Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 60866087608860896090 ... 7544>
Повідомлення Додано: Сер 20 тра, 2020 19:06

zРадио написав:
  budivelnik написав:2 Розкуркулення Олігархів дозволить роздати по 200 грн на особу один раз в житті-тебе і 12 млн пенсіонерів - це сильно спасе
Очередная ложь базарной балаболки. Свободный денежный поток Метинвеста от деятельности за 2018-й - 1,463 млрд долларов, ДТЭКа - 867 млн долларов. Суммарно - 2,33 млрд долларов (за 2019-й не даю, так как еще нет результатов ДТЭКа).

В пересчете на каждого украинца - это 63 доллара. И не разово, а ежегодно. И не по всем олигархам, а только по одному. Еще и не всем его активам, а только основным.

Ты хоть можешь себе представить, как крупно только что наврал??? Я не призываю никого раскулачить, а лишь акцентирую на том, что ты сильно (и намеренно) преуменьшаешь роль диспропорционального распределения национального богатства.

А ведь указанные бизнесы - это все прихватизированное советсткое наследие! Это не бизнес, в основе которого лежит новация, и на прибыль от которого не вправе рассчитывать никто, кроме его создателя. Это то, что построено всеми украинцами, а сегодня разворовывается "избранными"
1 Хто захоче-той перевірить,що в наступних своїх повідомленнях я виправив 200-400 на 10000-12000 грн
2 Москалику дали завдання палитись по повній.
Я рахував наступним чином
30 років олігархи крали і працювали в Україні.
За 30 років , вся їх власність згідно з рейтингом ФОРБС становить 20 млрд доларів.
20 млрд доларів/40 млн населення=12000 втрат за всі 30 років
або
20 млрд доларів/40 млн населення/30 років = 400 грн щорічних втрат кожного українця
3 Чому в нашого менеджера виплило 63 долара тільки по одному?
А тому що він свідомо маніпулює...
Вільний грошовий потік це
отримане від продажу(продукція+акції)-затрати на поточне виробництво
В якісь періоди він може бути великим.а в якісь і мінусовим... навіть при стабільно працюючому підприємстві.
Уявіть
Один рік ви будували цех.який буде 20 років працювати...отримали мінус.який перекриєте майбутнім плюсом...
А от все життя забирати плюс і нічого не модернізувати і так далі-це тільки москалі думали що вміють з газом нафтою...поки не отримали газпром при ціні в 60 доларів за 1000 м3 має без вкладень в силу сибіру-2 і північний потік - мінус 5 млрд доларів.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 20 тра, 2020 19:07

unicdima написав:Вы же истерите от любого его чиха, любое действие даже его родных или членов команды вызывает у вас потоки пропагандонского вранья и фейков, а тут такое событие.
Тут вариант один, вас там макнули.

ЗП 5-6 тысяч гривен в месяц - не бедность. Макнули вас, зефилы :)
От души так :)
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 20 тра, 2020 19:08

Sommer написав:О, узнаю стиль "топ-менеджера". :mrgreen: Интересно он предлагает самого себя раскуркулить.

И логическая ошибка (как у него всегда бывает) - это не было "построено всеми украинцами". И если поступить по-шариковски - "забрать и поделить", то придется поделить между теми, кто создавал.
Соответственно шариковым не достанется, потому что кроме "топ-менеджмента" они ничего создавать не умеют.

Тролль, вот это для кого написано? Читаю тебя и вспоминаю, как маленького котенка к туалету приучал - за шкирку и носом в лоток :mrgreen:

zРадио написав:Я не призываю никого раскулачить, а лишь акцентирую на том, что ты сильно (и намеренно) преуменьшаешь роль диспропорционального распределения национального богатства.
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Сер 20 тра, 2020 19:10

shapo написав:
  zРадио написав:Не позорь украинский язык и Украину, ксенофоб - выбирай выражения.
А если по сути - в Украине работают евреи-граждане Украины, они у себя дома. В Израиле же работают украинцы-неграждане Израиля, они на заработках на черных работах. По-твоему, это одно и то же?
Этот рагуль по обыкновению несёт чушь т. к. гражданам Украины с еврейскими корнями нет никакого смысла приезжать и работать в Израиле по-черному подвергаясь высылке и пр. прелестям нелегального пребывания. Они элементарно оформят ПМЖ в посольстве Украины в Киеве и получат гражданство по прилёту в Бен Гурион.
Сегодня туда прилетел самолёт https://www.9tv.co.il/item/14110 несмотря на отсутствие регулярного сообщения.
Это именно этнические украинцы, в т. ч. из Львовской области
Ви мені з хворої голови на здорову-не перекладайте
1 Якщо під час карантину прилетів літак - то там офіційно запрошені працівники...
2 В Україні 200 000 євреїв працює і в дупі бачили Ізраїль

Але ж я на підставі цього не стверджую що Ізраїль це клоака...
А шапо з штанів вискакує приводячи приклад роботи 20000(тобто в 10 разів менше) українців в Ізраїлі і цим аргументує що погано в Україні.

В Україні погано казахо/московським жидам...а євреям в Україні ще ой як добре. в них і Президент єврей, і Беня точно не українець...
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 20 тра, 2020 19:19

freeze написав:
andrijk777 написав:Я згідний що у нас немає ринку - навіщо ви це 100 разів повторюєте?

Если согласны с тем, что рынка нет, так что за глупый спор про мифическую рыночную цену в стране, где нет рынка, и цена устанавливается непонятно кем Порошенко, Вовком или кто сейчас ?
Какой то чистый оксюморон.

Абсурдность поражает.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 тра, 2020 19:20

budivelnik написав:розкуркулення олігархів

Ви не правильно розумієте "розкуркулення олігархів". Питання не у відібрати та поділити, а питання як примусити працювати ефективніше, а не за рахунок екслуатації людей і преференцій від влади, тобто модернізувати. А відбирати для того чи ні власність, треба подумати. Власнику можна законодавчо створити відповідні умови, щоб він був вимушений модернізувати чи продав іншому, ефективнішому власнику. Або взагалі закрив збиткове підприємство. Можна і націоналізувати з подальшим продажем новому, ефективному власнику. Адже головна причина неефективності і небажання модернізувати - монополізація і відсутність конкуренції і ринку. Олігархи не створювали ці підприємста, інфраструктуру, а прихватизували. І не бажаючи вкладати гроші в модернізацію, експлуатують дешеву робочу силу і отримують преференції від влади, що є клановою. Була б справжня конкуренція і ринок, вони б цієї конкуренції не витримали. Тобто клани, олігархи - є головним гальмом розвитку виробничих сил. Вони живляться з того, що створили монопольне середовище для себе, не зацікавлені в рівних правилах гри, існування справжнього ринку і конкуренції. Олігархи монополізували владу і блокують законодавчі рішення, що здатні створити рівні правила, конкурентне середовище, власне ринок, як такий. Є певні галузі, що є монополіями і споживач не може обрати послугу вільно, лише за монопольною ціною. Тобто відсутність прозорості, рівних правил гри, кланова система і олігархія - головні причини занепаду, а не міфічні халявщики і протирачі штанів. :) Вони лише є у Вашій фантазії. В реальності ж створилися два паралельні світи: люди, що виживають самі по собі і владна верхівка, що експлуатує ресурси країни в цілому. Але експлуатує не цивілізованно, з прицілом на майбутнє, а по хижацьки - після нас, хос потіп. Це стосується знищення природніх ресурсів, рік, морів, водоймищ, лісів, корисних копалин...Все підпорядковане моментальному збагаченню одиниць, за рахунок позбавлення права на гідне життя нашої країни. А Ви одне і теж заладили, як платівка заїзджена: "Халявщики, халявщики"... :) Я розумію, що файно себе відчувати успішним і повчати, обзивати інших, на тлі зубожіння багатьох, але це не змінює загальну ситуацію. Успішні люди є, були і будуть, навіть в найскрутніші часи. Але більшість людей, це пересічні обиватєлі, без праці якої теж не можна обійтися. Так, є серед них і ледачі і працьовиті, добрі й злі...різні. Але треба працювати з тим матеріалом що є. Народ наш не нероба, а працьовитий в переважній більшості. Так що припиняйте цю риторику і досить чванитися...Шана і повага Вам за Ваш особистий успіх в складних умовах, але навчіться ставититися до інших людей з повагою. Бо тут немає жодного форумчанина, якого б Ви не обізвали і не намагалися принизити. Добра Вам! :wink: Будьте добріші до людей! І залиште право на помилку собі й іншим. Ви не всєзнайка і не володієте монополією на Істину. Справжня Істина лише у Слові Божому і заповідях.
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Сер 20 тра, 2020 19:26, всього редагувалось 4 разів.
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 тра, 2020 19:22

budivelnik написав:1 Хто захоче-той перевірить,що в наступних своїх повідомленнях я виправив 200-400 на 10000-12000 грн

ЛОЖЬ - ты исправился не в последующих сообщениях, а отредактировал оригинальное. Извини, не имею привычки перечитывать твои перлы - одного раза более, чем достаточно :mrgreen:

budivelnik написав:Я рахував наступним чином
30 років олігархи крали і працювали в Україні.
За 30 років , вся їх власність згідно з рейтингом ФОРБС становить 20 млрд доларів.
20 млрд доларів/40 млн населення=12000 втрат за всі 30 років
або
20 млрд доларів/40 млн населення/30 років = 400 грн щорічних втрат кожного українця

НЕОСВЕДОМЛЕННОСТЬ - Форбс публикует только то, что может доказать, во избежание юридических тяжб с богатеями.

budivelnik написав:3 Чому в нашого менеджера виплило 63 долара тільки по одному?
А тому що він свідомо маніпулює...
Вільний грошовий потік це
отримане від продажу(продукція+акції)-затрати на поточне виробництво

НЕВЕЖЕСТВО - Free cash flow (FCF) represents the cash a company generates after accounting for cash outflows to support operations and maintain its capital assets.
https://www.investopedia.com/terms/f/freecashflow.asp
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Сер 20 тра, 2020 19:24

Козак-характерник написав:Питання не у відібрати та поділити, а питання як примусити працювати ефективніше, а не за рахунок екслуатації людей
З точки зору місцевих люмпенів - я олігарх
З точки зору 10 млн пенсіонерів - я взагалі кровопийця і міг би з ними поділитись....
От тільки питання.
Забрати (зломати те що в мене працює) - любий дурень зможе(особливо коли за спиною в цього дурня буде Держава)
А от змусити мене працювати так само ефективно і сплачувати по 1000 грн/добу податків - навіть йоська жорстокий не зможе.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 20 тра, 2020 19:27

zРадио
А що не правильно
в мене гугл каже
Вільний грошовий потік (FCF) являє собою грошові кошти, які компанія отримує після обліку грошових потоків для підтримки операцій та підтримки своїх капітальних активів.
Тільки тобі цей переклад як серпом по яйцях,тому ти його в англійській мові привів,надіючись що я такий самий лінивий як і твої москалики...
Бачиш - не вийшло.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 20 тра, 2020 19:27

budivelnik написав:
  Козак-характерник написав:Питання не у відібрати та поділити, а питання як примусити працювати ефективніше, а не за рахунок екслуатації людей
З точки зору місцевих люмпенів - я олігарх
З точки зору 10 млн пенсіонерів - я взагалі кровопийця і міг би з ними поділитись....
От тільки питання.
Забрати (зломати те що в мене працює) - любий дурень зможе(особливо коли за спиною в цього дурня буде Держава)
А от змусити мене працювати так само ефективно і сплачувати по 1000 грн/добу податків - навіть йоська жорстокий не зможе.

Будьте добріші! :)
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

#<1 ... 60866087608860896090 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему