Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
budivelnik написав:Турчинов - голова штабу ЄС Це як на мене - супер-вдалий альянс кривавого Пастора і шоколадного Петра ... Вата почне підгорати. Аве-Пастор Браво- Олексійович...
ПС Це не глобус на висоту хвиль і кораблів натягувати - це реальна діяльність Я вже починаю переживати за АП Зеленського ,там стільки мімікрувавших..а їм же треба про майбутнє думати А з таким тандемом-майбутнього в них нема.
Нет у всех этих гавриков никакого политического будущего, секонд-хенд низкого качества
Що там з враженнями з під будівлі суду і з самого Суду? Хто кого судив? Як після засідання зустріли Кривавого Пастора? При цьому Якщо хтось думає що звязка Пастор+Олексійович це проти Зеленського...він сильно помиляється. Звязка Олексійович+Пастор - чудова підготовка до Пастор - Президент Петро Олексійович- голова ВР Пс Очікую коли Яценюк підтягнеться,тим більше що судячи з публічних заяв Арсенія Петровича - він зла на Порошенка не тримає.
Они могли бы и интернет-магазин прикрепить. А то 21 век и какой-то единственный оффлайн магазин хз где и "приглашение партнеров к сотрудничеству" на сайте Конечно мало кто будет знать про эти телевизоры, вполне возможно они не хуже чем "средний китай", кто его знает.
Kudrjavuy овоч... син "алкаша" та "алкашки", виховувала баба, інтелектуальні здібності невисокі (для шкільної програми). Інформація від людини, яка його тоді знала. Починаючи з Єнакієво , паралельно із "завгарством" на різних рівнях, "разрулівал" питання від ОЗУ. Потім "хаму" ОЗУ купили місце заступника голови ОДА (транспортом займався), 1-го заступника, потім - голови ОДА. Навесні 1999 року був "сходняк" (реальний) данєцкіх. Тема така: данбас "намалював" за домовленістю з києвом потрібний результат на виборах 1998 року, але київські не задовільняють "хотєлкі" данбаса. Вирішили, що вигідніше купити для хама посаду прем'єр-міністра, а потім президента (про сходняк та його теми я чув від двох обізнаних данбасців (непогані вони хлопці, до речі) десь в травні-червні 1999, прізвище овоча не лунало, просто - "хам"; я висловив сумнів в реальності "планів" - мене переконували, що так і буде). Все було гірше, ніж в побрехеньках гордона. "Дякувати" за сіє "диво" треба кучмо та його адмістрацію.
Последний бастион порохоботства пал под натиском зелебилов. Веселится и ликует весь народ (73%). Резервов НБУ хватит на некоторое время, а дальше омрияне зубожиння.