Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 73687369737073717372 ... 7544>
Повідомлення Додано: Вів 17 сер, 2021 21:55

Re: Політичні дискусії

detroytred написав:Які до біса ефективні можновладці в Афганістані -- ти почитай... клейма ніде ставити...
Ще раз
Чому МОЖНОВЛАДЦІ з США знайшли ефективних можновладців в Німеччині,Японії,Кореї і не знайшли таких самих(не створили) в Афганістані?
По твоїй теорії - можновладці можуть все..
По моїй теорії можновладці можуть більше на 10% ніж прості люди з числа яких ці можновлаці виростають.
Тоді логічно
Простих(примітивних афганців) спробували чудові американці перетворити в ефективних можновладців і отримали.клейма ніде ставити...

detroytred написав:Свою "поміч" у вигляді чашечки кави ...
Мільйонер))
Чекун поки прийдуть з проханням))
Херой...годувальник...помічник...
Зрозумій, що якщо претендуєш на героя, патріота, то треба віддавати майже усе...

До речі, до чого ти прибрехав про моє чекання Замани?
Без брехні ніяк?
1 Бачу тебе заїло - значить я потрапив на хворий мозоль..сам розумієш свою примітивність/безпорадність/непотрібність..але тоді прийдеться признати що життя просрав..а застрелитись ні з чого
2 Крім ветеранської кавярні ще є ГО яке допомагає сиротам , голова якого може до мене звернутись( і звертається) , є податкова яка вимагає податків згідно чинного законодавства, щоб такий непотріб як ти міг отримувати свою пенсію з солідарної системи...
3 А про ЗАМАНУ
Так це ж ти ,пів року тут триндів, про цього видатного полководця(ефективного можновладця) якого поперли сраною мітлою.
Той не дивно що швидше за все ти сидів на вухах в племінника не радячи йому йти в армію бо видатного Заману поперли а раз так то обороняти країну нічого...

detroytred написав:Нещодавно медкомісію пройшов і придатний, хоч діагнозів мабуть на порядок більше, ніж в тебе (з давлєнієм, як ти писав)
Зверни увагу
Я не годний по медприписам..але працюю щоб ти пенію отримувало, твій плямяш мав за що воювати
Ти молодший від мене років на 5 , годний..але сидиш і чекаєш поки я тобі зароблю
І хто з нас ху?
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 17 сер, 2021 22:09

Будівельник
Ну ти й недалекий...
Ти хоч підручники читав про Японію, Німеччину, Корею?
Порівняйте ЩО там робили американці, які цілі ставили, і чим вони займалися в Афганістані (що саме робили).

Ти знов заєралашив.
Вихопив один критерій (контроль влади американцями) і усе))

2. Прифантазував про мозоль, заїло.
Щоб на питання так і не відповісти.
А я тобі ці поки три питання буду постійно нагадувати:
- про рекомендації-вплив тебе на сестру
- про що тобі й кому рекомендував Бальцерович
- що контрактникам всл рекомендуємо, бо програють змагання твоїм хероїчним синам, будуть залежати від чужих рішень і тещо.

3. Ти почитай з якого саме приводу я тобі постійно тоді вказував на Заману. На яку саме твою маячню і навіть брехню. Спростовував.
Свої фантазії-припущення про те, що я сидів на вухах у племінника да ще не радячи йому йти в армію -- тримай при собі. Бо дурне.
А в стверджувальній формі -- ще й брехливе.

Сотий раз вказую -- спробуй по фактах, а не генерацією нової брехні.
Яку мені доводиться спростовувати конкретними аргументами.
А ти нову додаєш і додаєш.

З.и.
Ну насмішив. Працюєш - щоб мені пенсію сплачувати, щоб племіннику було за що воювати)))))
Да закривайся!
Одразу конкуренти підмінять... (Ще й подякують тобі.)
На продажу хліба, горілки, будматеріалів, кафе. Да й будинки збудують.
Не гірші за тебе.
В суті ринкової економіки такі зашквари видаєш.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 сер, 2021 22:25

detroytred написав:Ну насмішив. Працюєш - щоб мені пенсію сплачувати, щоб племіннику було за що воювати)))))
Да закривайся!
Одразу конкуренти підмінять...
На продажу хліба, горілки, будматеріалів, кафе. Да й будинки збудують.
Не гірші за тебе.
В суті ринкової економіки ти нуль.
Якби не такі нулі як я - мінуси а-ля ти все б вже про...тобто залишились би в есесері.
А працюю я не для тебе..і навіть не для твого племінника...
Працюю я для себе
Для своїх дітей
Для України...
І роблю це досить успішно, не зважаючи на наявність озлоблених пенсів а-ля ти,яким постійно щось заважає танцювати.
В мене все добре
В моїх дітей ще краще
Надіюсь у внуків буде чудово..
А от твої внуки-будуть годувати твоїх дітей з жалості що ті такі нездари...
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 17 сер, 2021 22:51

Будівельник
В тебе знов до старої додалося нове.
Перекриваєш стару брехню новою.

Тобто: прибрехав, обобществив себе (нуля конкретно в розумінні суті ринкової економіки) з іншими підприємцями, які не видають таких перлів.
Прибрехав, що "А от твої внуки-будуть годувати твоїх дітей з жалості що ті такі нездари...".

Да ніхто не заперечує-то, що в тебе усе добре.
Але мова про суспільство, про Україну, економіку, ринок України, в яких є деякі проблеми. Які треба вирішувати.
Наприклад, Бальцерович рекомендує то-то ... тим-то.
Ти Куань робив то-то.
Кейнс...
Фрідмен бачив так-то.

А ти, як Зеля, з простим вирішенням проблем -- підходжу до дзеркала і ...))
Тільки ще для чогось підкриплюєш це своє ноу-хау не аргументами, а брехнею й брудом у бік опонентів, які вказують на твої ж елементарні помилки.

Яку брехню ще згенериш?
Сьогодні хіт в тебе -- про наче я наголошував, що треба Заману чекати, щоб йти служити.
Де в мене на це хоч малесенький натяк був?

А от я пригадую, що наче ти згоден був хоч завтра до комбига йти, якщо більша частина всл пенсів відмовиться від пенсії. Сам запропонував.
І навіть, що здоров'я завадить не втримало.
Виправ, якщо я помилився в цих спогадах.
Бо оце дійсно -- щоб йти тобі служити треба почекати, поки впенси від пенсій відмовляться. Херой, потріот.

Хоча тримай цитату, бо я ж не ти, не голослівно в бік опонента пишу.
"але виявляється що Будівельник і К повинен воювати... то може воєнспеци вже написали заяви про відмову від пенсій ?
Якщо написали в кількості хоча б 10% - я завтра знайду комбрига який мене візьме на службу" (с)
Вс 15 окт, 2017 14:50
Как будут жить Украина и ДНР/ЛНР в случае разделения?
Навіть 10%))
І за них Будівельник не піде))

І ще там суперпитання ріторичне від потріота:
*Ви вважаєте , що замість воєнспеца який 25 років отримував зарплату і 0-10 років пенсію - на війну повинен був піти Будівельник?* (С)

Про вимір хто краще воює я промовчу))
Бо якось не в'яжеться з постійними - я розвідник, десантник, мене вчили.., я стріляю-вибиваю і т.д.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 сер, 2021 00:21

detroytred написав:БудівельникНу насмішив. Працюєш - щоб мені пенсію сплачувати

Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 сер, 2021 08:07

Re: Політичні дискусії

Советник Зеленского признал бессмысленным построение демократии на Украине
https://lenta.ru/news/2021/08/18/demo/
------------------------------------------------------------
вангую купу воні свинарнії після цього :D

і оригінал, для тих в кого є мозок
https://www.facebook.com/alexey.arestov ... 3379977706
unicdima

Заблокований
Подякував: 107 раз.
Подякували: 193 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 сер, 2021 09:51

unicdima написав:Советник Зеленского признал бессмысленным построение демократии на Украине
https://lenta.ru/news/2021/08/18/demo/
------------------------------------------------------------
вангую купу воні свинарнії після цього :D

і оригінал, для тих в кого є мозок
https://www.facebook.com/alexey.arestov ... 3379977706

Влучний коментарій під дописом:
Квази-политологический пафосный винегрет с довольно устойчивым запашком пропаганды уровня комсомольского комитета педагогического института этак годов начала 80-х. Крикнуть в сторону достаточно могущественных культур что то типа "Чооо?! Обломались?!" много ума не надо. Афганистан - ещё не, и далеко не системный сбой. Автору этого странного "салата" подумать бы какие более удачные социальные образцы он знает, а если не знает, то ЧТО он может предложить взамен логики либеральной демократии. "Управляемую демократию" а-ля НеоСовок? Или китайскую игру CSCS? Профицит пафоса на дефиците свежих мыслей - явление привычное. Да и писать надо бы покороче и без рефренов
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 сер, 2021 14:34

:arrow:
Востаннє редагувалось Starikan в Чет 19 сер, 2021 00:02, всього редагувалось 1 раз.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 18 сер, 2021 16:21

В Украине государственные ведомтсва борются за получение звания «гениальное экономическое решение». Сильную заявку на победу сделало Минобороны. Военные заключили контракт с азербайджанской компанией «Сокар» о поставках в Украину авиационного топлива более, чем на 300 млн грн. По договору азербайджанцы поставят нам 13250 тонн авиатоплива марки РТ производства «Нафтан» (Беларусь).

По сути азербайджанцы выступят как перекупщики и заработают на этом. А мы, соответственно, заплатим в два раза дороже. Опять «этот хитрый реверс»! Бензин-то нам доставят непосредственно из Беларуси, но он будет, якобы, азербайджанский. А наше Минобороны заплатит за доставку топлива по маршруту РБ – (в цистернах по ж/д) Азербайджан – (морем на танкере) Украина.
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4482 раз.

Профіль

3
2
3
Повідомлення Додано: Сер 18 сер, 2021 17:24

Вкладчик1234 написав:
азербайджанской компанией «Сокар» о поставках в Украину авиационного топлива более, чем на 300 млн грн.
По договору азербайджанцы поставят нам 13250 тонн авиатоплива марки РТ производства «Нафтан» (Беларусь)...
.... заплатим в два раза дороже. ....
Минобороны заплатит за доставку топлива по маршруту РБ – (в цистернах по ж/д) Азербайджан – (морем на танкере) Украина.
Як задовбали зрадофіли....
Калькулятор позичити?
1 тонна=1150 літрів
300 000 000грн /(13250 тонн*1150літрів)=19,69 грн/літра...
Хтось тут бачить переплату в 2 рази?
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 73687369737073717372 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти