Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Starikan написав:Куб стоит 8.54892 И прошу прощения, описка в объеме, исправил
За січень облгази як послідовники Бойля Маріота накидають ще +4-6% по різних областях за "приведення до нормальних умов". Я от якраз розбирався з платіжками за газ для опалення будинку.
За січень облгази як послідовники Бойля Маріота накидають ще +4-6% по різних областях за "приведення до нормальних умов". Я от якраз розбирався з платіжками за газ для опалення будинку.
Запорожгаз пошел креативным путем - просто не печатает счета.
Держал интригу Пётр Алексеич, держал. Прям как с военным положением, запросил сразу 60 дней и ... получил 30 дней. Ляшковцы и БЮТ так спешили голосовать за 30 дней, что аж тапки роняли на бегу.
У меня 1%, но это квартира; за газоснабжение своего дома добавляют больше.
Starikan написав:У меня 1%, но это квартира; за газоснабжение своего дома добавляют больше.
Там принцип температурний - всередині лічильник чи зовні, якщо зовні, то в Луганській області всі 12 % накидають. https://104.ua/ua/gas-and-money/id/6-cl ... 1#sub21393 Що цікаво, тиск газу не перевіряють, а не раз замічав, що коли холодає, то тиск знижувався - довжина язичків полум'я при тому ж фізичному положенні може бути у 2-3 коротша. Ну якщо ціни на газ будуть іти по плану, то на осінь треба готувати буржуйку та двох'ярусні ліжка.
shapo написав:А по нему самому не просветите как он разбогател? А то я на 9 лет его старше, все в 90-е видел и вот сейчас думаю на чем я провтыкал.
Само собой всё у Порошенко идет, просто фартовый как Лобановский, он лет 20 уже как не касается управлением своих предприятий, так как перманентно госслужащий, то депутат. Это всё мудрый подбор менеджмента, ну и слепой траст животворящий, Ротшильды опытные организаторы трастов. Реально, Алексеич крутой бизнесмен, без иронии. Я в целом им как бизнесменом восхищаюсь.
freeze написав:Само собой всё у Порошенко идет, просто фартовый как Лобановский, он лет 20 уже как не касается управлением своих предприятий, так как перманентно госслужащий, то депутат.
Сліпий траст викинув Порошенко з мільярдерів. Але нічого - пощастить в любові виборців.
shapo написав:А по нему самому не просветите как он разбогател? А то я на 9 лет его старше, все в 90-е видел и вот сейчас думаю на чем я провтыкал.
Само собой всё у Порошенко идет, просто фартовый как Лобановский, он лет 20 уже как не касается управлением своих предприятий, так как перманентно госслужащий, то депутат. Это всё мудрый подбор менеджмента, ну и слепой траст животворящий, Ротшильды опытные организаторы трастов. Реально, Алексеич крутой бизнесмен, без иронии. Я в целом им как бизнесменом восхищаюсь.