|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Чет 31 жов, 2019 16:46
ви ще не зрозуміли які цілі він переслідує коли тут знаходиться? всі його дописи - це принизити або очорнити Україну. все.
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 31 жов, 2019 16:48
lapay написав: detroytred написав:Но не видно основной цели Голодомора.
Я її написав. Велика Депресія обвалила ціни на зерно, СРСР, щоб зберегти приток валюти, різко збільшив експорт зерна, що і призвело до Голодомору.
Вы не понимаете. О чём я вообще веду речь. А я от объяснений воздержусь.
-
detroytred
-
-
- Заблокований
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 31 жов, 2019 16:54
Козак-характерник написав:Я пропоную відв'язати статус переселенця від отримання пенсії. Її повинні отримувати всі на вільній території України, коли їм буде зручно. Для цього, додатково до скасування прив'язки виплати пенсій до статуса переселенця, треба скасувати норму про обов'язкове перетинання лінії розмежування раз на 59 днів. Бо займатися контролем місця проживання громадян виключно по регіональній ознаці, це по перше дискримінація, бо багато людей проживають не за місцем реєстрації і ніхто за ними так не пильнує
Пенсіонери отримують пенсію, по місцю проживання, якщо через пошту. Через банки немає такої прив'язки, але, якщо людина живе на підконтрольній території, вона не може фінансувати терористів, а, коли отримують через картку, то ці гроші часто знімають ліві люди, з купою пенсійних карток. І ці гроші можуть потрапити до терористів. Тому бажано, щоб пенсіонер особисто отримував пенсію.
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 31 жов, 2019 16:55
lapay написав: Волгарь написав:Вот они - ВСЕ ЗАКРЫТЫЕ АРХИВЫ. ВСЕ СОВСЕКРЕТНО, ВСЕ УЖЕ НЕСКОЛЬКО ЛЕТ В СВОБОДНОМ ДОСТУПЕ. Читайте. Тут подлинная переписка Сталина с Кагановичем, материалы о том, как погиб Киров, письма Молотова о разбазаривании зерна, с которых и начался отъем хлеба, и множество других ПОДЛИННЫХ ДОКУМЕНТОВ, опровергающих мифы, созданные за последние 30 лет. Беда в том, что СОВЕТСКАЯ ДЕЙСТВИТЕЛЬНОСТЬ 30-50-ых ГОДОВ БЫЛА ГОРАЗДО СТРАШНЕЕ ЛЮБЫХ МИФОВ. А вот многие цифры УЖЕ ПРИДУМАЛИ ПОТОМ. И заодно, очень советую - НЕ ЧИТАЙТЕ ТРУДОВ ПО ИСТОРИИ СССР, написанных за пооледние 30 лет. ПРАВДА - ТОЛЬКО В ПОДЛИННЫХ ДОКУМЕНТАХ!!!
Ви самі розумієте, що пишите? Ви знайшли якійсь документ, і, на його підставі, заперечуєте результат праці професійних вчених, які обробили тисячі документів? Вчені не фантазують, вони використовують загальноприйняті методики підрахунку руху населення.
Ну, если вспомнить, ЧТО ПИСАЛИ ИМЕННО ПРОФЕССИОНАЛЬНЫЕ ВЧЕНЫЕ (о шумерах/Будде/погонщиках мамонтов, например), то тогда, конечно, да. Увы, конъюнктура - далеко не самый лучший помощник историков. А абсолютное большинство трудов, которые Вы приводите - КОНЪЮНКТУРЩИКИ. Короче, читайте исторические документы - там все есть (обо всем)
-
Волгарь
-
-
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 771 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 31 жов, 2019 16:57
detroytred написав:Вы не понимаете. О чём я вообще веду речь.
Не розумію. Голодомор (примусова конфіскація усієї їжі) був як каральних захід, для знищення спротиву хлібозаготівлі. Самі, непомірні плани хлібозаготівлі, витікали із поставленою Сталіним мети, яку він тоді озвучив.
-
lapay
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 31 жов, 2019 16:59
Волгарь написав:А абсолютное большинство трудов, которые Вы приводите - КОНЪЮНКТУРЩИКИ. Короче, читайте исторические документы - там все есть (обо всем)
Ага, тільки російські вчені - натурали. 
-
lapay
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 31 жов, 2019 17:02
Волгарь Массовая гибель от голода была. А уж больше-меньше погибло - сути и тем более факта этого не отменяет.
Из поколения в поколение передавалась информация о том голоде. И я больше доверяю ей, а не записям в книгах учёта.
-
detroytred
-
-
- Заблокований
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 31 жов, 2019 17:03
detroytred написав: lapay написав: detroytred написав:Но не видно основной цели Голодомора.
Я її написав. Велика Депресія обвалила ціни на зерно, СРСР, щоб зберегти приток валюти, різко збільшив експорт зерна, що і призвело до Голодомору.
Вы не понимаете. О чём я вообще веду речь. А я от объяснений воздержусь.
И об этом почитайте там же. Экспорт был мизерный, да и в 33-ем он сменился ...импортом. Проблема была в том, что, засевая 100 млн. га зерновыми, СССР середины 20-х на 145 млн. населения собирал 80 млн. т зерна (и хватало даже на экспорт 300 млн. пудов). А в начале 30-х с тех же площадей - всего 67-70 млн. на 163 млн. человек. И не хватало - только на сев нужно было 25 млн. т, минус кормовое зерно (овес/ячмень). В итоге не выходило даже по кг на человека в день. А виной всему БОЛЬШЕВИКИ И КОЛХОЗЫ. Я же говорю, почитайте istmat.info. Там есть подлинные протоколы заседаний Политбюро. В 20-х там обсуждаются валютные планы и курс рубля (в 22-27-ом в СССР в конторах Госбанка можно было свободно покупать золотые монеты/доллары/фунты), в 30-х - почти исключительно хлебозаготовки.
-
Волгарь
-
-
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 771 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 31 жов, 2019 17:07
Козак-характерник написав:Сподіваюся, що доніс максимально чітко свою думку.
Я працюю тут і сплачую ЄСВ і з цих сплат моя мама отримує пенсію... В пенсіонерки ОРДЛО є також її син , який працює в ОРДЛО і ні копійки не платить в український бюджет.... Питання на засипку Чому мама ОРДЛОвця має отримувати дві пенсії, а моя тільки одну та й то розполовинену за рахунок виплат мамі ОРДЛОвця? Я чітко доніс свою думку?
-
budivelnik
-
-
- Заблокований
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 31 жов, 2019 17:09
Starikan написав: Козак-характерник написав: І вже писав, мені релігія не дозволяє вбивати.
Ну так иди в санитары, медбратья или что-нибудь подобное. СлабО? Тогда нечего других поучать и посылать на фронт. А по поводу произошедшего на Донбассе моё мнение таково: Одно дело - если бы были только выступления против новой киевской власти, так сказать, "верните Яныка, требуем выборов". Это политический протест. Нет возражений. Другое - "не хотим больше жить в Украине", референдум, республики и всё такое. Называется сепаратизм. Можно обсуждать. Как в Испании-Каталонии. Но произошло третье - "путин, приди", сдача городов гиркиным и флаги РФ. Это называется государственная измена и призыв войск РФ на территорию Украины. Поэтому оставшиеся в Лугандоне - не ждите прощения от меня. Пенсионеры - не пенсионеры - мне до лампочки, я сам пенсионер почтенного возраста.
Знаєте, мова ж йде не про мене? Так же ж?  До чого тут моя скромна персона? Тут в нас йде обмін ДУМКАМИ, а не біографіями і хто чим займається. Я нікому не забов'язаний тут звітувати чим я займаюсь. Від цього і танцюватимемо.  Інше діло, коли людина претендує на посаду, каже, що я такий то і такий то, патріот, знаю, можу...То й вимоги до такої людини відповідні.  Назвався груздем, стрибай до короба. Вийшов на мітинг "Ні капітуляції!", то поруч постав палатку, де запис добровольців чи в армію. І сам перший запишися туди. Сказав, я - президент, можу досягти миру, чи перемоги - зроби! З приводу вашої пред'яви "лугандону"... По перше...Давайте визначимося, для Вас то є "лугандон"? Чи Луганськ і Донецьк? Луганська і Донецька області - невід'ємні і складові частини України? Від правильного вживання термінів залежить багато в чому і правильне розуміння всього. По друге...Не чекайте прощення від мене, Ви кажете....Ви Господь Бог, прощати? Прощати КОГО і ЗА ЩО? Ваша помилка, як і у більшості "прощатєлєй" - узагальнення. З чого Ви взяли що всі там сепаратисти, бігали на "референдуми" з російськими прапорами? Я розумію, що узагальнення будь які роблять картину світу простіше, тут чорне, тут біле, все зрозуміле, але життя має різні фарби. І не все так просто. Є ПЕРСОНАЛЬНА відповідальність конкретної людини. Немає колективної відповідальності. Це пережиток совка, проти якого Ви виступаєте. Є доказова база проти конкретної людини? Притягайте до відповідальності. І взагалі перед тим, як комусь щось пред'являти, чи звинувачувати, це самому треба бути взірцем моралі і чеснот.  Якщо Ви вважаєте, що є таким, то судіть інших. Я на себе такої відповідальності брати не можу...
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Чет 31 жов, 2019 17:39, всього редагувалось 3 разів.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-