|
Інвестуємо в нерухомість закордоном |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 30 січ, 2022 17:32
rjkz написав:Я не ставлю никаких оценок конкретного человека по религиозному или иному признаку. Я против дискриминации по каким-бы то ни было признакам. Даже не взирая на то, что мой опыт 1,5 годового вынужденного общения с представителями этой религии нельзя назвать позитивным. Я это воспринимаю как люди мне попались не самые лучшие. Да, они были мусульманами. Да, в своей среде они руководствуются своими нормами. И да, по словам одного из них, их религия позволяет относиться иначе к немусульманам. Хочу подчеркнуть, что не отношусь к людям, которые разделяют восторг от исламизации государств. Считаю, что ГОСУДАРСТВА должны быть исключительно светскими. НЕмусульманскими, НЕхристианскими и тд. Люди, имеют право в свободе выбора религии. Мягко говоря, крайние проявления ислама в виде казней женщин только за то, что они занимались спортом, были общественно или политически активными или просто получали образование, считаю доисторической дикостью, которой не должно быть в мире. Дискриминацию женщин в исламских обществах только за то, что они другого пола - тоже не приемлю. А это имеет настолько сильное проявление, что это нельзя отрицать или с этим мириться.Турция сейчас представляет собой ГОСУДАРСТВО, развернувшее вектор своего развития в цивилизационном понимании вспять. Куда это приведет? К некоему подобию нынешнего Афганистана?
Я в своїх словах порівнюю досвід життя і взаімодії з арабами (і іншими мусульманами) в Затоці. Я не знаю звідки така думка стововно дискрімінації, але навіть саудіти такі послаблення жінкам зробили, що можна сказати, що для них настало 21 століття, в 21 столітті ))) Імхо, але турецьке суспільство ніколи не перетвориться в подобіє Афгана (талібана) Евівейз, я ділюсь своєю точкою зору і не очікую, що вона буде кимось розділенна ))) зи. ще один комент - через те, що психологічно люди не можуть встигнути за тими технологічними змінами, і відбувається деякий відкат до попереднього стану... нажаль, попередній стан - то і є більша роль релігії, чи просто західне толераство лгбт+, коли всі авторітети знищено... як то кажути, кому що до смаку - а в варіант вакууму я не вірю ось не знаю куди віднести українське суспильство - і не релігійне, і не лгбт+ лайкери, але проблему самовизнання и втрати орієнтірів видно не озброєним оком.
-
change_pm
-
-
- Заблокований
- Подякував: 126 раз.
- Подякували: 1070 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 30 січ, 2022 17:36
change_pm написав: rjkz написав:Я не ставлю никаких оценок конкретного человека по религиозному или иному признаку. Я против дискриминации по каким-бы то ни было признакам. Даже не взирая на то, что мой опыт 1,5 годового вынужденного общения с представителями этой религии нельзя назвать позитивным. Я это воспринимаю как люди мне попались не самые лучшие. Да, они были мусульманами. Да, в своей среде они руководствуются своими нормами. И да, по словам одного из них, их религия позволяет относиться иначе к немусульманам. Хочу подчеркнуть, что не отношусь к людям, которые разделяют восторг от исламизации государств. Считаю, что ГОСУДАРСТВА должны быть исключительно светскими. НЕмусульманскими, НЕхристианскими и тд. Люди, имеют право в свободе выбора религии. Мягко говоря, крайние проявления ислама в виде казней женщин только за то, что они занимались спортом, были общественно или политически активными или просто получали образование, считаю доисторической дикостью, которой не должно быть в мире. Дискриминацию женщин в исламских обществах только за то, что они другого пола - тоже не приемлю. А это имеет настолько сильное проявление, что это нельзя отрицать или с этим мириться.Турция сейчас представляет собой ГОСУДАРСТВО, развернувшее вектор своего развития в цивилизационном понимании вспять. Куда это приведет? К некоему подобию нынешнего Афганистана?
Я в своїх словах порівнюю досвід життя і взаімодії з арабами (і іншими мусульманами) в Затоці. Я не знаю звідки така думка стововно дискрімінації, але навіть саудіти такі послаблення жінкам зробили, що можна сказати, що для них настало 21 століття, в 21 столітті ))) Імхо, але турецьке суспільство ніколи не перетвориться в подобіє Афгана (талібана) Евівейз, я ділюсь своєю точкою зору і не очікую, що вона буде кимось розділенна ))) зи. ще один комент - через те, що психологічно люди не можуть встигнути за тими технологічними змінами, і відбувається деякий відкат до попереднього стану... нажаль, попередній стан - то і є більша роль релігії, чи просто західне толераство лгбт+, коли всі авторітети знищено... як то кажути, кому що до смаку - а в варіант вакууму я не вірю ось не знаю куди віднести українське суспильство - і не релігійне, і не лгбт+ лайкери, але проблему самовизнання и втрати орієнтірів видно не озброєним оком.
emerging nation
-
flyman
-
-
- Подякував: 1604 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 30 січ, 2022 17:37
change_pm написав: flyman написав:тенденція однако
что дєлать вкратце? біле вдягати? и повзти від епіцентру?
прийняти іслам
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 30 січ, 2022 17:54
change_pm написав:ось не знаю куди віднести українське суспильство - і не релігійне, і не лгбт+ лайкери, але проблему самовизнання и втрати орієнтірів видно не озброєним оком.
flyman написав:emerging nation
вирішив подивитись, що там флай розумного мав на увазі... копі-селект гугол серч, і ось таке, йой! An emerging nation is a country that is on its way to becoming an industrialized nation. An emerging nation is a developing country that has achieved some industrial capacity like Brazil and India.
100 пудово про неньку!!! 
-
change_pm
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 30 січ, 2022 18:04
каже, що покращення
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 30 січ, 2022 18:06
flyman написав:каже, що покращення
їдеш? не помню, хто тут з вас писав - чи ти, чи мізер - про босоноге дитинцтво і купання в трусіках на златому брязі 
-
change_pm
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 30 січ, 2022 18:29
change_pm написав: flyman написав:каже, що покращення
їдеш? не помню, хто тут з вас писав - чи ти, чи мізер - про босоноге дитинцтво і купання в трусіках на златому брязі 
це ж Европа, можна і без трусиків, якщо тебе це так хвилює ... чи духовні скрєпи?
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 30 січ, 2022 19:06
flyman написав:це ж Европа, можна і без трусиків, якщо тебе це так хвилює ... чи духовні скрєпи?
я-я, скрєпи натюрліх ))) ти куди вольодькіну тисчу витратив?
-
change_pm
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 30 січ, 2022 19:11
Тіко хвилин 5 як, подав нарешті текс ретьорн королеві моїй любимій Єлізавєті ІІ-й...
Постійно затягую робити реконсіліейшн всіх документів на останній день ))) ледацюга )))
Цікаво там в текс офісі роблять аналітику - скіко в світі "ледацюг"?
Нагадаю, колись викладав тутай інфу скіко людей кожен рік штрафують за невчасну подачу текс ретьорна ))))
-
change_pm
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 30 січ, 2022 21:35
change_pm написав:Тіко хвилин 5 як, подав нарешті текс ретьорн королеві моїй любимій Єлізавєті ІІ-й... Постійно затягую робити реконсіліейшн всіх документів на останній день ))) ледацюга ))) Цікаво там в текс офісі роблять аналітику - скіко в світі "ледацюг"? Нагадаю, колись викладав тутай інфу скіко людей кожен рік штрафують за невчасну подачу текс ретьорна ))))
то ти ще королівський підданий і годуєш муслімів-соціальщіків... як все запущено/запутано .. а як же ж Абу-Дабі без податків?
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1