Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
zРадио написав:Поясни, не понял. Уверяю тебя, если бы Зеленский был замечен с нацистской символикой, был бы уже международный скандал. На фото пацана, которое я приводил ранее - именно шеврон Тотенкопф. Не похожий на него, а идентичный, так что не пытайся завести тень за плетень...
Поки в архіві ICTV немає цього сюжету, неможу точно сказати. А це не про того пацана написано?
У грудні минулого року прес-служба президента Петра Порошенка опублікувала фото глави держави в оточенні військовослужбовців десантно-штурмових підрозділів ЗСУ. У Мережі тоді звернули увагу на шеврон одного з бійців - на ньому була зображена емблема з'єднання військ СС - 3-ї танкової дивізії СС "Мертва голова" (3. SS-Panzer-Division "Totenkopf"). Сам десантник заявив, що "використовував шеврон по необізнаності" і переплутав зображення - череп з кістками - з піратським прапором.
Ещё раз. Вы тоже можете отдать мне приказ. Думаю, Вы догадываетесь о моей реакции. А дальше просто силовое принуждение. Если Вы окажетесь сильнее, то заставите меня выполнить свой приказ. То же самое Вы описали. Армия оказалась сильнее и заставила Правый сектор выполнить приказ, кот. они, вообще говоря, не обязаны были подчиняться.
Ещё раз. Вы тоже можете отдать мне приказ. Думаю, Вы догадываетесь о моей реакции. А дальше просто силовое принуждение. Если Вы окажетесь сильнее, то заставите меня выполнить свой приказ. То же самое Вы описали. Армия оказалась сильнее и заставила Правый сектор выполнить приказ, кот. они, вообще говоря, не обязаны были подчиняться.
по перше вони були в оперативному підпорядкуванні штабу. а по друге бунт це — масовий прояв непокори проти встановленого порядку й влади, що виражається у фізичній та, іноді, кривавій формі. а наказ саме й намагався встановити певний порядок який не сподобався добробатам.
mephala написав:просто червона зона - це зона бойових дій де взагалі не повинні знаходитися цивільні. тому навіть ваше "можливо" мені не зрозуміло.
Активисты находились в зоне, подлежащей отведению, войска отводятся на 2 км, то есть находились в красной зоне.
Из гугла Права доступа в города, которые будут определены как красная зона, будут иметь граждане, которые там либо проживают, либо имеют право собственности на объекты недвижимости в этих населенных пунктах. Или у граждан есть родственники, которые похоронены в соответствующих населенных пунктах, и на это есть подтверждающие документы, — объяснил в эфире Громадське радіо заместитель министра по вопросам временно оккупированных территорий Георгий Тука.
mephala написав:просто червона зона - це зона бойових дій де взагалі не повинні знаходитися цивільні. тому навіть ваше "можливо" мені не зрозуміло.
Активисты находились в зоне, подлежащей отведению, войска отводятся на 2 км, то есть находились в красной зоне.
Из гугла Права доступа в города, которые будут определены как красная зона, будут иметь граждане, которые там либо проживают, либо имеют право собственности на объекты недвижимости в этих населенных пунктах. Или у граждан есть родственники, которые похоронены в соответствующих населенных пунктах, и на это есть подтверждающие документы, — объяснил в эфире Громадське радіо заместитель министра по вопросам временно оккупированных территорий Георгий Тука.
на даний момент ще війська не відведені - тому зона бойових дій знаходиться за межами міста. яким чином місто зараз знаходиться в червоній зоні? та а є цей список міст які знаходяться в червоній зоні на зараз а не після розведення?