|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Нед 31 тра, 2020 12:37
detroytred написав:Будивельник Разве зрада всл в Крыму произошла не при И.О. президента Турчинове?
Юридично - ні. Турчинов став виконуючим обовязки Президента,після втечі януковича+керівництва всього силового блоку. Тому зраджували ті,когот набирали/виховували/вчили - зрадники. Тепер розумієте чому я твердо переконаний що особисто ви причетні до створення касти зрадників в ЗСУ України. Ви ж заявляєте що Порошенко був винуватий бо працював в першому уряді Януковича і був організатором Партії Регілнів.. Я користуючись такою ж логікою - звинувачую вас особисто у зраді бо ви а - кадровий військовий воювати не пішли ( і пофіг що вас ніхто не призвав) б - великий відсоток військових (до підготовки яких ви мали дотичність) - зрадив... Тепер як завжди Або труси,або хрестик Або ви признаєте причинно наслідкові звязки ( хто винуватий у зраді) або признаєте що у випадку огульних звинувачень - ви потрапляєте в когорту зрадників.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 31 тра, 2020 12:40
pesikot написав: Shram написав:Вот вы дурные....
А в Уфе все такие непонятливые или только ты такой уникальный ? И в ОРДЛО погибают украинские военные, потому что РФ хочет тешить свои имперские амбиции. А россияне к этому относятся как в порядке вещей, только жалуются, что "боевые" выплаты не выплатили
Вы рашкованам-то не льстите. Какие они нафиг идейные (за имперские амбиции)?! Может единицы. А так -- банально наживаются... И ... вюют на чужой территории, чтобы не воевать на своей.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 31 тра, 2020 13:01
budivelnik написав:Тому зраджували ті,когот набирали/виховували/вчили - зрадники. Тепер розумієте чому я твердо переконаний що особисто ви причетні до створення касти зрадників в ЗСУ України.
Ты вроде все правильно пишешь, только не забывай, что вояками стают не за три года. И те сбушники, менты и остальная прокурорско-судейская сволочь стала такой не за пару лет. Да и пересичный чего то за вилы не взялся. Татары, так возлюбленные в 14 году проглотили убийства своих соплеменников.
-
vano80
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 328 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 31 тра, 2020 13:02
budivelnik написав: detroytred написав:Будивельник Разве зрада всл в Крыму произошла не при И.О. президента Турчинове?
Юридично - ні. Турчинов став виконуючим обовязки Президента,після втечі януковича+керівництва всього силового блоку. Тому зраджували ті,когот набирали/виховували/вчили - зрадники. Тепер розумієте чому я твердо переконаний що особисто ви причетні до створення касти зрадників в ЗСУ України. Ви ж заявляєте що Порошенко був винуватий бо працював в першому уряді Януковича і був організатором Партії Регілнів.. Я користуючись такою ж логікою - звинувачую вас особисто у зраді бо ви а - кадровий військовий воювати не пішли ( і пофіг що вас ніхто не призвав) б - великий відсоток військових (до підготовки яких ви мали дотичність) - зрадив... Тепер як завжди Або труси,або хрестик Або ви признаєте причинно наслідкові звязки ( хто винуватий у зраді) або признаєте що у випадку огульних звинувачень - ви потрапляєте в когорту зрадників.
Опять с вас брехня поперла. На основе лживой вашей личной хотелки. И вы опять тупите. Связь (пускай и косвенная - типа возможно кого-то из зрадникив обучал) - это одно; а личное предательство - это другое. Разные предметы. По второму от вас ноль обоснований. Только клевета - обвиненение в предательстве. В студию процент предавших среди тех, кого я обучал. Или опять збрехали с потолка о большом проценте? В студию, в чём я обвинял Порошенко за работу в урядi Яныка и организацию ПР.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 31 тра, 2020 13:10
detroytred написав:В студию процент предавших среди тех, кого я обучал.
Бачу - застав дурня Богу молитись - він і голову побє.. 1 Я Привів дві тези Одну Вашу - Турчинов винувавтий бо в момент зради 18000 військовослужбовців був виконуючим обовязки Президента... Другу свою(яка точно повторює вашу) - дейтройт винуватий,бо 25 років вчив тих ,хто в майбутньому зрадив... При цьому - ви не привели жодного доказу,що Турчинов когось з зрадників вчив/гтоував.., а від мене - це вимагаєте. Тому вдруге Труси хрестик Хочете щоб вас бездоказово не називали зрадником - не висувайте версій,згіднотз якими ви точно так само бездоказово називаєте зрадниками вище керівництво України.. ПС Такого тупого і недалекого майора-я б вигнав з училища,на момент коли він був курсантом.. Тупість ,обмеженість і сволочизм( я всіх обісру, але мене не чіпайте) - ніяким навчальним процесом не виправиш.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 31 тра, 2020 13:10
budivelnik написав:До влади приходить Порошенко і.... люди які під керівництвом папєрєдників-зраджували ,під керівництвом Порошенка стали боронити свою Державу... Як на мене - це найкращий показник..
знову брехня захищати і гинути на Донбасі стали задовго до президенства Порошенка.
-
unicdima
-
-
- Заблокований
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 193 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 31 тра, 2020 13:11
vano80 написав: budivelnik написав:Тому зраджували ті,когот набирали/виховували/вчили - зрадники. Тепер розумієте чому я твердо переконаний що особисто ви причетні до створення касти зрадників в ЗСУ України.
Ты вроде все правильно пишешь, только не забывай, что вояками стают не за три года. И те сбушники, менты и остальная прокурорско-судейская сволочь стала такой не за пару лет. Да и пересичный чего то за вилы не взялся. Татары, так возлюбленные в 14 году проглотили убийства своих соплеменников.
Кроме того, человек не понимает, что окончательное решение тот же всл,мент и т.д.принимает в конкретных на момент условиях. В условиях соплежующего занятого распределением кресел Турчинова и Ко и пр. Обучались в ВВУЗах абсолютно одинаково, что крымские, что материковые всл. Зрадили крымские...
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 31 тра, 2020 13:12
budivelnik написав: Shram написав:В вашей логике чем больше людей за время президентства того-или иного человека погибло - тем президент лучше?
ПС За часів Президента Зеленського загило приблизно 120 осіб...але Зеленський заявив що
А за президенство Петюни 3000+ и вы это ему ставите как нечто положительное. Как аргумент в его пользу - так ведь вы написали. Вот начал бы Зе сейчас активные военные действия, положил бы в полях Украины ещё 5000 трупов безрезультатно - вот стал бы лучший президент чем Петя, так?
-
Shram
-
-
- Подякував: 174 раз.
- Подякували: 980 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 31 тра, 2020 13:14
unicdima написав: budivelnik написав:До влади приходить Порошенко і.... люди які під керівництвом папєрєдників-зраджували ,під керівництвом Порошенка стали боронити свою Державу... Як на мене - це найкращий показник..
знову брехня захищати і гинути на Донбасі стали задовго до президенства Порошенка.
Тільки так вийшло,що ті хто ВЖЕ пішов захищати і гинути за Україну - навіть з окопів проголосували ЗА Порошенка.... Як на мене - показник.. А от за богиню з косою ,чомусь проголосувало в 4 рази менше. Як на мене - це також показник.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 31 тра, 2020 13:18
budivelnik написав: unicdima написав: budivelnik написав:До влади приходить Порошенко і.... люди які під керівництвом папєрєдників-зраджували ,під керівництвом Порошенка стали боронити свою Державу... Як на мене - це найкращий показник..
Тільки так вийшло,що ті хто ВЖЕ пішов захищати і гинути за Україну - навіть з окопів проголосували ЗА Порошенка.... Як на мене - показник..
А что через четыре года президентства Шоколадного, за него не проголосовали в том числе и в армии - для вас не показник? Тут вижу, тут не вижу - очень удобно....
-
Shram
-
-
- Подякував: 174 раз.
- Подякували: 980 раз.
-
-
Профіль
-
-
1