Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
От ви про пенсії сперечаєтеся просто тому , що реально дивитеся зовсім по-різному . Козак вважає ОРДЛО однозначно Україною , а більшість інших - просто вже так не вважають . От і все ...
detroytred написав:Вы не понимаете. О чём я вообще веду речь.
Не розумію. Голодомор (примусова конфіскація усієї їжі) був як каральних захід, для знищення спротиву хлібозаготівлі. Самі, непомірні плани хлібозаготівлі, витікали із поставленою Сталіним мети, яку він тоді озвучив.
Хорошо. Я не буду касаться.
Но где вот это Вы увидели в приведенном источнике? Особенно - *всей еды*.
Притом, что в документе говорится о сопротивлении и конфискации излишков у кулаков. Руками масс бедняков.
-
первых, мы изымаем хлебные излишки состоятельных слоев деревни, облегчая этим снабжение страны; во-вторых, мы мобилизуем на этом деле бедняцко-середняцкие массы против кулачества, просвещаем его политически и организуем из них свою мощную многомиллионную армию в деревне.
1.Ніяких оплат за користування програмним забезпеченням РРО 2.Ніяких прихідних накладних для ФОП та номенклатурного і кількісного обліку - лише грошовий. 3.Ніяких штрафів за адміністрування РРО. 4.Штраф - один: за невидачу чеку.
петицію на сайті президента створіть і скиньте на неї посилання наприклад у підпис і розповсюдьте цю петицію
shapo написав:Найдите хоть один лагерь в ГУЛАГе от Колымских до Воркуты и Караганды сравнимых с Аушвицем или приведите суммарно убитых в немецких лагерях с 1933 по 1945г и советских с 1928 по 1954г и тогда можно будет говорить о статистике как не о лжи и большой лжи.
Таки приношу извинения, речь была о концентрационных немецких лагерях, а не лагерях смерти - я достаточно давно читал ту статью, и цифры настолько чудовищны, что ассоциировались с лагерями смерти
А цифры катастрофической смертности, сравнимой с истреблением - были характерны для "трудпоселений", когда людей (в том числе и пожилых, и детей, и инвалидов) просто бросали в Сибири без средств к существованию, например, Назинская трагедия.
ЛАД написав:Реально, на практике попытки поставить знак равенства между нацизмом и коммунизмом служат одной цели - оправдать нацизм.
1 І комунізм і нацизм-станом на сьогодні програли 2 Звірства Гітлера чи Сталіна чи Пол-пота - можуть бути різними ,але всі вони привели до знищення мільйонів людей
Таким чином не бачу нагальної потреби визначати хто і кого і де більше знищив Сталін в час Голодомору чи Гітлер в Аушвіці.. Так само не бачу потреби розбиратись яка смерть важча коли мама варить дитину щоб нагодувати інших дітей чи євреїв у газовій камері...
Полностью согласен.
Пропоную залишити розбірки по комунізму і нацизму-історикам... І при цьому погодитись Що комунізм у сталінській версії чи нацизм у гітлерівській в сьогоднішній Україні - відсутні Так само варто признати що імперіалізм у версії росії - присутній.. таким чином Обговорювати імперські замашки росії-доцільно і треба,бо вони сьогодні заважають розвитку України Сперичатись хто більший кат -не варто..
Согласен с замечаниями. Нацизм есть и в Украине, и в России, и в др. странах. Он нигде не является не только господствующей, но и просто влиятельной идеологией. Но это не значит, что о нем можно забыть. В "высококультурной" Германии за несколько лет наци из маргиналов превратились в главенствующую силу.
ПС З точки зору американців-Че-Гевара і Кастро - злочинці і нацики А з точки зору кубинців? Так само і в нас Мазепа+Хмельницький+Петлюра+Бандера - герої України ... і злочинці з точки зору карлика.
Че и Кастро для американцев, возможно, преступники (хотя сомневаюсь), но уж точно не "нацики". Бандера и Петлюра для востока, возможно, когда-то и станут героями, но очень не скоро. Не уверен, что произойдет раньше - то ли они станут героями для востока, то ли запад найдёт других героев.
Востаннє редагувалось ЛАД в Чет 31 жов, 2019 18:13, всього редагувалось 1 раз.
Puente написав:От ви про пенсії сперечаєтеся просто тому , що реально дивитеся зовсім по-різному . Козак вважає ОРДЛО однозначно Україною , а більшість інших - просто вже так не вважають . От і все ...
Ви правильно розставили акценти. І це ще раз примушує всіх зупинитися і замислитися. Хто є патріотом? Що таке сепаратизм? Навести лад в своїй голові.
Козак-характерник написав:Сподіваюся, що доніс максимально чітко свою думку.
Я працюю тут і сплачую ЄСВ і з цих сплат моя мама отримує пенсію... В пенсіонерки ОРДЛО є також її син , який працює в ОРДЛО і ні копійки не платить в український бюджет.... Питання на засипку Чому мама ОРДЛОвця має отримувати дві пенсії, а моя тільки одну та й то розполовинену за рахунок виплат мамі ОРДЛОвця?
Я чітко доніс свою думку?
Карасёв чётко обозначил -- это и прочее цена возвращения, единства. И без неё никак.
Поэтому в обществе необходимо поставить вопрос и решить: хотим ли мы платить оную или нет? Чтобы не президент или улица решали, а всё общество. Президенту и улице (активистам) тогда нужно будет принять решение большинства.
Волгарь написав:А абсолютное большинство трудов, которые Вы приводите - КОНЪЮНКТУРЩИКИ. Короче, читайте исторические документы - там все есть (обо всем)
Ага, тільки російські вчені - натурали.
Нет, они просто ПРОФЕССИОНАЛЫ. В российской исторической науке есть разные течения - одни пишут как Медынский, другие - как Соколов. Но в любом случае они опираются НА ФАКТЫ и ДОКУМЕНТЫ из архивов. И ничего подобного на Будду из Украины в российской науке просто не может быть - ЗАСМЕЮТ. Но я советую вообще не читать трудов (никаких) по истории 20-го века - ЧИТАЙТЕ ДОКУМЕНТЫ.
Козак-характерник написав:Я пропоную відв'язати статус переселенця від отримання пенсії. Її повинні отримувати всі на вільній території України, коли їм буде зручно. Для цього, додатково до скасування прив'язки виплати пенсій до статуса переселенця, треба скасувати норму про обов'язкове перетинання лінії розмежування раз на 59 днів. Бо займатися контролем місця проживання громадян виключно по регіональній ознаці, це по перше дискримінація, бо багато людей проживають не за місцем реєстрації і ніхто за ними так не пильнує
Пенсіонери отримують пенсію, по місцю проживання, якщо через пошту. Через банки немає такої прив'язки, але, якщо людина живе на підконтрольній території, вона не може фінансувати терористів, а, коли отримують через картку, то ці гроші часто знімають ліві люди, з купою пенсійних карток. І ці гроші можуть потрапити до терористів. Тому бажано, щоб пенсіонер особисто отримував пенсію.
Так а я про що написав? ОСОБИСТО в касі, з пред'явленням паспорту. Але без прив'язки до статусу переселенця і перетинання лінії розмежування раз в 59 днів. Коли їм зручно буде. Ви, здається знов не зрозуміли, про що я вів мову... Проїхали.
... та знаю.... - найбільш нетерплячі(які хочуть "все і зразу"), вийшли на першій зупитнці.... - а от, міцні духом і вірою - чекають, ще як мінімум, до весни на покращення! ...хоч один з цик пунктів: 1) - припинення війни! 2) - посадки/ув'язнення хоч 2-3 високопосадових корупціонерів! 3) - урегулювання/зниження цін на продукти і ліки! 4) - зменшення тарифів на комуналь! 5) - підвищення пенсій!(х2) 6) - легалізувати космолоти і послуги дівчат! 7) - заманити закордонних інвесторів, щоб будували тут фабрики/заводи/фермерські господарства і т. п. - скасувати РРО для 1 і 2 групи ФОПів, але придумати, як "обілетити акул бізнесу" - ФОПів з великими оборотами товару! 9) - доступна іпотека для молодих сімей з дітьми!(чим більше дідей у сім'ї, тим менший % по іпотеці) 10) - податок на нерухомість! - скільки дітей в сім'ї, стільки і квартир маєте право мати БЕЗ податку! - все що зверху - жорсткий податок! (5-10% на рік від вартості квартири)
п. с. ... еееехххххх, треба було йти мені в Зе-команду - я б допоміг би їм робити їх разом!