Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Славненько Слуга народа в кооперации с Голосом штампуют законопроекты.
Никогда не думал, что буду поддерживать слова Южаниной. Штампуют бред. Закон о РРО в смартфоне с такого-то числа. Южанина - подождите, в природе даже такой программы нет работающей для смартфона. Что вы принимаете ! Как можно штрафовать за то, что нет. В ответ - не мешайте делать реформы.
shapo написав:Например, в Киеве функционирует в здании Израильского посольства. при синагоге и еще где-то.
Це в приватному порядку, держпідтримки немає, в раші тим паче. Де, в Україні, в приватному порядку, офіційно функціонують російські громади зі своїми церквами, школами, культурними центрами? Тому і в РФ немає українських.
mephala написав:і відсутність вищих навчальних закладів де було б викладання всіх предметів на українській мові.
По-перше, не на українській, а українською, а по-друге, якось дивно виходить - літакобудівельники вчились собі вчились російською, а потім вирішили назвати літак "Мрією", а не "Мечтой"
Саме так й було - певно, виконували план із Москви щодо напускної українізації
так а де приклади вищих навчальних закладів? воістину як то кажуть - коли нічого сказати по суті то починають придовбуватись до орфографії.
freeze написав:Славненько Слуга народа в кооперации с Голосом штампуют законопроекты.
Никогда не думал, что буду поддерживать слова Южаниной. Штампуют бред. Закон о РРО в смартфоне с такого-то числа. Южанина - подождите, в природе даже такой программы нет работающей для смартфона. Что вы принимаете ! Как можно штрафовать за то, что нет. В ответ - не мешайте делать реформы.
Ну что вы - не просто же так они Дубилета взяли в команду. Поставят задачу написать за ночь - напишет
freeze написав:Что вы принимаете ! Как можно штрафовать за то, что нет. В ответ - не мешайте делать реформы.
Це у Лема було оповіданнячко, де п'ятирічний хлопчик випадково захопив владу, на якійсь планеті, зробив жахливу диктатуру і поставив кілометровий автомат з газировкою. В нашому випадку величезний смартфон.
freeze написав:Славненько Слуга народа в кооперации с Голосом штампуют законопроекты.
mephala написав:так а де приклади вищих навчальних закладів? воістину як то кажуть - коли нічого сказати по суті то починають придовбуватись до орфографії.
Ошибка не орфографическая, а морфологическая, гений Ну то такое.
Если ты считаешь, что можешь набросить на вентилятор ахинею, которую должен опровергать оппонент, то ты просто не научился еще вести диалог - доказывать состоятельность своей ахинеи должен ты сам!
отжеж перебріхувач та пересмикувач даю шановному панству посилання де зрадіо ПЕРШИЙ почав стверджувати що русифікації не було: https://forum.finance.ua/viewtopic.php?p=4744040#p4744040 "Нет, я разоблачаю мифы о насильной русификации с помощью неопровержимых фотофактов, а вывод я сделал давно, изучая исторические архивы и свидетельства" хоча самих історичних архівів та свідоцтв він не приводить але з таким апломбом заявляє. а коли я запитав скільки ж було вищих навчальних закладів в урср де викладали на українській мові відразу спробував наїхати на мої помилки а коли не вийшло то взагалі заявив "сам доказуй". сам накинув на вентилятор а потім як дівчинка розкаперсонився коли не проканало. браво. ще один злив зрадіо зараховано.
mephala написав:отжеж перебріхувач та пересмикувач даю шановному панству посилання де зрадіо ПЕРШИЙ почав стверджувати що русифікації не було: https://forum.finance.ua/viewtopic.php?p=4744040#p4744040 "Нет, я разоблачаю мифы о насильной русификации с помощью неопровержимых фотофактов, а вывод я сделал давно, изучая исторические архивы и свидетельства" хоча самих історичних архівів та свідоцтв він не приводить але з таким апломбом заявляє. а коли я запитав скільки ж було вищих навчальних закладів в урср де викладали на українській мові відразу спробував наїхати на мої помилки а коли не вийшло то взагалі заявив "сам доказуй". сам накинув на вентилятор а потім як дівчинка розкаперсонився коли не проканало. браво. ще один злив зрадіо зараховано.
Гений, ты не догоняешь? Да, я утверждал! Но в подкрепление своего утверждения я дал набор доказательств!
Ты утверждаешь обратное? Ок - давай свои доказательства. Жду!
mephala написав:отжеж перебріхувач та пересмикувач даю шановному панству посилання де зрадіо ПЕРШИЙ почав стверджувати що русифікації не було: https://forum.finance.ua/viewtopic.php?p=4744040#p4744040 "Нет, я разоблачаю мифы о насильной русификации с помощью неопровержимых фотофактов, а вывод я сделал давно, изучая исторические архивы и свидетельства" хоча самих історичних архівів та свідоцтв він не приводить але з таким апломбом заявляє. а коли я запитав скільки ж було вищих навчальних закладів в урср де викладали на українській мові відразу спробував наїхати на мої помилки а коли не вийшло то взагалі заявив "сам доказуй". сам накинув на вентилятор а потім як дівчинка розкаперсонився коли не проканало. браво. ще один злив зрадіо зараховано.
Гений, ты не догоняешь? Да, я утверждал! Но в подкрепление своего утверждения я дал набор доказательств!
Ты утверждаешь обратное? Ок - давай свои доказательства. Жду!
я не стверджую нічого. я вимагаю щоб ти доводив те що накидуєш на вентилятор. коли ти стверджуєш що не було русифікації то от сам і доводь це. твоя фотка нічого не доводить. от кількість шкіл та ВНЗ доводять.