Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1085108610871088
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 11:43

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

akurt написав:що податки платять тільки збоченці

Тільки декларації для всих. крапка. але у величного немає як він казав, політичної волі.
BeneFuckTor

Подякував: 266 раз.
Подякували: 30 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 лют, 2026 14:50

То не біда, що з чужою жінкою жартував, аби дома ночував!
(Українська приказка)

Схоже, що часи солодкої халви, або - як говорили студенти - «шАри», закінчилися.

Що було ще тиждень тому?
Привозь в Туреччину валізу - одну, дві, чотири чи пʼять валюти - міняй її на турецькі ліри, або навіть не міняй - купуй квартиру, одну, дві, чотири, пʼять…
Або не привозь валізи нахомʼяченоі в Україні валюти: віднеси в Києві в обмінну, тобі за допомогою крипти перешлють в Туреччину - а там на рахунок - і купуй квартири: одну, дві, чотири пʼять…

А бо ще цікавіше: (видалено, секретна інформація).

Ларьок закрився з 15 лютого: Туреччина ввела досить жорсткі міри щодо банківських переказів та не дай Боже використання криптовалюти.

Тепер при банківських переказах на суму до 400 000 лір (орієнтовно 8000$) ВІДПРАВНИК повинен в полі «Інформація про переказ» написати що це за гроші і текст повинен бути не менше, як на 80 символів. З подробицями тобто.
Ну а якщо сума переказу хоч трохи наближається до 1 мільйона лір - то там тільки документи про походження грошей та їх призначення.

Дзвіночки почали дзвонити: сьогодні нашому українцю в Туреччині заблокували досить скромний вхідний переказ від «невідомої» особи на смішну суму 70 000 лір/гривень.
Ех, були часи…
Востаннє редагувалось akurt в Сер 25 лют, 2026 15:53, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4187 раз.
Подякували: 1545 раз.

Профіль

2
2
7
Повідомлення Додано: Сер 25 лют, 2026 15:27

akurt
Чорногорія нещодавно (рік-два тому) перехотіла брати кешем гроші для новобудов.
Все менше країн в яких можна з непідтвердженими грошима щось купити. Албанія може ще пропустить , там ще ті халамидники .

Мені Аліор запустив на рахунок продані мною ж на Бінанс USDT на суму 3.5 тис євро.
Буду перевіряти його далі, коли скаже «стоп! Да ти ухуїв!»
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 405 раз.
Подякували: 2578 раз.

Профіль

6
7
4
Повідомлення Додано: Сер 25 лют, 2026 17:51

Hotab
Платити кешем за котлован в Чорногорії - дуже сміливе рішення. Бачу в Хорватії багатоквартирні недобуди, про Чорногорію годі й казати) Та й про Албанію теж. Хоча боснійські забудовники в Хорватії таки до 30% кешем можуть взяти)
gonchik74

Подякував: 15 раз.
Подякували: 168 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 лют, 2026 18:38

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

akurt написав:Туреччина ввела досить жорсткі міри щодо банківських переказів та не дай Боже використання криптовалюти.

Цікаво, Ердоган вирішив зарубати курку що несе золоті яйця. ТРЖН вниз після цього?

Ох вже ці "чесні" європейці дуже люблять гроші українсько/російських чиновників.
BIGor

Подякував: 1496 раз.
Подякували: 1907 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Сер 25 лют, 2026 19:09

gonchik74 написав:Hotab
Платити кешем за котлован в Чорногорії - дуже сміливе рішення. Бачу в Хорватії багатоквартирні недобуди, про Чорногорію годі й казати) Та й про Албанію теж. Хоча боснійські забудовники в Хорватії таки до 30% кешем можуть взяти)

Так вивчав ринок. І я, і приятелі що там. Зараз завершальна стадія, все ок . Причому приятель там був недавно (сам хоче релокнутись туди) все крутиться , робиться, все відповідає розкладу. Я взагалі не переймаюсь за вльот через нездачу. Забудовник прописав відповідальність через 3м після планової здачі зобовʼязання сплачувати вартість оренди , в разі нездачі. Тому я допускаю що свої ці 3м він використає І мене це влаштовує. Я може взагалі не переберусь, якщо в Україні все буде добре. А це буде інвестиція, яка приросте і гроші від її продажу будуть повністю світлі для всієї , включно старої, Європи.

Да, і я все ж не кешем. Замахався через гольчате вушко заганяти в Аліор чесно зароблені і сплачені з них 18+5% гроші. Причому у Польщі до мене жодних питань в звʼязку з світлою зп. Питання вийти з укр банків . Тут дуже порадував Кредобанк, і дуже засмутив Райф. Колись розкажу деталі, але це пздц які перелякані . І це я їм свічу в ОК-7 кілька лямів грн світлого доходу щороку . А їх цікавить «А покажи як ти з банку де отримував зп переміщував гроші , що зараз ти їх приніс нам. Давай весь ланцюжок! Де знімав, куди далі ніс, чому у тебе зараз кеш».
Я просто акуїв.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 405 раз.
Подякували: 2578 раз.

Профіль

6
7
4
  #<1 ... 1085108610871088
Форум:
+ Додати