Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 39073908390939103911 ... 7544>
Повідомлення Додано: Вів 10 вер, 2019 17:19

Славненько Слуга народа в кооперации с Голосом штампуют законопроекты.

Никогда не думал, что буду поддерживать слова Южаниной.
Штампуют бред. Закон о РРО в смартфоне с такого-то числа.
Южанина - подождите, в природе даже такой программы нет работающей для смартфона. Что вы принимаете ! Как можно штрафовать за то, что нет.
В ответ - не мешайте делать реформы.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Вів 10 вер, 2019 17:24

Re: Політичні дискусії

shapo написав:Например, в Киеве функционирует в здании Израильского посольства. при синагоге и еще где-то.

Це в приватному порядку, держпідтримки немає, в раші тим паче. Де, в Україні, в приватному порядку, офіційно функціонують російські громади зі своїми церквами, школами, культурними центрами?
Тому і в РФ немає українських.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 вер, 2019 17:24

zРадио написав:
  mephala написав:і відсутність вищих навчальних закладів де було б викладання всіх предметів на українській мові.

По-перше, не на українській, а українською, а по-друге, якось дивно виходить - літакобудівельники вчились собі вчились російською, а потім вирішили назвати літак "Мрією", а не "Мечтой" :mrgreen:

Саме так й було - певно, виконували план із Москви щодо напускної українізації :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

так а де приклади вищих навчальних закладів?
воістину як то кажуть - коли нічого сказати по суті то починають придовбуватись до орфографії.
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 вер, 2019 17:28

freeze написав:Славненько Слуга народа в кооперации с Голосом штампуют законопроекты.

Южанина - подождите, в природе даже такой программы нет работающей для смартфона. Что вы принимаете ! Как можно штрафовать за то, что нет.

Ну что вы - не просто же так они Дубилета взяли в команду. Поставят задачу написать за ночь - напишет :mrgreen:

А если без шуток, то да - СовНарКом какой-то...
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Вів 10 вер, 2019 17:30

freeze написав:Что вы принимаете ! Как можно штрафовать за то, что нет.

Це у Лема було оповіданнячко, де п'ятирічний хлопчик випадково захопив владу, на якійсь планеті, зробив жахливу диктатуру і поставив кілометровий автомат з газировкою. В нашому випадку величезний смартфон. :)
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 вер, 2019 17:31

любопытный анализ
https://www.youtube.com/watch?v=Q_BlrSMDf6g
19yuriy91

Подякував: 265 раз.
Подякували: 396 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 вер, 2019 17:42

freeze написав:Славненько Слуга народа в кооперации с Голосом штампуют законопроекты.

Ну так заіпіся ж, нє?

Всім процвітання!
Первый

Подякував: 235 раз.
Подякували: 2383 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 вер, 2019 17:46

zРадио написав:
  mephala написав:так а де приклади вищих навчальних закладів?
воістину як то кажуть - коли нічого сказати по суті то починають придовбуватись до орфографії.

Ошибка не орфографическая, а морфологическая, гений :mrgreen: Ну то такое.

Что касается твоего вопроса - для начала ознакомься, на ком лежит бремя доказательства. Почитай про бритву Хитченса и чайник Рассела. А затем продолжим
https://en.wikipedia.org/wiki/Burden_of ... philosophy)

Если ты считаешь, что можешь набросить на вентилятор ахинею, которую должен опровергать оппонент, то ты просто не научился еще вести диалог - доказывать состоятельность своей ахинеи должен ты сам!

отжеж перебріхувач та пересмикувач
даю шановному панству посилання де зрадіо ПЕРШИЙ почав стверджувати що русифікації не було:
https://forum.finance.ua/viewtopic.php?p=4744040#p4744040
"Нет, я разоблачаю мифы о насильной русификации с помощью неопровержимых фотофактов, а вывод я сделал давно, изучая исторические архивы и свидетельства"
хоча самих історичних архівів та свідоцтв він не приводить але з таким апломбом заявляє.
а коли я запитав скільки ж було вищих навчальних закладів в урср де викладали на українській мові відразу спробував наїхати на мої помилки а коли не вийшло то взагалі заявив "сам доказуй". сам накинув на вентилятор а потім як дівчинка розкаперсонився коли не проканало.
браво. ще один злив зрадіо зараховано. :mrgreen:
mephala

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 вер, 2019 17:53

mephala написав:отжеж перебріхувач та пересмикувач
даю шановному панству посилання де зрадіо ПЕРШИЙ почав стверджувати що русифікації не було:
"Нет, я разоблачаю мифы о насильной русификации с помощью неопровержимых фотофактов, а вывод я сделал давно, изучая исторические архивы и свидетельства"
хоча самих історичних архівів та свідоцтв він не приводить але з таким апломбом заявляє.
а коли я запитав скільки ж було вищих навчальних закладів в урср де викладали на українській мові відразу спробував наїхати на мої помилки а коли не вийшло то взагалі заявив "сам доказуй". сам накинув на вентилятор а потім як дівчинка розкаперсонився коли не проканало.

Гений, ты не догоняешь? Да, я утверждал! Но в подкрепление своего утверждения я дал набор доказательств!

Ты утверждаешь обратное? Ок - давай свои доказательства. Жду! :mrgreen:
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Вів 10 вер, 2019 17:57

zРадио написав:
  mephala написав:отжеж перебріхувач та пересмикувач

Гений, ты не догоняешь? Да, я утверждал! Но в подкрепление своего утверждения я дал набор доказательств!

Ты утверждаешь обратное? Ок - давай свои доказательства. Жду! :mrgreen:

я не стверджую нічого. я вимагаю щоб ти доводив те що накидуєш на вентилятор.
коли ти стверджуєш що не було русифікації то от сам і доводь це.
твоя фотка нічого не доводить.
от кількість шкіл та ВНЗ доводять.
mephala

Профіль

#<1 ... 39073908390939103911 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему