Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
pesikot Знов зі стелі демагогія про істерику, зобов'язання засудження.
Про що з тобою недолугим можна дискутувати?! Я тобі надаю оцінку-визначення від Командувача Сух. військ ЗСУ, а ти?)))) - истерика, не осудил.
Кумедний ти... Весели далі. Але рівень хоч підвищи. Хоча б до школяра.
Наприклад, наведи визначення *істерика це*. Потім надай де воно є в моєму повідомленні. А не демагогію розводь, зробивши вигляд, що не бачиш визначення Сірського та опису стану в Дебальцево в статтях ВВС.
pesikot написав:А я давно не молчу и говорю, что никакого перемирия с орками нет и не будет. Потому что, российские орки первыми нарушают все "перемирия"
Чого ж ти мовчав коли Порох вводив перемир`я коли замкнулося кільце в Дебальцево?
detroyted, почему ты не реагируешь на враньё unicdima ? Почему ты не реагируешь, что unicdima пропагандирует враньё российских орков из ДНР ?
Или ты стоишь в белом пОльте ? Тут вижу, тут не вижу
Брехло, а тепер покажи де не було оточення, які дороги були вільні і чому довелося здати Дебальцево і виходити вночі полями, залишивши там купу техніки?
В рашки потрібно запитати, вони на нього чомусь набагато більше лайна ніж на попереднього президента лиють.
Запитувати у рашки про досягнення нашого президента за 2.5 роки кермування країною якось тупо. Це просте питання до виборців - громадян України. На рахунок лайна - навпаки, на попереднього набагато більше лили, особливо під час виборів 2019.
Ukrainian написав: Так ржуть що сто тисячну армію до кордонів підігнали?
Підігнали, бо відчувають слабкість і очевидно кротів у владі вже достатньо, як у 2014. Наша ж армія, спецслужби за останні роки тільки ослабли через зупинку реформ, систематичні провали оборонзамовлень, звільнення та переслідування бойових генералів, злив розвідників... Крім того у 2019 зермаки обіцяли пуйлу Мінськ по Штайнмаєру і не виконали під тиском тих же порохоботів.
Востаннє редагувалось Schmit в Сер 29 гру, 2021 11:49, всього редагувалось 3 разів.
pesikot написав:Ты не осудил unicdima ? НЕТ Ты устроил истерику ? ДА!
И так будет дальше с тобой. Это только начало
День прошел кошмарно.... Впервые за день посмеялся , без всякой задней мысли. - pesikot СПАСИБО! Да, по поводу unicdima я не против ЛГБТ, пианистов, клоунов,... и прочей особенности. Но я против, когда это навязывается порядочным людям, а тем более детям.
pesikot написав:Почему Пороха они так ненавидели до скрежета зубов ? А над Зеленским тупо ржут
Привыкли смеяться над комиком.
Порошенко делал шаги по объединению Украины, на внешнем фоне активно были политические победы. С Зеленским - тупо - врагов не нужно, оно само уничтожит Украину при чём на всех фронтах(и кто за этим стоит? в Омане.) Поэтому и ржут(им уже делать больше нечего).
Schmit написав:Це просте питання до виборців - громадян України.
Ну от ці ж самі виборці чомусь не захотіли Порошенка на другий срок. Не оцінили всього що він зі своєю командою зробили для країни за п’ять років? Невдячні
Ukrainian написав:Ну от ці ж самі виборці чомусь не захотіли Порошенка на другий срок. Не оцінили всього що він зі своєю командою зробили для країни за п’ять років? Невдячні
Цю помилку неважко виправити на наступних виборах.