Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 71387139714071417142 ... 7544>
Повідомлення Додано: П'ят 02 кві, 2021 23:27

bevzaalex написав:
  zРадио написав:
  Schmit написав:Так свято у них вчора було, ще святкують напевно.

А что по этому поводу скажете?

Зображення

Одной переболел, а другой заразился. Здесь даже выздоровление летально.
Приятного мало. Соболезную.

Дало осложнения на мозг.
Хотя там и без того не всё в порядке было :)
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4482 раз.

Профіль

3
2
3
Повідомлення Додано: П'ят 02 кві, 2021 23:36

С учётом того, что противник, наверняка, начнёт атаки сразу в десятке или более мест, создав на направлениях всех ударов пяти-семи-кратное преимущество в силах и предварив наступление мощной артподготовкой по заранее пристрелянным точкам (а ещё забросив в тыл диверсионно-разведывательные группы, которые в канун наступления "оседлают" и заминируют наиболее важные дороги) -- я прогнозирую прорывы фронта в первые 1-2 часа от начала наступления. В случае, если бойцам "корпусов" придётся сражаться строго самостоятельно, уже к исходу первых суток боёв система управления "корпусами" будет полностью разрушена, а сами бои примут характер "очагового сопротивления" там, где бойцы и младшие командиры сумеют его организовать. Дальнейший ход боевых действий зависит только и исключительно от готовности и способности ВС РФ оказать крупномасштабную помощь путём прямого ввода в бой частей и соединений российских вооружённых сил. В противном случае (если прямого военного вмешательства РФ не будет), полный разгром "корпусов" я прогнозирую к исходу вторых или третьих суток, а полное подавление сопротивления с выходом ВСУ к границе с РФ по большей части её протяженности -- к концу первой недели активных боевых действий. В своих расчётах я исхожу из того, что ВСУ владеет абсолютной инициативой в выборе места и времени начала наступления, а "корпуса", соответственно, пассивно ждут -- "где их будут бить".
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 03 кві, 2021 09:11

Re: Політичні дискусії

zРадио написав:А что по этому поводу скажете?

При наступному буде розповідати, що перехворів на зелену с..ачку. Артисти, що з них взяти...
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 03 кві, 2021 12:08

lapay написав:

При наступному буде розповідати, що перехворів на зелену с..ачку. Артисти, що з них взяти...

Что говорит лишь об одном - не идеализируй никакую власть. Если помнишь, перед выборами президента 2 года назад я писал, что кандидаты между собой отличаются незначительно, и то формой, а не содержанием. Система сильнее человека. Еще Кучма говорил, что политику определяет кресло, а не личность. С тех пор ничего не изменилось ни эволюционным (регулярные и внеочередные выборы), ни революционным (майданы) путем
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Суб 03 кві, 2021 13:14

Re: Політичні дискусії

unicdima написав:Не бачу нічого дивного, я сам якийсь час був прихильником Пороха, після його популістських заяв часів Майдану, але в мене то швидко пройшло, ще в 2014, після його зрадницьких односторонніх перемирь, за час яких бойовики поповнювали живу силу та боеприпаси після поразок, після цих штучних котлів, в яких було втрачено величезну кількість техніки, а остаточно впевнився в злочинній діяльності Пороха після його Мінських домовленостей та Дебальцева.

ПО багато помилок зробив, важкі були часи (боюсь уявити, що б накоїв Зе у тій ситуації), але хоча б вчився на своїх помилках і позитивні здобутки під кінець терміну переважили негатив.
Зе ж не вчиться не те, що на чужих, навіть на своїх помилках. Два роки президенства 6-го минули, а згадати поризивного нема чого, одні провали, відкати взад і олігархічний реванші. Хоча у Зе ще 3 роки попереду, є шанс виправитись, але тенденції поки невтішні.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 03 кві, 2021 13:17

Зображення

Не бачу нічого дивного, я сам якийсь час був прихильником Пороха, після його популістських заяв часів Майдану, але в мене то швидко пройшло, ще в 2014, після його зрадницьких односторонніх перемирь, за час яких бойовики поповнювали живу силу та боеприпаси після поразок, після цих штучних котлів, в яких було втрачено величезну кількість техніки, а остаточно впевнився в злочинній діяльності Пороха після його Мінських домовленостей та Дебальцева.
Арестович занадто відверто каже про деякі речі, чим постійно користується російська та порохата пропаганда(а вони часто працюють в парі), на посаді держслужбовця потрібно бути більш дипломатичним.
unicdima

Подякував: 107 раз.
Подякували: 193 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 03 кві, 2021 13:21

Schmit написав:Зе ж не вчиться не те, що на чужих, навіть на своїх помилках. Два роки президенства 6-го минули, а згадати поризивного нема чого, одні провали, відкати взад і олігархічний реванші.

Брехня
unicdima

Подякував: 107 раз.
Подякували: 193 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 03 кві, 2021 13:30

unicdima написав:
  Schmit написав:Зе ж не вчиться не те, що на чужих, навіть на своїх помилках. Два роки президенства 6-го минули, а згадати поризивного нема чого, одні провали, відкати взад і олігархічний реванші.

Брехня

Ну так наведи хоч якісь позитивні здобутки влади за два роки (крім піару з санкціями, які ще невідомо у скільки обійдуться державі в майбутньому, коли мертвечуки у судах повідсужують собі все).
Schmit

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 03 кві, 2021 14:53

unicdima написав:
  Schmit написав:Ну так наведи хоч якісь позитивні здобутки влади за два роки (крім піару з санкціями, які ще невідомо у скільки обійдуться державі в майбутньому, коли мертвечуки у судах повідсужують собі все).

Санкції то якраз реальні і дієві, не просто так вся порошенківська та російська пропаганди через них так бісяться.

Так, до перших рішень судів і компенсацій з бюджету. Навіть ЕСПЛ тут стане на сторону мертвечуків, бо санкції проти власних громадян - це нонсенс. Для цього є прокуратура, поліція..., які бездіють. Ці санкції - фейк.
А позитивних здобутків зеленої влади за два роки ти так і не назвав.
Schmit

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 03 кві, 2021 16:19

andrijk777 написав:https://tvrain.ru/teleshow/notes/memorial-527379/?utm_source=chromeweb&utm_medium=push&utm_campaign=articles&utm_term=527379
Я знав що в Сирії жесть, але не думав що настільки.
Я вже починаю думати що світ не простить Путіну його "гріхи", хоч раніше я думав по-іншому.

Пока у Московского рейха и его фюрера 30% мировых минеральных ресурсов, 5-я колонна во ВСЕХ странах и полная готовность при малейшем поводе применить ЯО - всем будет наплевать и на Сирию, и на Украину.

Когда Эйнштейн эмигрировал в Штаты - его предупредили, чтобы он не очень высовывался, потому что в стране много людей, сочувствующих Гитлеру.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 71387139714071417142 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему