Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 112113114115116 ... 1058>
Повідомлення Додано: Пон 07 вер, 2020 11:44

Gastarbaiter написав:
  change_pm написав:зі. Імхо, з ринку випадуть тільки слабі лендлорди, не профі, і великого впливу на ринок вони не справять.

Думаете, таких мало? Которые взяли 1-2 кавалирки под сдачу? Думаю, что как раз большинство.
ПС. Котлета пока на фондовом рынке, прирастает дивидендами и ждет проявления вакцины и роста цены акций. Увы, в Теслу зассал вложить.

Я не знаю, скільки таких, але тих, хто виходить з ринку, буде мало. І до того ж, повторюсь ще раз:

- як тільки РФ анексує Біларусь, 99% ойтішнегів звалять, частина в РП.
- як тільки в Україні продовжаться ДНР двіж, 99% всіх почнуть валити.

Це все може дати паливо ринку вирости...

По Теслі... Чи могли ви таке знати?
В этой всей истории отметим, что всего лишь $10 млрд. SoftBank спровоцировали рекордный рост стоимости и объемов торгов колл-опционов, что в свою очередь спровоцировало ралли июля-августа на рынке акций США.
Рынок стал очень тонким и неликвидным. Идеальная почва для краткосрочных спекулянтов и опасная для среднесрочных инвесторов.
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 07 вер, 2020 11:52

12 років, які суттєво перебудують людство - мамкін астролог

Востаннє редагувалось flyman в Пон 07 вер, 2020 13:01, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 07 вер, 2020 11:56

в мене нормас, перейшов в наноінвестиції з кавалірок в комірки,
як на мене, мінімізація займаної прощі та витрат на комуналку, будуть в тренді,
менша площа - менше витра, вищий попит, більше ліквідність...
та й населення на Землі більшає, жити десь тре
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 07 вер, 2020 12:00

IgA написав:Вебінар закінчився, нема посилання.

1. Навіть з однією дитиною треба 2 бедрум, по закону лендлорд не може здавати 1 бедрум сімї з дітьми. А враховуючи що на дивані в ресепшен тут спати не прийнято, плюс в конверсованих вікторіанських будинках планування ще тісніші ніж в хрущовках то здати 3 бедрум не фантастика, як в Україні.
2. Забув додати, що головний поінт не доходи від аренди, а продаж квартири після виплати іпотеки. Витративши на покупку перший внесок своїх коштів, лендлорд через надцять років отримує повну ціну будинку, яка за той час ще і підросла. Тому більш критично мінімізувати простої і зміну орендарів.
З боку українських реалій звичайно виглядає дико )

ще забув про зменшення бази оподаткування, так сказати, дабл шут одним каменем
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 07 вер, 2020 12:02

flyman написав:

1. Навіть з однією дитиною треба 2 бедрум, по закону лендлорд не може здавати 1 бедрум сімї з дітьми. А враховуючи що на дивані в ресепшен тут спати не прийнято, плюс в конверсованих вікторіанських будинках планування ще тісніші ніж в хрущовках то здати 3 бедрум не фантастика, як в Україні.
2. Забув додати, що головний поінт не доходи від аренди, а продаж квартири після виплати іпотеки. Витративши на покупку перший внесок своїх коштів, лендлорд через надцять років отримує повну ціну будинку, яка за той час ще і підросла. Тому більш критично мінімізувати простої і зміну орендарів.

Флай, ти про відсотки по іпотеці?
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 07 вер, 2020 12:02

change_pm написав:
  Gastarbaiter написав:
  change_pm написав:зі. Імхо, з ринку випадуть тільки слабі лендлорди, не профі, і великого впливу на ринок вони не справять.

Думаете, таких мало? Которые взяли 1-2 кавалирки под сдачу? Думаю, что как раз большинство.
ПС. Котлета пока на фондовом рынке, прирастает дивидендами и ждет проявления вакцины и роста цены акций. Увы, в Теслу зассал вложить.

Я не знаю, скільки таких, але тих, хто виходить з ринку, буде мало. І до того ж, повторюсь ще раз:

В этой всей истории отметим, что всего лишь $10 млрд. SoftBank спровоцировали рекордный рост стоимости и объемов торгов колл-опционов, что в свою очередь спровоцировало ралли июля-августа на рынке акций США.
Рынок стал очень тонким и неликвидным. Идеальная почва для краткосрочных спекулянтов и опасная для среднесрочных инвесторов.

Навіщо ІТ звалювати із РБ в РП? Що це їм дасть.
В РФ ще можу повірити, але думаю, Яндекс, Каспєрский і т.д. просто будуть сидіти в Міньску далі. Знаю людей, родом з Крима, які після анексії Криму переїхали в РФ, а ОРДЛО в Київ.

ДНР не продовжаться, там буде мороз на десятиліття.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 07 вер, 2020 12:03

change_pm написав:Я не знаю, скільки таких, але тих, хто виходить з ринку, буде мало. І до того ж, повторюсь ще раз:

Двое моих лендлордов (предыдущий и нынешний) как раз в этой малой категории. У одних 2-3 квартирки под аренду в ипотеку, другие выплатили ипотеку за двушку, и взяли что-то большее для семьи, а двушку сдают. Да и из общения с коллегами понимаю, что большинство арендуют таки не у профессиональных лендлордов. Плюс в фейсбуках всякие комментарии вроде "семья ищет арендаторов в дом, потому что не тянут ипотеку и планируют съехать в что-то меньшее, пока ситуация не нормализуется".
По Тесле ничего такого не знал, но даже 200 баксов за досплитовые акции казались нереально завышенной ценой.
Gastarbaiter

Подякував: 701 раз.
Подякували: 616 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 07 вер, 2020 12:12

change_pm написав:
  flyman написав:

Флай, ти про відсотки по іпотеці?

Не знаю чи відстотки, але тіло мало би іти дедактибл.

Як пішла така жара, то нагадаю, що маю в Австралії двоюрідного дядька, який при розвалі СРСР уїхав до двоюрідної тьоті.
Так от пару років тому, розказував, що має 4 чи 5 об"єктів нерухомості в іпотеку, оренда яких покриває витрати на обслуговування тих іпотек. І ще там має нехіл проперті валью гейн.

Якщо в Україні запрацює дешева іпотека, то спробую подібний фінт ушами: заставити кавалірки в іпотеку і взяти ще трохи на розширення пулу нерухомості.

В результаті ріст ціни нерухомості плюс орендні платежі мають спрацювати як мультиплікатор росту нет велью активів і кешфло (плече або леверидж, КШЕ йопта).

Тільки Долярчику не кажи, в нього буде розрив шаблона.
Востаннє редагувалось flyman в Пон 07 вер, 2020 12:14, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 07 вер, 2020 12:14

Gastarbaiter написав:
  change_pm написав:Я не знаю, скільки таких, але тих, хто виходить з ринку, буде мало. І до того ж, повторюсь ще раз:

Двое моих лендлордов (предыдущий и нынешний) как раз в этой малой категории. У одних 2-3 квартирки под аренду в ипотеку, другие выплатили ипотеку за двушку, и взяли что-то большее для семьи, а двушку сдают. Да и из общения с коллегами понимаю, что большинство арендуют таки не у профессиональных лендлордов. Плюс в фейсбуках всякие комментарии вроде "семья ищет арендаторов в дом, потому что не тянут ипотеку и планируют съехать в что-то меньшее, пока ситуация не нормализуется".
По Тесле ничего такого не знал, но даже 200 баксов за досплитовые акции казались нереально завышенной ценой.

Ну, побачимо по іпотеках, що буде...

А по Теслі і Софтбанку тільки-тільки сталі відомі ці деталі.

До речі, я вже місяць ломаю голову, хто чи що може виступити трігером падіня фондового ринку.
В статі про Софтбанк кажуть, що якщо він збанкрутує, то це буде повторення ЛохманБрозерс...
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 07 вер, 2020 12:31

flyman написав:Не знаю чи відстотки, але тіло мало би іти дедактибл.

Можу помилятися, але наскільки я памятаю то податкові послаблення і інші плюшки тільки для first time buyers а лендлордів з buy-to-let держава стриже по повній, це власне одне з слабких місць бізнес-плану.
IgA

Подякував: 38 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

#<1 ... 112113114115116 ... 1058>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор