Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Denik написав:На мою думку через все це кількість працездатного населення в ПМР за 2 роки після початку ковідних щеплень скоротиться десь наполовину або ж Москві доведеться відправляти десь мільярд доларів на рік для створення фейкових робочих місць із зарплатою на рівні України або Молдови...
Starikan написав:Не согласен только со взглядом на приватизацию земли - в молодости насмотрелся на колхозно-совхозное хозяйствование достаточно, и не имею пиетета перед самыми лучшими в мире черноземами.
Лібанова взагалі вважаю мудра жінка. А щодо землі, то вона за переважно держ.власність і це має місце навіть в багатьох країнах ЗУ, а в нас доходить до абсурду, коли не можуть запустити дорогий міст, бо хтось колись (недавно) приватизував під дачу і т.д. А соц.мережі це нова реальність, в мене он на роботі керівництво при контракті моніторить сторінку працівника і дає певні рекомендації чим її наповнювати. Я до речі поки утримувався від фейсбука та ін., але очевидно прийдеться влазити.
Ой+ написав:А соц.мережі це нова реальність, в мене он на роботі керівництво при контракті моніторить сторінку працівника і дає певні рекомендації чим її наповнювати. Я до речі поки утримувався від фейсбука та ін., але очевидно прийдеться влазити.
Ой+ написав:А соц.мережі це нова реальність, в мене он на роботі керівництво при контракті моніторить сторінку працівника і дає певні рекомендації чим її наповнювати. Я до речі поки утримувався від фейсбука та ін., але очевидно прийдеться влазити.
"Скотный двор" и "1984" вместе взятые
В данном случае это скорее бесплатная реклама продукции и услуг. Бизнес, ничего личного. Иначе сожрут конкуренты. А в целом соцсети - это контейнеры инфомусора.
У презентований президентом Володимиром Зеленським План трансформації України на 5-10 років включено 80 проєктів на суму 277 млрд доларів. Нардеп Олексій Гончаренко оприлюднив документ без проєктів Міноборони та деяких проєктів Міністерства стратегічної промисловості. Найдорожчі проєкти Модернізація житлового фонду — 21 млрд доларів. Проект направлений на реконструкцію та термомодернізацію житлового фонду, зменшення його аварійності та енергозалежності. Термін виконання — 15 років. Модернізація інфраструктури централізованого теплопостачання — 20 млрд доларів. Пропонується реалізація 89 проектів за напрямами: реконструкція систем теплопостачання, ТЕЦ; капітальний ремонт або модернізація котелень; запровадження автоматизованої системи управління технологічними процесами. Термін виконання — 10 років. Будівництво доступного житла — 20 млрд доларів. Проєкт полягає у масовому будівництві об’єктів доступного екологічного житла. Термін виконання — 10 років. Інфраструктурні проєкти будівництво київської об’їзної дороги (5 млрд доларів); модернізація портів Чорного та Азовського морів (0,15 млрд доларів); будівництво високошвидкісної залізничної лінії Київ-кордон ЄС, Київ-Одеса (0,63 млрд доларів); модернізація та постачання нових локомотивів General Electric (10 млрд доларів).