|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Чет 19 сер, 2021 00:10
budivelnik написав: detroytred написав:я тобі завжди наводжу КОНКРЕТНІ факти.
От мені цікаво А хтось в цьому опусі для себе знайшов хоч один конкретний факт? Так галіматья про я казав а ти брехунецьТому я й пишу А з чого ти взяв що моя мете переконати в чомусь тебе чи дейтройта? Для мене-ви а - шкідливі б - пропащі...
Бугага!!!!!! Вмикнув дурня. Навіть у тому повідомленні твоя брехня полягає у тому, що ти мій перехід на українську приписав собі. Що перекрутив з відкарскуванням підтримки мною Замани. Що перекрутив стосовно зайвого разу "тотального" впливу можновладців. Але оскільки по таким питанням ти запросто вмикаєщ дурня, я тоже вже багато разів макав у твою пряму однозначну брехню: від замполіта і до плати за пости, а також у конкретні твої абсолютно протилежні вислови (наводив цитати, час). 5 куе. і перевіряємо твою брехню про замполіта, плату за пости? Всі побачать. І головне - ти відчуєш)). І ти!!! сам побачиш!!! І може зрозумієш свій "гнилий світогляд", а також який ти пропащий у своїй брехні. Навчишся не брехати на підставі, що хочеться тобі збрехати.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 сер, 2021 00:18
Истребитель МиГ-29СМТ упал в Астраханской области. По данным РЕН ТВ, пилот, управлявший самолетом, погиб. ------------------------------------------------------------- дійсно, щось є в тому серпні для русскіх.
-
unicdima
-
-
- Заблокований
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 193 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 сер, 2021 00:19
істерить лампасник..це радує, продовжуй в тому ж дусі..більше істерики - менше подобаєшся навколишнім...менше подобаєшся навколишнім - кращий результат я отримав... 
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 19 сер, 2021 00:43
budivelnik написав:істерить лампасник..це радує, продовжуй в тому ж дусі..більше істерики - менше подобаєшся навколишнім...менше подобаєшся навколишнім - кращий результат я отримав... 
Ага)) Що тобі залишається, як тільки вчергове злитись, згенерити зі стелі негативну маячню про істерику в опонента, приписати собі результат. Зрозумій, що всім, хто вміє хоча б читати, це наочне. Це факти. Тому й ти зливаєшся: з досягнень у майновому змаганні сестри після твого впливу, з кому рекомендував і що Бальцерович, що рекомендуєш контрактникам рядовим, з підписів Муженка-Забр, з чому повинен Будівельник йти воювати, з перевірки на 5 куе. своєї брехні про замполіта, плати за пости. Про зміну в себе сам подивись -- ти навіть посмішку вставив...
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 сер, 2021 00:51
pesikot написав:И поискать, как позорно оттуда СССР выходил - ничего не достигнув
Наша армия выходила с поднятыми флагами. После выхода нашей армии просоветская власть продержалась еще год. Проамериканская не продержалась и неделю. Или для тебя 15 тысяч погибшег в Афгане - бабы новых нарожают ?
Моджахедов тогда поддерживали и вооружали и США, и Китай. Талибов - только Пакистан.
-
Tegularius
-
-
- Заблокований
- Подякував: 238 раз.
- Подякували: 255 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 сер, 2021 00:52
detroytred написав: budivelnik написав:істерить лампасник..це радує, продовжуй в тому ж дусі..більше істерики - менше подобаєшся навколишнім...менше подобаєшся навколишнім - кращий результат я отримав... 
Ага)) Що тобі залишається, як тільки вчергове злитись, згенерити зі стелі негативну маячню про істерику в опонента, приписати собі результат. Зрозумій, що всім, хто вміє хоча б читати, це наочне. Це факти. Тому й ти зливаєшся: з досягнень у майновому змаганні сестри після твого впливу, з кому рекомендував і що Бальцерович, що рекомендуєш контрактникам рядовим, з підписів Муженка-Забр, з чому повинен Будівельник йти воювати, з перевірки на 5 куе. своєї брехні про замполіта, плати за пости. Про зміну в себе сам подивись -- ти навіть посмішку вставив...
Ага-не ага Просто порівняй це своє повідомлення і два попередніх Різницю побачиш сам. А раз є різниця - значить хтось на тебе вплинув.. І хто це був? 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 19 сер, 2021 00:56
Tegularius написав:Наша армия выходила с поднятыми флагами. После выхода нашей армии просоветская власть продержалась еще год. Проамериканская не продержалась и неделю.
Не смію запитати 1 А що досягнула радянська влада в Афганістані? 2 А що отримали (крім цинків) громадяни СРСР від того що радянська армія тишком нишком зайшла в Афганістан і з високо піднятими прапорами вийшла? 3 Я розумію , що офіційно захід в Афганістан радянської армії унеможливив тоді захід в Афганістан чи то англічан,чи то американців,чи то пакистанців.... Але де тепер СРСР? 4 Втрати СРСР(10 років) в 4,5 разів більші від втрат Коаліції (20 років) Радянські втрати, за офіційними даними СРСР, становили близько 15 тисяч військовослужбовців.
Із 2001 року міжнародна військова коаліція зазнала понад 3500 втрат, серед яких близько 2400 американців, згідно з даними Конгресу США. Понад 20 тисяч американських вояків були поранені в результаті операції в Афганістані. На вебсайті загальна кількість загиблих становить 3577.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 19 сер, 2021 02:40
budivelnik написав:Не смію запитати 1 А що досягнула радянська влада в Афганістані? 2 А що отримали (крім цинків) громадяни СРСР від того що радянська армія тишком нишком зайшла в Афганістан і з високо піднятими прапорами вийшла?
Не надо было туда входить. Я не об этом. 4 Втрати СРСР(10 років) в 4,5 разів більші від втрат Коаліції (20 років)
Моджахедов тогда поддерживали и вооружали и США, и Китай. Талибов - только Пакистан.
-
Tegularius
-
-
- Заблокований
- Подякував: 238 раз.
- Подякували: 255 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 сер, 2021 08:39
budivelnik написав: detroytred написав: budivelnik написав:істерить лампасник..це радує, продовжуй в тому ж дусі..більше істерики - менше подобаєшся навколишнім...менше подобаєшся навколишнім - кращий результат я отримав... 
Ага-не ага Просто порівняй це своє повідомлення і два попередніх Різницю побачиш сам. А раз є різниця - значить хтось на тебе вплинув.. І хто це був? 
Навіщо щось порівнювати? Ти вкажи конкретні прояви істерики. Ось і все, що від тебе треба, якщо не хочеш голословити. Перед цим всоте вказую - поглянь визначення даного терміну. Але ти, як завжди, зі стелі. Бо схотілося. Прибрехати негатив у бік опонентів.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 сер, 2021 08:56
detroytred написав:Але ти, як завжди, зі стелі. Бо схотілося.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2244 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-