Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
За 50км від Львова - таку халупу можна придбати за 12Кгрн!!! Думай! Дій! Багатій!
там заодно ще 3га землі (садок, ставок і т.д) в тій ціні, ех, не послухали гуру акурта та його учня
знайди мені за 12 Кгрн. то що ти пишеш, в подібному стані, із новими коминами та "євровікнами" і погребом, та 2,8га землі. З мене комісійні не заржавіють, а так виглядає, що балабол як і твій гуру
Живе собі людина в Туреччині біля моря і щиро розповідає про своє життя. Хто може об"єктивніше розказати? Ви хтось там жили більше одного місяця у власному житлі, а не в готелі?.
Стосовно роботи і самореалізації: Людина реалізувалась в Україні, продала бізнес/нерухомість і переселилася до Туреччини. Може взагалі не працювати, а жити в своє задоволення. Діти виросли і живуть у Штатах. Якщо є можливість і бажання - працює дистанційно.
Як на мене - це близька до ідеальної модель "життя на пенсії" для любителів моря і теплого клімату.
Що особисто мене напрягає в Анталії - це тотальне хамство вихідців з совка. І, судячи з репортажів любимої вами Жанни - там таке всюди..
Тому щиро тішуся за Акурта, що йому пощастило зі шляхетними сусідами, і бажаю всіляких гараздів.
Живе собі людина в Туреччині біля моря і щиро розповідає про своє життя. Хто може об"єктивніше розказати? Ви хтось там жили більше одного місяця у власному житлі, а не в готелі?.
Стосовно роботи і самореалізації: Людина реалізувалась в Україні, продала бізнес/нерухомість і переселилася до Туреччини. Може взагалі не працювати, а жити в своє задоволення. Діти виросли і живуть у Штатах. Якщо є можливість і бажання - працює дистанційно.
Як на мене - це близька до ідеальної модель "життя на пенсії" для любителів моря і теплого клімату.
Що особисто мене напрягає в Анталії - це тотальне хамство вихідців з совка. І, судячи з репортажів любимої вами Жанни - там таке всюди..
Тому щиро тішуся за Акурта, що йому пощастило зі шляхетними сусідами, і бажаю всіляких гараздів.
Ну вот шо там американцам, с такими вояками было делать? https://www.nytimes.com/2021/08/25/opin ... -army.html Это ж просто какой-то позир. А-ля украинские военные в Крыму в 2014м. Только украинские военные в Крыму такими стали после 24 лет уничтожения армии, а эти - после 20 лет беспрецедентных вложений в их обучение, вооружение и подготовку. Позир. Йопаный стыд.