Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Я спокійний - бо Гриценко доганяє Зеленського А те що прихильники Гриценка сьогодні проти Порошенка , не говорить про те що в Другому турі вони будуть за зеленського Порошенко+Гриценко=52% Зеленський +Тимошенко=37%
О-па, а что случилось? Президент-актер, который будет не размышлять на тему внешней политики, а делать ее, бороться не на жизнь а на смерть с коррупционерами, "поднимать страну из руин" - это норм, за это мы двумя руками. А военный эксперт - актер - это фуууууу, клоун, паяц, да как вообще его можно слушать, да что он вообще может понимать, чмо такое? Че-то я вообще ничего не понимаю в логике зеленоботов.
airmax78 написав:А военный эксперт - актер - это фуууууу, клоун, паяц, да как вообще его можно слушать, да что он вообще может понимать, чмо такое? Че-то я вообще ничего не понимаю в логике зеленоботов.
Странно, почему военный эксперт и девочка конфетка - фуууу ? Я наоборот сказал, что молодец.
Ітак... головне питання - війни і мира! Жодний кандидат не надає відповіді як відновити територіальну цілісність. Є загальні речення лише. Плану немає.
Друге архіважливе питання - податки! Про це взагалі мовчок. Та й тут форумчани не обговорюють чомусь. Це дивно. Бо держава тримається на податках. За кожний % податку йдуть війни. Хто із кандидатів дав своє бачення і візію на це питання? Особисто мене кролячий налОх приморив... Хто скасує? І взагалі, податки треба знижувати. І фізичним особам і інвесторам. Треба залучати інвестиції.
Третє... питання землі. Не вирішене з початку 20 ст. Де план?
Чотверте...природні монополії в державі. Що тут претенденти на булаву пропонують? Хто за націоналізацію? Треба знижувати пересічним ціну на газ. Хто це зробить і як?
П'яте... подолання бідності.
Шосте...боротьба з корупцією і криміналом.
Далі тре думати....що ще запитати... Але й на це відповідей немає.
airmax78 написав:А военный эксперт - актер - это фуууууу, клоун, паяц, да как вообще его можно слушать, да что он вообще может понимать, чмо такое? Че-то я вообще ничего не понимаю в логике зеленоботов.
Странно, почему военный эксперт и девочка конфетка - фуууу ? Я наоборот сказал, что молодец.
Понятно, что молодец. Но подтекст читается однозначный. А я вот такое размещу: Тоже ведь молодец. Смешно шутит, хорошо играет.
Козак-характерник написав:Ітак... головне питання - війни і мира! Жодний кандидат не надає відповіді як відновити територіальну цілісність. Є загальні речення лише. Плану немає.
Друге архіважливе питання - податки! Про це взагалі мовчок. Та й тут форумчани не обговорюють чомусь. Це дивно. Бо держава тримається на податках. За кожний % податку йдуть війни. Хто із кандидатів дав своє бачення і візію на це питання? Особисто мене кролячий налОх приморив... Хто скасує? І взагалі, податки треба знижувати. І фізичним особам і інвесторам. Треба залучати інвестиції.
Третє... питання землі. Не вирішене з початку 20 ст. Де план?
Чотверте...природні монополії в державі. Що тут претенденти на булаву пропонують? Хто за націоналізацію? Треба знижувати пересічним ціну на газ. Хто це зробить і як?
П'яте... подолання бідності.
Шосте...боротьба з корупцією і криміналом.
Далі тре думати....що ще запитати... Але й на це відповідей немає.
Козак, все вопросы, кроме первого - вопросы к правительству и ВРУ, а не к Президенту. Вы же не забывайте кто и за что у нас в стране отвечает.
Козак-характерник написав:Ітак... головне питання - війни і мира! Жодний кандидат не надає відповіді як відновити тер Козак, все вопросы, кроме первого - вопросы к правительству и ВРУ, а не к Президенту. Вы же не забывайте кто и за что у нас в стране отвечает.
Тримач булави за все відповідає. В такі дебрі пересічний не лізе, що там і як на кухні готується? В кого булава, той за все і відповідає.
Я знаю одне. Головна функція держави - безпека (армія, поліція) і податки. Кожний не хоче платити податки. Їх треба зробити не помітними, але щоб платили всі. Податки - це дуже важливо.
І безпека. Відновлення монополії держави на насилля! Макак з вулиць прибрати. Мєнтєлєти до крові.
Ukrainian написав:Лидером президентского рейтинга является А. Гриценко , которого поддерживают 20,7% тех, кто определился и намерен голосовать. Вторую позицию занимает П. Порошенко (16,3%), третью - В. Зеленский (15,8%). За Ю. Тимошенко готовы отдать свои голоса 14,3%, Ю.Бойко - 9,9%, О.Ляшко - 5,7%, И.Смешко - 3,3%, А. Вилкула и Е. Мураева - по 2,7%.
Сами пишите рейтинги, или кто помогает?
А кто помогает социологам, "проводящим опросы"? Тоже сами все делают. Не боги горшки обжигают.
Странно, как это у По не нашлось пары копеек, чтобы купить десяток соцопросов... Вы это доказать можете? Закажите соц. опрос с нужным вам результатом и чтобы контора опубликовала его на сайте? Или только бла-бла?
Востаннє редагувалось ol_zy в Вів 12 бер, 2019 20:41, всього редагувалось 1 раз.