Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 57275728572957305731 ... 7544>
Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2020 19:56

detroytred написав:
  budivelnik написав:Висновок
Наступний політик ,який буде балотуватись на Президента ,змушений буде опиратись на тих ,кому не треба нічого обіцяти..вони й так згодні щось робити,їм просто головне чітко сказати куди йти і не заважати по дорозі...
так що Думайте-якщо є чим.
Вывод с потолка...
Мені цікаво
Як ви могли викладати у військовому училищі щось складніше крім цегли?
У вас же повністю відсутній аналітичний підхід.
Ви взагалі коли щось прочитали - хоч на три секунди задумуєтесь - що прочитали?
1 Я стверджував і буду стверджувати що політики обіцяли і будуть обіцяти надалі..
2 Я стверджував,що Зеленський пообіцявши всім і все-сам себе загнав у пастку, адже створив ілюзію у своїх симпатиків-що їм(симпатикам) нічого робити не треба...От вони нічого й не роблять..
А так як симпатиків-більшість - от і вийшло більшість сидять і нічого не роблячи чекають манну небесну від лідера..який
а - сам нічого не робить
б - сам нічого й не збирався робити ,бо здурі думав що головне-виграти , а там далі аплодисменти-повага....
3 Я стверджував,що в майбутньому,політики проаналізують цю помилку Зеленського(пообіцяти все-всім ,чим залишити себе без робочих бджілок) - і далі перейдуть до обіцянок своїм групам виборців, а виконувати ці обіцянки спробують за рахунок тих ,хто за них не голосував.

Висновок
Перемога Зеленського з результатом 73% ЗА - це Пірова перемога, яка приведе до програшу.
От якби за нього проголосувало 73% і всі ці відсотки не чекали б а хотіли самі щось зробити - це був би прорив.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2020 20:02

pesikot написав:
  AlexxK написав:
  kalinavalera1 написав: А гривна обесценилась на 650%. Стоила когда-то в начале - за 1 доллар - 4 гривны.

16 сентября 1992 года введена в обращение новая национальная денежная валюта – гривна. Курс, установленный НБУ: 1$ - 1,76 UAH.

Не 16-го, а 2-го. Не 1992-го года, а 1996-года. Хотя месяц угадали :)

С годом протупил, признаю :D Какое-то затмение нашло :oops:
Но на дате 16-е настаиваю. Со 2 по 16 гривну развозили по банкам по всей Украине, официально ввели в оборот с 16, я тогда в банке работал и точно помню - смена баланса на новую валюту была именно 16-го.
Собственно, основное в моем сообщении было про курс гривна-доллар, на тот момент.
AlexxK

Подякував: 10 раз.
Подякували: 79 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2020 20:06

Tegularius написав:
  pesikot написав:А применительно к пенсии, при Порошенко было 2 полноценных пересчета пенсий, в привязке к средней ЗП по стране.

Доллар при Винни-Пухе вырос в 3,5 раза, цены соответственно, газ раз в 10, а пенсии на сколько подняли?

Чего при Бубочке ещё не было выполнено, мартовский пересчёт успещно похерен.
А теперь всё будут списывать на кризис и эпидемию коронавируса

А что, на самом деле их нет? Экономика работает в штатном режиме?

В третьем и четвертом кварталах 2019 какой кризис был, что экономика Украины сжималась ?
Какой кризис уменьшил сборы в бюджет января и февраля 2020 года ?

При "барыге" пенсии пересчитывали, при честном Бубочке такого пересчета не произошло
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2020 20:18

budivelnik написав:
  detroytred написав:
  budivelnik написав:Висновок
Наступний політик ,який буде балотуватись на Президента ,змушений буде опиратись на тих ,кому не треба нічого обіцяти..вони й так згодні щось робити,їм просто головне чітко сказати куди йти і не заважати по дорозі...
так що Думайте-якщо є чим.
Вывод с потолка...
Мені цікаво
1 Я стверджував і буду стверджувати що політики обіцяли і будуть обіцяти надалі..
2 Я стверджував,що Зеленський пообіцявши всім і все-сам себе загнав у пастку, адже створив ілюзію у своїх симпатиків-що їм(симпатикам) нічого робити не треба...От вони нічого й не роблять..
А так як симпатиків-більшість - от і вийшло більшість сидять і нічого не роблячи чекають манну небесну від лідера..який
а - сам нічого не робить
б - сам нічого й не збирався робити ,бо здурі думав що головне-виграти , а там далі аплодисменти-повага....
3 Я стверджував,що в майбутньому,політики проаналізують цю помилку Зеленського(пообіцяти все-всім ,чим залишити себе без робочих бджілок) - і далі перейдуть до обіцянок своїм групам виборців, а виконувати ці обіцянки спробують за рахунок тих ,хто за них не голосував.

Висновок
Перемога Зеленського з результатом 73% ЗА - це Пірова перемога, яка приведе до програшу.
От якби за нього проголосувало 73% і всі ці відсотки не чекали б а хотіли самі щось зробити - це був би прорив.

У Вас уровень знаний, да и статус не те, чтобы оценивать меня...
Так что свой интерес и оценки держите при себе, а то как-то прям неудобно мне.

Я же Вам указал, что никто за президента, депутата, генпрокурора, главы СБУ и т.д. их функции (их работу) не выполнит. И не должен выполнять.

Все и так без Ваших гениальных высновкив щось роблять (то, что хотят, и то, что считают нужным) хоть для себя, хоть для кого-то, хоть для государства.
Особенно для себя каждый старается.
Сказки о Емелях на печи рассказывайте не в Украине!!!!!!

Кроме того, политики для победы, как всеми способами пытались охватить наибольшую массу, так и будут.

Вы регулярно делаете ошибку в фундаменте, а потом на ней выстраиваете свои заключения.
В итоге --- ералаш...
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2020 20:33

detroytred написав:
  budivelnik написав:Мені цікаво
а - сам нічого не робить

Висновок
У Вас уровень знаний, да и статус не те, чтобы оценивать меня...
Так что свой интерес и оценки держите при себе, а то как-то прям неудобно мне.
Тільки дурень надуває щоки і меле про статус
Розумний не боїться бути контроверсійним і викладає свої думки відкрито і для всіх.
Тому
З моєї точки зору - ваш статус=викладачу цегли у виші
Ваш рівень знань=знання протирача штанів(військовий пенсіонер)
  detroytred написав:Я же Вам указал, что никто за президента, депутата, генпрокурора, главы СБУ и т.д. их функции (их работу) не выполнит. И не должен выполнять.
Для мене-ви ніхто і звуть вас ніяк...тому вказувати можете собі... та й то в обмеженному колі питань
Тепер по роботі
Жодне обмежене коло осіб не зможе кардинально щось зробити в країні без підтримки громадян цієї країни
Тому можна привезти генпрокурора з Англії,голову СБУ з Німеччини - а в підїздах як срали так і будуть срати...
А можна по іншому
Батьки дома дітям - що не гарно красти
Вчителі в школах - що треба вчитись
Викладачі у ВУЗах - ....
Комбайнери на комбайнах . токарі коло станків...і дивишся не потрібно ні генпрокуроа вишинського ні голову МГБ берії з Гулагом і голодомором...
  detroytred написав:Все и так без Ваших гениальных высновкив щось роблять (то, что хотят, и то, что считают нужным) хоть для себя, хоть для кого-то, хоть для государства.
Особенно для себя каждый старается.
Сказки о Емелях на печи рассказывайте не в Украине!!!!!!
Тут трошки проблема.
Система то не однорівнева(все для себе) а
Дворівнева (спочатку для себе ,але щоб при цьому - не робити гірше іншим)
  detroytred написав:Кроме того, политики для победы, как всеми способами пытались охватить наибольшую массу, так и будут.
Не охопити найбільшу масу - а зацікавити найбільшу масу...прр цьому
Зеленський зацікавив максимум - але виграш від цього не отримав...сидить без підтримки і розуміння що робити далі..
В той час коли та ж Свобода - ніколи й не пробувала отримати 30% голосів...їй вистарчало і 5%
  detroytred написав:Вы регулярно делаете ошибку в фундаменте, а потом на ней выстраиваете свои заключения.
В итоге --- ералаш...
Мені не потрібен марксизм/ленінізм у вигляді фундаменту.Це було необхідно викладачу політінформацій в льотному училищі.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2020 21:09

budivelnik
Вам безразлично моё мнение, так не я, а тот же п-к Хоттаб Вам очень влучно указал.
Другой форумчанин на Ералаш.

Зачем Вы переходите на личности-то?!
Ведь постоянно глупо выглядите со своими этими оценками, умозаключениями, домыслами с потолка.
Они неуместны.
Попробуйте без этого...
Впрочем дна у Вас, к сожалению, нет.
Вы их генерите и генерите. То ли уровень знаний не позволяет, то ли комплексы куска...
Востаннє редагувалось detroytred в Вів 17 бер, 2020 21:22, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2020 21:22

Re: Політичні дискусії

detroytred написав:Ведь постоянно глупо выглядите со своими этими оценками, умозаключениями, домыслами с потолка.
А примініть но цю фразу до себе...
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2020 21:24

pesikot написав:
4) Рада назначила Венедиктову генпрокурором

Венедиктова прокомментировала инициативу по отмене закона об амнистии участников Майдана
Мне она не нравится. Она никакая, взгляд пустой, такая любое подозрение подпишет, пусть даже и незаконное

Мені вона теж не сподобалась - дуже хитра морда. Такі на подлянках живуть і просуваються по кар'єрі.

7) Ждали гарантий денег от МВФ. Рада отложила голосование за рынок земли
Слуги Народа, на хайпе короновируса, пытались получить денег. Но не получат.
К тому же, рынок земли стоит на втором месте требований МВФ, на первом - антиколомойский закон.

Зеля ще не зрозумів, що МВФ просто так грошей не дає, і тут не тільки земля чи банк, а й те, чи посадять, по беспрєделу, Пороха.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2020 21:54

budivelnik написав:
  detroytred написав:Ведь постоянно глупо выглядите со своими этими оценками, умозаключениями, домыслами с потолка.

Вы вырезали предложение сверху - * Зачем Вы переходите на личности-то?!*

Поэтому я-то запросто могу применить эту фразу к себе.
В отличие от Вас.
Ведь я не генерю глупые домыслы с потолка, оценки, умозаключения в личный адрес о цегле, политинформациях, постах за грошi, списках агентов и т.д., и т.п.
Это Вы постоянно начинаете переход на личности ... для усиления своей аргументации.
Уровня знаний обойтись без этого Вам не хватает.
Порядочность отсутствует.

Вы это понимаете. Поэтому *Алаверди* убрали.
Но побороть себя никак не можете.
Приходится Вам указывать.
Но я как-то привык ... указывать таким.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2020 22:01

budivelnik написав:

Та не буде в нього такого.

У нього ж такий рівень знань, такий рівень ... рівень інфантільного військового пенсіонера.
Усі знання, житло - в ДОС/гуртожиток, їжа - в офіцерській їдальні, гроші - видают, 25 років десь прослужив - пенсія

Звідки все це береться - взагалі за межами розуміння
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
  #<1 ... 57275728572957305731 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти