Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 73577358735973607361 ... 7544>
Повідомлення Додано: П'ят 13 сер, 2021 13:26

Faceless написав:
  yanyura написав:Ты уже как-то высказывал свое мнение, что для того, чтобы страна развивалась, человек сперва должен думать о себе (обеспечить себя), затем о населенном пункте, где живет, и только потом о родной стране.

Хм, а что не так в этих приоритетах? Вроде бы все логично. Другое дело, что п.1 можно сформулировать по-разному, и в зависимости от формулировки, до п.2 не дойдет никогда

В том то и дело, что в Украине, как правило, формулируется так, что если до п.2 еще что-то доходит, то п.3 ничего не достается. Уверен, вы знаете, что в США, Европе богатые (и не только) люди отдают личные средства на стипендии одаренной молодежи, гранты на перспективные исследования, результаты которых окажутся нужными в будущем, но на которые у государств в настоящее время нехватает денег. Это и есть "думать о родной стране". А вы можете привести такие примеры по Украине?
yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
Повідомлення Додано: П'ят 13 сер, 2021 14:13

Вкладчик1234 написав:
  unicdima написав:
  Ukrainian написав: Я думаю свої реальні цілі вони досягли, а чи була серед них перемога талібів, хто зна.

То озвуч ті цілі :D

А сколько техники они бросили в Ираке?
Были фотки, где техники как на "дизельгейтных отстойниках" или "стоянке зараженной техники в Чернобыле".
А Украине - резиновые лодки в кредит

Если Зе не налажает (что сомнительно), есть шанс получать намного больше военной помощи от США.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 сер, 2021 14:49

"Про Украину без Украины":

Канцлер ФРГ Меркель посетит Россию 20 августа, а 22 числа отправится в Киев – представитель кабмина ФРГ.

Меркель проведет в Москве встречу с Путиным, но детали программы будут известны на следующей неделе, сообщает немецкое правительство.
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4482 раз.

Профіль

3
2
3
Повідомлення Додано: П'ят 13 сер, 2021 16:08

Вкладчик1234 написав:"Про Украину без Украины":

Канцлер ФРГ Меркель посетит Россию 20 августа, а 22 числа отправится в Киев – представитель кабмина ФРГ.

Меркель проведет в Москве встречу с Путиным, но детали программы будут известны на следующей неделе, сообщает немецкое правительство.

Понятно, что бабка в масквабаде будет договариваться о своем будущем трудоустройстве, а в Киеве - навязывать губительную для Украины формулу Штайнмайера, с дуру подписанную Зе в 2019, вместо дорожной карты Порошенко "Спочатку безпека, потім - політичне врегулювання".
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 сер, 2021 18:40

Re: Політичні дискусії

yanyura написав:Как всегда менее 1% правды и более 99,9(9) умолчания правды.
За налоги от таких как я (и мои в т.ч.) было построено в Украине то, чем ты сейчас пользуешься - электростанции, газопроводы, линии электропередач, водопроводы, железные и автодороги и пр., пр., пр.
Змушений сильно засмутити свого опонента.
1 Є три періоди в житті людини
0-25 років - людина дотаційна(її вчать,одягають,лікують..вона тільки споживає)
25-55 років - людина заробляє більше ніж віддає
55-...+ - людина знову дотаційна.
2 Навіть в періоді 22-55 років не всі зароблені кошти, а я скажу більше - навіть не всі сплачені податки або створені цінності - людина може приписати собі..бо в процесі своєї діяльності вона все одно повинна підтримувати свою працездатність.
3 А тепер крізь призму перших двох пунктів і інформації що моєму опоненту зараз 66 років... вийде
а - діяльність коли від нього був якийсь толк він почав в 1980 році..закінчив в 2010 році....
Питання на засипку до нього і аудиторії - що з того що він написав(електростанції,дороги,газопроводи, електролінії і так далі) збудувались в той час і без зносу прослужили до сьогодні і чим таким я тепер можу користатись?
4 В той самий час в період 2008-2020 я сплатив 2-7 млн грн податків(такий великий діапазон повязаний з тим що я не знаю як враховувати суми сплачені наприклад в 2008 в порівнянні з сьогоднішніми ( якщо рахуємо в привязці до 2008 - то 2 млн , якщо до 2020 то 7....)
В період 1997 по 2008 - був бардачний(коли жулікам платилось більше ніж Державі чи я перебував в перманентному банкрутстві, або в швидкому розвитку)
5 Таким чином
Єдине що совок залишив нашим пенсіонерам це....житло
При чому це 1 млрд м2 що по середній сьогоднішній ціні в 300 доларів/м2 становить 300 млрд доларів...
Так для порівняння - 100 найбагатших володіють майном на 30 млрд доларів
Те що наші пенсіонери це просрали (роздарували) своїм нащадкам - це не моя проблема..це їх проблема, але сьогодні вони живуть на шиї тих хто платить податки при чому платить податки не використовуючи(орендуючи) те що вони створили...а сам створює+сам на створеному працює+сам платить.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 13 сер, 2021 20:43

yanyura написав:
  budivelnik написав:ПС
янюра ти платив податки за які побудували БАМ....БАМ не працює,отже дивідентів ти не отримуєш..а живеш припіваючи за рахунок того що я ЗАРАЗ плачу 300 000 грн в рік.

Как всегда менее 1% правды и более 99,9(9) умолчания правды.

За налоги от таких как я (и мои в т.ч.) было построено в Украине то, чем ты сейчас пользуешься - электростанции, газопроводы, линии электропередач, водопроводы, железные и автодороги и пр., пр., пр.

Такие как я содержали тебя, выплачивая тебе зарплату, одевали и обували тебя, оплачивали твое проживание, когда ты служил в ГСВГ. Теперь пришло время тебе отдавать долги тем, кто в свое время содержал тебя.

Странно, как такое не доходит до того, кто считает себя "найрозумнішим серед оптимізаторів".

Ты намного моложе меня
а з сображалкою вже туговато

А что будет тогда с тобой в моем возрасте?

P.S. Я не считаю тебя "найрозумнішим серед оптимізаторів", я считаю тебя человеком, который выискивает любые пути, лишь бы больше оставить себе и как можно меньше, любыми путями, заплатить своей стране.
Ты уже как-то высказывал свое мнение, что для того, чтобы страна развивалась, человек сперва должен думать о себе (обеспечить себя), затем о населенном пункте, где живет, и только потом о родной стране.

А навіщо Ви повелись на цю помилку чергову?
При солідарній пенссистемі пенси й не повинні жити за рахунок створеного їми колись.
Така ситуація притаманна накопичувальній системі.

При солідарній робітники забезпечують пенсів.
Як робітники працюють, так і відповідно забезпечують.
Так повинно бути.
Раз діє солідарна пенсійна.

З.и. якщо зараз пенсійне забезпечення бажає бути кращим, то:
- або нинішні працюючі працюють недостатньо ефективно для сьогодення;
- або в ланцюжку грошів від працюючого до пенса хтось крисятнічає (або платник податків, або держава);
- або держава забила на пенсів.

В нас перший варіант. З підключенням другого.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 сер, 2021 22:44

За віконцем 21 століття.
Процеси відбуваються дуже стрімко.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 сер, 2021 00:05

Вкладчик1234 написав:
  unicdima написав:
  Ukrainian написав: Я думаю свої реальні цілі вони досягли, а чи була серед них перемога талібів, хто зна.

То озвуч ті цілі :D

А сколько техники они бросили в Ираке?
Были фотки, где техники как на "дизельгейтных отстойниках" или "стоянке зараженной техники в Чернобыле".
А Украине - резиновые лодки в кредит

Сейчас опять войска вводят :D
Переброску дополнительных сил в Кабул начали США. По словам пресс-секретаря Пентагона Джона Кирби, некоторые элементы одного из пехотных батальонов Корпуса морской пехоты уже находятся в Кабуле, а основная часть контингента, состоящая из трех тысяч американских военнослужащих, будет переброшена в Афганистан до конца выходных.
unicdima

Подякував: 107 раз.
Подякували: 193 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 сер, 2021 07:45

Значительная часть инфраструктуры была создана тогда, нынешними пенсионерами. Дома, мосты, водопроводы, линии метро, ... Промышленные предприятия: электростанции, металлургические комбинаты, химпром, обеспечивающие жизнедеятельность государства и экспортные поступления - тоже тогда и ими.
Tegularius

Заблокований
Подякував: 238 раз.
Подякували: 255 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 сер, 2021 08:38

Re: Політичні дискусії

Генеральный секретарь ООН Антониу Гутерриш призвал боевиков радикального движения "Талибан" немедленно прекратить наступление на Кабул. :D
unicdima

Подякував: 107 раз.
Подякували: 193 раз.

Профіль

#<1 ... 73577358735973607361 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератор: Модератор