Ще раз
Чому МОЖНОВЛАДЦІ з США знайшли ефективних можновладців в Німеччині,Японії,Кореї і не знайшли таких самих(не створили) в Афганістані?
По твоїй теорії - можновладці можуть все..
По моїй теорії можновладці можуть більше на 10% ніж прості люди з числа яких ці можновлаці виростають.
Тоді логічно
Простих(примітивних афганців) спробували чудові американці перетворити в ефективних можновладців і отримали.клейма ніде ставити...
1 Бачу тебе заїло - значить я потрапив на хворий мозоль..сам розумієш свою примітивність/безпорадність/непотрібність..але тоді прийдеться признати що життя просрав..а застрелитись ні з чого
2 Крім ветеранської кавярні ще є ГО яке допомагає сиротам , голова якого може до мене звернутись( і звертається) , є податкова яка вимагає податків згідно чинного законодавства, щоб такий непотріб як ти міг отримувати свою пенсію з солідарної системи...
3 А про ЗАМАНУ
Так це ж ти ,пів року тут триндів, про цього видатного полководця(ефективного можновладця) якого поперли сраною мітлою.
Той не дивно що швидше за все ти сидів на вухах в племінника не радячи йому йти в армію бо видатного Заману поперли а раз так то обороняти країну нічого...
Зверни увагу
Я не годний по медприписам..але працюю щоб ти пенію отримувало, твій плямяш мав за що воювати
Ти молодший від мене років на 5 , годний..але сидиш і чекаєш поки я тобі зароблю
І хто з нас ху?