого результату: маніпулюють, брешуть, підтасовують факти, насміхаються, деякі вже вистрибують із штанів в передчутті крові, вашої крові. Не будьте сліпцями, не дайте їм шансу обвести себе навколо пальця, а потім ще й поглумитись над вами: мовляв дурні, ми вас розвели мов котят і тепер, після нашої перемоги, згадаємо вам всі наші образи і помстимося «бандерам» за їх прагнення до самозбереження, до свободи, за розвал імперії.. А як вони вміють глумилися над тими хто посмів підтримати народження самостійної України на початку 20-го століття ми знаємо. А хто ще досі не знає і перебуває в щасливому невіданні нехай зайде на сайт «Національний банк репресованих»: http://www.reabit.org.ua/nbr/
Пошукайте свої прізвища – і побачите як багато з вас знайдуть там своїх родичів. В попередньому пості (ось він вище) я згадував про свого діда і його товариша Кондратюка Трохима Гавриловича. Про них не забули ненависники України. Ось товариш діда, зайдіть на його сторінку:
А кому ліньки подивіться те, що я скопіював з неї:
Кондратюк Ім'я Трохим По-батькові Гаврилович Дата народження (рік) 1877 Фото нема... Місце народження (регіон) Вінницька обл. с. Дякiвцi Лiтинського р-ну Національність українець Соціальне походження iз селян Приналежність (в різний час) до політичних партій, рухів, молодіжних організацій нема даних... Освіта (учбовий заклад) малописьменний Короткі відомості про трудову, наукову, політичну, державну, громадську діяльність до арешту хлiбороб Останнє місце проживання (регіон) Останнє місце роботи, посада нема даних... Склад сім'ї (імена, роки народження членів сім'ї) одружений, двої дiтей Коли, де, за яких обставин був заарештований 11.08.1937 Яким органом був засуджений, термін покарання, зміст вироку (відзначити, якщо неодноразово) Трійкою УНКВС Вінницької обл.; Стаття: 54-10 КК УРСР; Вирок: 8 р7 ВТТ; Дата вироку: 07.10.1937; Які репресивні заходи застосовувались до родини (арешт, вислання, конфіскація майна, інше) нема даних... Як складалась подальша доля (в яких таборах відбував термін покарання, ким працював після звільнення, де проживав) нема даних... Яким органом і коли реабілітований Вінницькою облпрокуратурою; Дата: 17.10.1989; [№: 3577]; Якщо загинув (помер) - з якої причини, коли, місце поховання нема даних... Номер і місце зберігання архівно-слідчої справи, інших докментів, на підставі яких складена картка нема даних... Примітки нема даних... Дата створення запису 01-05-2009
А ось копія із сторінки мого діда:
запис №19522 [Повернутись до списку]
Прізвище
По-батькові
Андрій По-батькові Михайлович Дата народження (рік) 1886 Фото нема... Місце народження (регіон) Вінницька обл. с. Дяківці Літинського р-ну Національність поляк Соціальне походження із селян Приналежність (в різний час) до політичних партій, рухів, молодіжних організацій нема даних... Освіта (учбовий заклад) початкова Короткі відомості про трудову, наукову, політичну, державну, громадську діяльність до арешту сезоний робітник Останнє місце проживання (регіон) Останнє місце роботи, посада нема даних... Склад сім'ї (імена, роки народження членів сім'ї) одружений, трої дітей Коли, де, за яких обставин був заарештований 01.08.1937 Яким органом був засуджений, термін покарання, зміст вироку (відзначити, якщо неодноразово) Трійкою УНКВС Вінницької обл.; Стаття: 54-10 ч.1 КК УРСР; Вирок: розстріл; Дата вироку: 09.08.1937; Дата виконання вироку: 19.08.1937; Які репресивні заходи застосовувались до родини (арешт, вислання, конфіскація майна, інше) нема даних... Як складалась подальша доля (в яких таборах відбував термін покарання, ким працював після звільнення, де проживав) нема даних... Яким органом і коли реабілітований Вінницьким облсудом; Дата: 13.10.1965; [№: 15533]; Якщо загинув (помер) - з якої причини, коли, місце поховання нема даних... Номер і місце зберігання архівно-слідчої справи, інших докментів, на підставі яких складена картка нема даних... Примітки нема даних... Дата створення запису 01-05-2009
Як бачите товаришів арештували майже одночасно. Правий був дід, коли казав своєму другові – «не падайте в панику, когда то и за нас вспомнят». І згадали – Трохима посадили на 8 років, а мого діда розстріляли. Тому не будьте такі наївні! Вас жорстко розводять! І коли вони переможуть вони вам все згадають! Невже ви не бачите як вони вже потирають руки в передчутті скорої розправи! Не будьте тупими «хохлами»,будьте українцями!
budivelnik написав:От тільки не треба сову на глобус 1 Є презумпція невиновності По якій а - людина має право не свідчити проти себе б - людина не вважається винуватою ,поки інше не буде доведено судом 2 Є 200 000 чиновників офіційно і 346 000 інєкційних наркоманів офіційно По чиновникам - Ви не можете стверджувати що всі вони злодії і цього не стверджують навіть не залежні організації По наркоманам - незалежні організації заявляють про 1-1,2 млн наркозалежних...
Висновок Наркоманів в Україні в десятки разів більше ніж чиновників які можуть бути хабарниками... Питання для людини яка має а - зачатки логіки б - зачатки обєктивності Може не варто в найвищщі чиновники пускати людину ймовірність наркоманії якої на порядки перевищує ймовірність того що чиновник краде?
С точки зрения презумпции невиновности Зеленский такой же не наркоман, как Порошенко не алкоголик.
Хотя по правде сказать, глядя на их жесты, мимику и поведение, у меня есть основания предполагать, что оба зависимые.
PS: я знаю, что ты сейчас приплетешь диабет Порошенко - поверь, это не инсулинозависимость, это совсем другое
budivelnik написав:От тільки не треба сову на глобус 1 Є презумпція невиновності По якій а - людина має право не свідчити проти себе б - людина не вважається винуватою ,поки інше не буде доведено судом 2 Є 200 000 чиновників офіційно і 346 000 інєкційних наркоманів офіційно По чиновникам - Ви не можете стверджувати що всі вони злодії і цього не стверджують навіть не залежні організації По наркоманам - незалежні організації заявляють про 1-1,2 млн наркозалежних...
С точки зрения презумпции невиновности Зеленский такой же не наркоман, как Порошенко не алкоголик. Хотя по правде сказать, глядя на их жесты, мимику и поведение, у меня есть основания предполагать, что оба зависимые. PS: я знаю, что ты сейчас приплетешь диабет Порошенко - поверь, это не инсулинозависимость, это совсем другое
Тепер залишається ту саму презумпцію невинуватості примінити до ОборонПрому і інших гидотах,які судом не розглядались ,винуватість Порошенка не доводилась...але чомусь Зеленський не наркоман - а Порошенко апріорі винен