Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 782783784785786 ... 7544>
Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2019 20:04

Re: Політичні дискусії

В голосовалке на финансовом форуме Зеленский догоняет Пороха... ПЦ какой-то. Тотальная деградация.
airmax78

Подякував: 986 раз.
Подякували: 5350 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2019 20:07

airmax78 написав:В голосовалке на финансовом форуме Зеленский догоняет Пороха... ПЦ какой-то. Тотальная деградация.
Я спокійний - бо Гриценко доганяє Зеленського :D
А те що прихильники Гриценка сьогодні проти Порошенка , не говорить про те що в Другому турі вони будуть за зеленського
Порошенко+Гриценко=52%
Зеленський +Тимошенко=37%
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2019 20:17

Жалко у Арестовича хороший артистический талант пропадает.

https://www.youtube.com/watch?v=FuZW3Mh5bfc
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2019 20:22

freeze написав:Жалко у Арестовича хороший артистический талант пропадает.

https://www.youtube.com/watch?v=FuZW3Mh5bfc

О-па, а что случилось? Президент-актер, который будет не размышлять на тему внешней политики, а делать ее, бороться не на жизнь а на смерть с коррупционерами, "поднимать страну из руин" - это норм, за это мы двумя руками.
А военный эксперт - актер - это фуууууу, клоун, паяц, да как вообще его можно слушать, да что он вообще может понимать, чмо такое?
Че-то я вообще ничего не понимаю в логике зеленоботов.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2019 20:23

airmax78 написав:А военный эксперт - актер - это фуууууу, клоун, паяц, да как вообще его можно слушать, да что он вообще может понимать, чмо такое?

Странно, почему военный эксперт и девочка конфетка - фуууу ?
Я наоборот сказал, что молодец.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2019 20:27

Питання без відповідей...

Ітак... головне питання - війни і мира! Жодний кандидат не надає відповіді як відновити територіальну цілісність. 8) Є загальні речення лише. Плану немає.

Друге архіважливе питання - податки! Про це взагалі мовчок. Та й тут форумчани не обговорюють чомусь. Це дивно. Бо держава тримається на податках. За кожний % податку йдуть війни. Хто із кандидатів дав своє бачення і візію на це питання? Особисто мене кролячий налОх приморив... :evil: Хто скасує? 8) І взагалі, податки треба знижувати. І фізичним особам і інвесторам. Треба залучати інвестиції.

Третє... питання землі. Не вирішене з початку 20 ст. Де план?

Чотверте...природні монополії в державі. Що тут претенденти на булаву пропонують? Хто за націоналізацію? Треба знижувати пересічним ціну на газ. Хто це зробить і як?

П'яте... подолання бідності.

Шосте...боротьба з корупцією і криміналом.

Далі тре думати....що ще запитати... :P Але й на це відповідей немає.
Козак-характерник
2

Подякував: 2240 раз.
Подякували: 2359 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2019 20:27

freeze написав:
  airmax78 написав:А военный эксперт - актер - это фуууууу, клоун, паяц, да как вообще его можно слушать, да что он вообще может понимать, чмо такое?

Странно, почему военный эксперт и девочка конфетка - фуууу ?
Я наоборот сказал, что молодец.

Понятно, что молодец. Но подтекст читается однозначный. А я вот такое размещу:
Тоже ведь молодец. Смешно шутит, хорошо играет.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2019 20:31

Козак-характерник написав:Ітак... головне питання - війни і мира! Жодний кандидат не надає відповіді як відновити територіальну цілісність. 8) Є загальні речення лише. Плану немає.

Друге архіважливе питання - податки! Про це взагалі мовчок. Та й тут форумчани не обговорюють чомусь. Це дивно. Бо держава тримається на податках. За кожний % податку йдуть війни. Хто із кандидатів дав своє бачення і візію на це питання? Особисто мене кролячий налОх приморив... :evil: Хто скасує? 8) І взагалі, податки треба знижувати. І фізичним особам і інвесторам. Треба залучати інвестиції.

Третє... питання землі. Не вирішене з початку 20 ст. Де план?

Чотверте...природні монополії в державі. Що тут претенденти на булаву пропонують? Хто за націоналізацію? Треба знижувати пересічним ціну на газ. Хто це зробить і як?

П'яте... подолання бідності.

Шосте...боротьба з корупцією і криміналом.

Далі тре думати....що ще запитати... :P Але й на це відповідей немає.

Козак, все вопросы, кроме первого - вопросы к правительству и ВРУ, а не к Президенту. Вы же не забывайте кто и за что у нас в стране отвечает.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2019 20:36

airmax78 написав:
  Козак-характерник написав:Ітак... головне питання - війни і мира! Жодний кандидат не надає відповіді як відновити тер
Козак, все вопросы, кроме первого - вопросы к правительству и ВРУ, а не к Президенту. Вы же не забывайте кто и за что у нас в стране отвечает.

Тримач булави за все відповідає. В такі дебрі пересічний не лізе, що там і як на кухні готується? В кого булава, той за все і відповідає. 8)

Я знаю одне. Головна функція держави - безпека (армія, поліція) і податки. Кожний не хоче платити податки. Їх треба зробити не помітними, але щоб платили всі. :P Податки - це дуже важливо.

І безпека. Відновлення монополії держави на насилля! Макак з вулиць прибрати. Мєнтєлєти до крові.
Козак-характерник
2

Подякував: 2240 раз.
Подякували: 2359 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2019 20:40

airmax78 написав:
  freeze написав:
  Ukrainian написав:Лидером президентского рейтинга является А. Гриценко , которого поддерживают 20,7% тех, кто определился и намерен голосовать. Вторую позицию занимает П. Порошенко (16,3%), третью - В. Зеленский (15,8%). За Ю. Тимошенко готовы отдать свои голоса 14,3%, Ю.Бойко - 9,9%, О.Ляшко - 5,7%, И.Смешко - 3,3%, А. Вилкула и Е. Мураева - по 2,7%.

Сами пишите рейтинги, или кто помогает?

А кто помогает социологам, "проводящим опросы"? Тоже сами все делают. Не боги горшки обжигают.

Странно, как это у По не нашлось пары копеек, чтобы купить десяток соцопросов...
Вы это доказать можете? Закажите соц. опрос с нужным вам результатом и чтобы контора опубликовала его на сайте? Или только бла-бла?
Востаннє редагувалось ol_zy в Вів 12 бер, 2019 20:41, всього редагувалось 1 раз.
ol_zy

Подякував: 449 раз.
Подякували: 788 раз.

Профіль

#<1 ... 782783784785786 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератор: Модератор