Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Заробив. Реально. І саме Ви знаєте, як: я всіх "наших", хто їде на авто в Анталію, прОшу привезти 1-2 паки пива з Румунії чи з Болгарії. Пан Сергій привіз аж три упаковки по 6 банок. Грошей не взяв, хоч я пропонував і гривнями, і лірами. Тому гріх було не покатати його з жінкою по Анталії. Не знаю, хто з нас більше витратив: пан Сергій на пиво чи я - на пальне. Не рахували того...
Да, всё ОК! Было 2 пачки денег, осталась одна... На очереди валютное регулирование, и думающие турки избавляются от самой смешной валюты Европы... А так, всё ок! Денег у народа почти не осталось. Барашка постригли не дав повзрослеть.
Так що бідолашні ріелтори, незабаром вам буде дуже сумно....
Пане Флаймане - в "шорт" стають для того, щоби НА ЧУЖОМУ заробити СОБІ якусь копійчину. У місцях вдалого інвестування в нерухомість то є зайвим - гроші самі пливуть у руки.
Дивіться: наші люди - вдалі безумовно інвестори - зараз будуть вселятися в нову квартиру (інвестували в минулому році - не лохАнулися, як топтуни на цій гілці). Дивляться ось такий холодильник (ширина ніши для холодильника у меблях кухні - звісно, меблі вже встановлено Забудовником за дизайн-проєктом - 91 см): https://bt.rozetka.com.ua/samsung_rt62k ... 224712781/ Беремо дивну річ, яку - на жаль - не можуть купити - бо на жаль, не заробили на ту забавку деякі форумчани - калькулятор - і рахують так: 29969 гривень/26,50=1 130 доларів. А тепер беремо ось точно точнісенько такий: https://www.turkcell.com.tr/pasaj/beyaz ... FIEALw_wcB Калькулятор що дає: 9999/11,06=904 долари. Різниця - у бік інвестора з розумом - складає 1130-904=226 доларів США. Ну ось, як все просто... Щоби шортити, теба мати гроші+голову на плечах. А щоби мати холодильник об"ємом 620 літрів треба - крім грошей та розуму - треба мати місце, куди його поставити. Тут у більшості найактивнішх дописувачів проблема... Як говорять: "В болото влізти легко, а назад - хоч воли впрягай!"