Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 72927293729472957296 ... 7544>
Повідомлення Додано: Сер 23 чер, 2021 22:50

Вкладчик1234
Напевне розраховують на швидкий крах режиму Лукашенко.
Але по-моєму Луці нічого не загрожує і до 2025 він точно протягне.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 чер, 2021 23:28

[quote="5249559:pesikot"][b]detroytred[/b]
ты сидишь на иждивении у общества, ничего не вкладывая в общество

Какого кому-то интересно твоё мнение ?
Ты даже на Донбассе войну с Россией признать никак не можешь

Всё, что касается РФ, ты всё "допускаешь". С "умным" видом напыщенного индюка с погонами

Зато точно знаешь, что если б дали приказ, то Ходаковский выступил против ДНР
Но реальность была совсем другой. Ходаковский за ДНР, в нарушение присяги

[b]Hotab[/b], тебе будя не нравится, но этот [b]detroytred[/b] - тупой ватник в кубе[/quote]
О ти знов брешеш.
Тупо прямо брешеш.
Про те, що я не визнаю війни з рашкованією, рашкою, Росією.
Брехло, це вже який раз ти прямо брешеш...

Що ти за маячню мені приписуєш про наказ Ходаковського?
Ти цитати давай, мої твердження, що я висловлював, а не твоє перекручення зі стелі.

І подивись на звернення генералів на захист Замани. Там підписи Муженко і Забродського. Почитай, шамкая губами, про що там мова.

Зрозумій, ляпати безпідставно зі стелі на мене *ватник* - це твоя тупа хатєлка.
А от я тебе в брехню вже вкотре макаю й макаю. Чітко конкретно взазуючі, що саме ти збрехав.
Ти відмовчуєшся і знов вистрибуєш з новою брехнею.
Ще наявнішою. Як брехло Кисильов і Ко.

Які погони? В пенсіонера. Ти про що мариш?
Які претензії до виплати пенсії? Зформулюй конкретно.
Які конкретно зобов'язання і перед ким я не виконав?
Що я повинен вкладати в суспільство?
І головне -- вкажи підстави. Бо твої хатєлки якось по дитячому.

Як бачиш, по полицям тобі розтулмачив, які всі оці твої закиди дурнуваті й брехливі.
Тобто це ти самий, що не є, дурнуватий брехливий ватник у кубі.

Зи.
Я тобі особисто вказував, про захватчиков и их пособников пушилиных (тобто загарбники - це рашка. Загарбники - це війна. Посібники пушиліни - на Донбасі).
Без "допускаю", прямо.
Загарбники (одні) і їх посібники (інші. Місцеві).

"Ни в коем случае не отрицаю агрессивных намерений захватчиков и их пособников типа пушилиных и т.д., но у тебя-то мозги есть?"
Вт 19 янв, 2021 14:01
[url=https://forum.finance.ua/topic221395.html?p=5150015&hilit=]Політичні дискусії[/url]оккупированные&sid=94a01de7483ed8086c27a806eeb5b424#p5150015
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 24 чер, 2021 00:35

Re: Політичні дискусії

pesikot написав:Hotab, тебе будя не нравится, но этот detroytred - тупой ватник в кубе

Мне ни с Будивельныком, ни с Детройтом детей не крестить. И на текущий момент кто патриотичнее , мне не очень интересно. Зато , и я тебе уже писал это, я до прыщей на пятках не переношу враньё!! Я не переношу, когда извиваются , врут , выкручиваются только ради сиюминутной победы в словесном батле. Патологический лжец - это меганенадежный человек в качестве партнёра и боевого товарища. Ему нельзя доверить спину в бою, на него нельзя рассчитывать, что не предаст ради своей личной сиюминутной выгоды. Тот, кого защищаешь ты, буквально концентрат. И какая тогда разница, какие патриотичные месседжи он декларирует, если он постоянно врет?
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2473 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Чет 24 чер, 2021 00:37

budivelnik написав:
  Starikan написав:Не согласен. Как правило, бедность накладывает неизгладимый отпечаток на менталитете.
Спокійно, не профільно і без хамства
1 Всі з роком народження старше 1970 - були однаково бідні(чи однаково багаті) на момент виходу в самостійне життя.

Абсолютно неверно. Могу судить хотя бы по моим одноклассникам: от сына директора магазина "Океан" на Благбазе (харьковчане поймут), до сына работяг (не самой высокой квалификации) с ФЭДа, единственного, который не смог поехать с классом на экскурсию в Москву.
И мое утверждение не относилось конкретно к вам, поскольку не имел информации о ваших молодых годах.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 24 чер, 2021 01:00

Что такое "дно", и кто за ним стоит?
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 24 чер, 2021 02:28

Боец, который служит снайпером в одном из отдельных разведывательных батальонов Сухопутных войск и чье имя не разглашают, дал интервью.

В нем он отметил, что именно из-за главы страны-агрессора началась война в Украине.

Недавно боец поразил цель на расстоянии 2161 м, что является рекордом для Украины и третьим результатом в мире.

«Я хотел бы уничтожить того, кто все это начал, человека, из-за которого в Украине идет война и гибнут мирные, и военные. Мой враг номер один – Путин», – сказал рекордсмен.

«Курт», которому сейчас 32 года, проходил срочную службу в одном из спецподразделений внутренних войск и уже тогда обнаружил у себя навыки к стрельбе. Затем он занимался боксом и тяжелой атлетикой, однако война на Донбассе изменила его планы на жизнь. Мужчина прошел курсы снайпинга и затем отправился на фронт – сначала в добробат, а затем подписал контракт с ВСУ.

Свою мотивацию он объяснил коротко: «Мой дом в двухстах километрах от линии фронта. Как я мог остаться в стороне? Я не хочу, чтобы ко мне домой пришло вот это… Я хочу жить в Украине».
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 24 чер, 2021 08:24

Kudrjavuy написав:Что такое "дно", и кто за ним стоит?

А шо там, аферист Костя Грішин неувіноват?
Цього тіпчіка треба було б ретельно перевірити.
unicdima

Подякував: 107 раз.
Подякували: 193 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 24 чер, 2021 10:18

Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 24 чер, 2021 11:28

Starikan написав:
  budivelnik написав:
  Starikan написав:Не согласен. Как правило, бедность накладывает неизгладимый отпечаток на менталитете.
Спокійно, не профільно і без хамства
1 Всі з роком народження старше 1970 - були однаково бідні(чи однаково багаті) на момент виходу в самостійне життя.
Абсолютно неверно. Могу судить хотя бы по моим одноклассникам: от сына директора магазина "Океан" на Благбазе (харьковчане поймут), до сына работяг (не самой высокой квалификации) с ФЭДа, единственного, который не смог поехать с классом на экскурсию в Москву.
И мое утверждение не относилось конкретно к вам, поскольку не имел информации о ваших молодых годах.
Я не мав претензій до Вашого допису.
Проте ясно,що ті кому в 1990 було 25 і менше - приблизно всі мали однакові статки..в порівнянні з ситуацією наприклад 2010 чи 2020 років.
Зараз нерівність на два порядки вища.
ПС
А те що в класу було 3 багатших від усіх і 2 таких які не могли заплатити за випускний.. - так це було у всіх.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 24 чер, 2021 12:53

Re: Політичні дискусії

unicdima

Подякував: 107 раз.
Подякували: 193 раз.

Профіль