Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Факт отримання ватним клоуном добрячого підсрачника - наводить на думку, що ватній зеКоманді пора збиратись з речами на вихід. Як вчили мене колись в армії "Один удар табуреткою по голові замінює 100 годин політроботи".
До речі, пора виводити ватного клоуна з складу РНБО з причини профнепридатності і тупості:
budivelnik написав:1 Я маю право на особисті списки 2 Не будеш казати що мені робити - я промовчу куди тобі йти 3 Я тебе не згадував-ти здурі ввязався Що я маю думати? Залишати тебе в списку корисних ідіочтів -твоя поведінка дуже схожа до їх чи перенести в список проплачених ольгінців-ти ж сам почав виступати-а значить навіть тобі ясно що твоя поведінка дуже нагадує поведінку проплачених
У budivelnik-а свой собственный Миротворец Похоже, наш ларечник сильно много о себе намнил. А между тем, лучше бы посмотрел, у скольких форумчан он находится в черном списке за вранье, хамство, провоцирование срача и тупость!
1 Я не маю можливості це побачити ,так як ця інформація не доступна 2 Якби я це бачив - чіткіше б розумів ситуацію в Державі 3 Якщо розумний в чорному списку дурня - то розумному це не зашкодить - дурневі не допоможе
ПС Про торгівлю Одну точку здав в оренду, на другій працює молодший,правда поки що під моїм наглядом ,але думаю за рік надолужить.. Тепер я поважний рантьє...а тобі до подібного статусу як до неба. Тим більше що на дописах з ольгіно можна тільки геморой заробити(приклад сивохо тобі в допомогу)
zРадио написав:Я управляю чужим, но огромным бизнесом
Для мене основне не те чим керуєш - а те що з того отримуєш Я можу продавати насіння на базарі,але якщо в результаті в мене дохід вищий - значить моє насіння більш важливе для населення ніж чиїсь захмарні амбіції. Якби у нас кожен працював на власний результат і не звинувачував у своїх негараздах інших - толку було б на порядок більше.
zРадио написав:Что-то порохоботы, у которых ты это вычитал на ФБ, напутали... по одной половине списка Киеврады решения суда нет, по второй - есть. Соответственно, решение по сути, а не процедуре!
Я фейсбук взагалі не читаю. В рішенні суду чорним по білому написано - по процедурі. Так що не фантазуй.
Ethereum написав:Зрадник України не Порох ,а Зе Енд. Це вже всім ясно. Хто міністр економіки?? В світі криза,а його немає. Дурбецел мовчить бо людям він тільки зі сцени щось може ляпнити. А розуму хватає щоб красти безбожно. Така реальність.
Маємо ватного зеДента-малороса, який на всі поважні посади в державі розставив клоунів та невігласів. Питання в тому, що укро-держава не витримає 4 роки його зеденства.
Ethereum написав:Зрадник України не Порох ,а Зе Енд. Це вже всім ясно. Хто міністр економіки?? В світі криза,а його немає. Дурбецел мовчить бо людям він тільки зі сцени щось може ляпнити. А розуму хватає щоб красти безбожно. Така реальність.
Маємо ватного зеДента-малороса, який на всі поважні посади в державі розставив клоунів та невігласів. Питання в тому, що укро-держава не витримає 4 роки його зеденства.
Маски хто продав ? Порох чи шестьора Зе нульового? Бєню хто назад привів,чиї літаки до сих пір літають? Відповідати буде і то думаю скоро за зраду України
Kudrjavuy написав:..... Никого кроме этнических украинцев нельзя допускать до государственной Власти в Украине.(по моему это единственный коррупционный вопрос, что должен существовать во внутренней политике Украины, как основополагающий Принцип Национального Государства) - Остальное бред от лукавого.
А как будете определять чистоту этничности украинцев? Черепа измерять станете?
YKK Русофіли не побачили,як ситуація поступово змінилась 1 В Україні кількість громадян які в графі національність писали - українець - завжди становило 65-75% ,але при цьому кількість тих хто використовував українську в побуті-була нижчою 2 В 2004 році ,вперше кількість проукраїнськи настроєних стала більшою від кількості проросійсько настроєних 3 В 2014 році росія, побачивши що повністю втрачає Україну - на нас напала...чим моментально зменшила кількість проросійськонастроєних на 30%. 4 Тепер коли глянути статистику-стає зрозуміло а - кількість віруючих ПЦУ-60% ,кількість храмів ПЦУ-30% - питання на засипку - що з часом зміниться в релігійному питанні? б - кількість називаючих себе українцями - 75% , кількість використовуючих україннську наприклад на цих сторінках - менше 50% - питання на засипку-як з часом зміниться використання мови? 5 А саме найстрашніщ для русофілів - це те,що Патріотом України - стало модно називатись... Тому Зрадіо - називає себе Патріотом, при цьому використовує російську,гонить хвилю на наше керівництво і так далі... Але якщо явний проплачений ворог-називає себе Патріотом - це говорить про те що кількість тих ,хто вважає що Україна йде в правильному напрямку - суттєво більша від кількості тих хто хоче затягнути нас в роССійське болото.
budivelnik написав:А саме найстрашніщ для русофілів - це те,що Патріотом України - стало модно називатись... Тому Зрадіо - називає себе Патріотом, при цьому використовує російську,гонить хвилю на наше керівництво і так далі... Але якщо явний проплачений ворог-називає себе Патріотом - це говорить про те що кількість тих ,хто вважає що Україна йде в правильному напрямку - суттєво більша від кількості тих хто хоче затягнути нас в роССійське болото.
На Сході в Патріоти себе записують всі, хто платить податки.