|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Сер 23 чер, 2021 19:44
budivelnik написав: detroytred написав:Не тебе з досягненнями по розвитку пари ларьків. І той же Бальцерович наголошує, що треба квапитися. А не твої -- повільно природньо.
Прихожу я до Бальцеровича і кажу Я - Пане професор, чи правильно я зрозумів Ваші тези про розвиток ринку ?Швидше за все відповідь була б наступною Бальцерович - Уважно слухаю ,але хочеться взнати чого ти досяг...Я - за 30 років створив доданої вартості на 1 млн доларів + створив десяток робочих місць ,де люди під моїм керівництвом створили ще на 0,5 млн доларів доданої вартостіБальцерович - і як ти це зробивЯ - пару разів банкрутував, створив будівельну фірму,працював в державній будівельній,створив пару магазинчиків...Бальцерович - а як це виглядає в порівнянні з середньостатистичними українцямиЯ - в мене ефективність приблизно в 15 разів краща, в моїх працівників на 20%...Бальцерович - молодець ,але тут і там я б тобі запропонував змінити те на це і так далі...Я - тут є ще один, він за 50 років отримав 70000 доларів зарплати.але перечитав всі Ваші книжки і дає мені поради..Бальцерович - не слухай того мудельмана,людина яка не вміє дбати про себе - ніколи не порадить нічого розумного іншим...
Чудний! Ми ж не шляхи особистого збагачення розглядаємо! Ти предмет й досі, про який йде мова, второпати не в стані. Елементарна помилка. За порадами по особистому збагаченню до Кіосакі і т.д. Ти приходиш до Бальцеровича з питанням, що треба для розвитку ринку України? А не тебе, дурня)) До речі, Бальцерович - це отой самий викладач з інституту марксизму-ленінізму. Так є претензії до Порошенка, який його зробив радником, а не тебе?)) Чи ти тільки в мій бік генериш? Оце і є злив. А не те, що ти червоними буквами зманіпулював. До того ж я ні до влади, ні до викладання марксизму ленінізму ніякого відношення не маю.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 чер, 2021 20:23
А ты на чьей стороне ? Что тебе пьяные вояки по вечерам рассказывают ?
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 23 чер, 2021 20:25
unicdima написав:Британский эсминец Defender пересек российскую границу в 11:52 и на три километра вошел в территориальные воды у мыса Фиолент
Спалился ты, зелемордый Транслируя этот российский бред
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 23 чер, 2021 21:36
Будівельник Поглянь що в тебе в сухому залишку-то стосовно розвитку ринку: 1. Плакат від будівельника "У кожного повинно з'явитися бажання до підприємництва! Кожен сам повинен розвивати себе, не лінитися!" Тобто -- тільки самі, що не є, заклики до громадянина. 2. П'єска про зустріч Будівельника з Бальцеровичем.
Ну і все це навіщось замішано з кепочевидностями, брудом на опонента, ну і звичайно твоїми досягненнями.
От дійсно треба мати купу економічних знань та досягнень, щоб такий складний шлях допетрити. І навіщо оті можновладці, науковці, фахівці голови ламають над вирішенням цього питання))
Адже все просто в тебе вирішується. Простою арифметикою, простими діями.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 чер, 2021 21:44
pavilion_dv написав:При транзите 225 млрд куб. м за пять лет «Нафтогаз» сможет заработать не менее $7,13 млрд.
7 лярдів за 5 років ... а говорили що ми заробляємо по 3 лярди в рік. В будь-якому разі 1,4 лярди в рік - це вже не критична сума для України.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 чер, 2021 21:45
Шо там, британцы потопили "крымский мост"? (который должен был сам упасть)
-
Вкладчик1234
-
- Форумчанин року
-
- Заблокований
- Подякував: 9350 раз.
- Подякували: 4482 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
3
Додано: Сер 23 чер, 2021 21:47
detroytred ты сидишь на иждивении у общества, ничего не вкладывая в общество
Какого пениса кому-то интересно твоё мнение ? Ты даже на Донбассе войну с Россией признать никак не можешь
Всё, что касается РФ, ты всё "допускаешь". С "умным" видом напыщенного индюка с погонами
Зато точно знаешь, что если б дали приказ, то Ходаковский выступил против ДНР Но реальность была совсем другой. Ходаковский за ДНР, в нарушение присяги
Hotab, тебе будя не нравится, но этот detroytred - тупой ватник в кубе
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 23 чер, 2021 21:51
pesikot написав:А ты на чьей стороне ? Что тебе пьяные вояки по вечерам рассказывают ?
А при чому тут "сторона"? А що русские правду не можуть говорити "по означенню"? Я думаю в цьому питанні ніхто не бреше. Британці зайшли в територіальні води України, а Росія вважає що це її територіальні води.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 чер, 2021 22:31
В Верховной Раде появился проект постановления о разрыве дипломатических отношений с Беларусью.
Авторами «гениального» документа являются депутаты от «Евросолидарности» Алексей Гончаренко, София Федына, Николай Княжицкий, Ирина Фриз. А также примкнувшие к ним представительница «Голоса» Юлия Клименко, член депутатской группы «За будущее» Игорь Гузь и внефракционная Оксана Савчук.
Помимо разрыва дипотношений в постановлении предлагается официально не признавать результаты последних президентских выборов, на которых победил Лукашенко, и предложить белорусам разную политическую, экономическую, финансовую помощь, упрощение визового режима.
Если дело дойдет до голосования в сессионном зале ВР, то для многих депутатов это станет тестом на адекватность. Здравомыслящие люди понимают, что голосовать за такой бред как разрыв дипотношений - нельзя.
-
Вкладчик1234
-
- Форумчанин року
-
- Заблокований
- Подякував: 9350 раз.
- Подякували: 4482 раз.
-
-
Профіль
-