Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 67046705670667076708 ... 7544>
Повідомлення Додано: Вів 03 лис, 2020 22:25

чик написав:знал, шо реакция будет бурной и продолжительной - спасибо :D и за то шо на вы також :D хам andrijk777 отправился к своим друганам, отвечать или спорить там не с кем, как и с предыдущими двумя. вы там же, но открыл из интереса.
я не говорю за всех. речь шла о большинстве одесситов. за стало больше - пропаганда, банальный страх и т.п. в основном это приезжие из сёл и пишущие на этом форуме хамелеоны :lol:

Ні, ти якраз говориш за всіх.
Ти дав посилання що Жуков - герой України, бо повертають його назву проспекту. На знаю наскільки там у вас підтримують Жукова(думаю мер Труханов його підтримує), але це точно йде в розріз з усією Україною.
Це наближує Одесу до ОНР.
Тому я і питаю: Ти хочеш ОНР?
Мені здається нормальне питання. Можна і відповідь дати. Просто цікаво. :D :D
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 03 лис, 2020 22:36

andrijk777 написав:На знаю наскільки там у вас підтримують Жукова(думаю мер Труханов його підтримує), але це точно йде в розріз з усією Україною.

Судя по результатам голосования на местных выборах гдесь в Одессе 85 % поддерживают.
За всю Украину не надо расписываться, опроса такого не было.
Кроме того это дело местного самоуправления, посторонним соваться и учить в другой город не надо, никто же не лезет в твой Зажопинск учить какие улицы как называть, правильно ?
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Вів 03 лис, 2020 22:46

Типичный закарпатский "патриотизм":

В закарпатском Берегово большинство горсовета составят две партии венгров - Партия венгров Украины "КМКС" и Демократическая партия венгров Украины.
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4482 раз.

Профіль

3
2
3
Повідомлення Додано: Вів 03 лис, 2020 22:49

pesikot написав:Поэтому, ваше желание "погнать обоссаными тряпками" постмайдановскую власть - это не ваше желание жить лучше, а ваше желание, чтобы остальные жили хуже вас. Увы

А Зеленского с зе-командой вы относите к "постмайдановской власти", интересно просто?
Tegularius

Заблокований
Подякував: 238 раз.
Подякували: 255 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 03 лис, 2020 22:56

Вкладчик1234 написав:Типичный закарпатский "патриотизм":

В закарпатском Берегово большинство горсовета составят две партии венгров - Партия венгров Украины "КМКС" и Демократическая партия венгров Украины.

я даже думаю что, если, допустим, завтра Венгрия или Польша заведет к нам зеленых человечков и захватит эти территории, наши патриоты-националисты этого даже "не заметят".
Вот такой у нас странный национализм: из рашки кто-то пукнет, так всё - зрада-вата-все пропала-путин нападет; со стороны западных партнеров утиск на остатки независимости, указания, "советы", настоятельные рекомендации, ... - от нациков тишина, "ничего страшного", "это помощь запада", все ок и т.д.
Alex2007
1

Подякував: 1757 раз.
Подякували: 1626 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Сер 04 лис, 2020 01:52

следим за выборами (почти нашего) президента онлайн

Alex2007
1

Профіль

3
Повідомлення Додано: Сер 04 лис, 2020 01:55

Alex2007 написав:https://www.washingtonpost.com/elections/

Приглашаю ко мне. Даже вату. У меня информация оперативнее. 8)

Идеи для торговли на рынках США
Libo
2

Подякував: 406 раз.
Подякували: 4336 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 04 лис, 2020 02:36

Re: Політичні дискусії

а наши калечи-дижитализаторы, про которых уже никто даже и не вспоминает последние дни, считают уже десятый день :D
https://www.cvk.gov.ua/novini/vidpovidn ... goliv.html

За інформацією, яка надійшла до Секретаріату Центральної виборчої комісії від територіальних виборчих комісій та розміщена на офіційному вебсайті ЦВК, станом на 12:00 3 листопада 2020 року встановлено результати місцевих виборів з виборів депутатів 237 місцевих рад у 24 регіонах. Загалом обрано 5 428 депутатів. Зокрема, до 5 районних рад – 162 депутатів, до 39 міських – 1 072 депутатів, до 60 селищних – 1 311 депутатів, до 133 сільських – 2 883 депутатів. Окрім того, визнано обраними 282 голів (68 – міських, 69 – селищних, 145 – сільських) також у 24 регіонах.

Більш детально ознайомитися із результатами місцевих виборів можна за посиланнями:

https://cutt.ly/bgUDOno

https://cutt.ly/dgUmL1p

Станом на сьогодні ще тривають процеси уточнення протоколів про підрахунок голосів виборців окремих ДВК та проведення повторного підрахунку голосів виборців окремими територіальними виборчими комісіями на підставі відповідних рішень.

Водночас завершується передача протоколів про підсумки голосування з виборів депутатів районних та обласних рад від ТВК територіальних громад (сільських, селищних, міських) до районних та обласних територіальних виборчих комісій.

Так, у всіх регіонах України районні ТВК прийняли 1 232 таких протоколи, що становить понад 82 % від загальної кількості протоколів, які мають бути отримані. Своєю чергою обласним ТВК передано 1 063 протоколи (понад 77,8 %).

Нагадуємо, що сільські, селищні та міські ТВК складають протоколи про результати виборів з виборів депутатів сільської, селищної та міської ради, а також відповідного сільського, селищного та міського голови. Окрім того, зазначені ТВК складають протоколи про підсумки голосування з виборів депутатів районної та обласної ради, які передають до відповідних районних і обласних ТВК. Останні на підставі цих протоколів встановлюють результати виборів депутатів районних та обласних рад.

Результати виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів мають бути встановлені не пізніш як на дванадцятий день після дня голосування, тобто до 6 листопада 2020 року включно.
Alex2007
1

Профіль

3
Повідомлення Додано: Сер 04 лис, 2020 08:36

freeze написав:
  andrijk777 написав:На знаю наскільки там у вас підтримують Жукова(думаю мер Труханов його підтримує), але це точно йде в розріз з усією Україною.

Судя по результатам голосования на местных выборах гдесь в Одессе 85 % поддерживают.
За всю Украину не надо расписываться, опроса такого не было.
Кроме того это дело местного самоуправления, посторонним соваться и учить в другой город не надо, никто же не лезет в твой Зажопинск учить какие улицы как называть, правильно ?

85% за мера, а не за перейменування вулиці, тому за всю Одесу не розписуйся.
Це питання місцевого самоврядування, згідний, але питання мови це вже не питання місцевого самоврядування.
І моє питання було: Чи хоче він(ти) ОНР?
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 лис, 2020 08:40

Alex2007 написав:Вот такой у нас странный национализм: из рашки кто-то пукнет, так всё - зрада-вата-все пропала-путин нападет; со стороны западных партнеров утиск на остатки независимости, указания, "советы", настоятельные рекомендации, ... - от нациков тишина, "ничего страшного", "это помощь запада", все ок и т.д.

Нічого "странного" немає.
Як мінімум є 2 причини.
Напала все-таки Росія а не Запад. В не тільки в ХХІ ст.
Рівень життя "на западе" разів в 10 кращий ніж в Росії, тому слухати потрібно більш успішнішого, що є очевидним.
andrijk777

Профіль

#<1 ... 67046705670667076708 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератор: Модератор