|
Інвестуємо в нерухомість закордоном |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 12 тра, 2022 09:28
change_pm написав: vitaliian написав:Решили реанимировать ветку? Я с 2011 купил больше 3 объектов недвижимости, друг живущий в Израиле купил в 1995 один объект квартиру, в ипотеку (до сих пор платит). По довоенным доходам последние годы мы примерно были равны, только я на себя работаю, а он на дядю. Когда хочу отдыхаю, мне не звонит начальство в истериках, не нужны отгулы и отпуски. В проигрыше пока только украинская медицина, которую нельзя покрыть доступной страховкой и качество которой тоже хромает.
Спасибо доле, що дає такіє кейси... якраз в тєму гілку... Питання в лоб: вартісь інвестування в двох випадках, і вартість наразі І питання між строчок... ну, ви зрозуміли?! пісі. хто не поняв, їжте більше часнику, допомогає думати, кажуть одні люде.
абсолютна чи відносна? Я би рахував відносну, тобто скільки часу власного життя тре потратити на щось. В Україні у Віталіана вийшло що 3 до 1 відносно колєгі. В мене напр. покупка цоколя в Бучі у 2015 вартувала 4 міс. праці на проекті. В 2017 у Польщі кавалірка без ремонту в Ченстохові виходила в 6 місяців праці, а в міжвоєнна 3к камєніца на обжежу Щецина 2 роки. Зараз ціни вищі і в грошах і місяцях. Ще питання, а скільки витрачається на обслуговування? В мене, напр., в пасивному режимі квартплата в ОСББ біля $10 в місяць, і більше ніц. А от за кавалірку десь в Каліфорнії, там тільки податок на нерухомість був би біля $1K в місяць. А в Ізраїлі нема податку на нерухомість, чи є якісь винятки для "малозабезпечених пересленців", в кого під іпотекою нерухомість менше $400К?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1618 раз.
- Подякували: 2867 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 12 тра, 2022 11:22
flyman написав: change_pm написав: vitaliian написав:Решили реанимировать ветку? Я с 2011 купил больше 3 объектов недвижимости, друг живущий в Израиле купил в 1995 один объект квартиру, в ипотеку (до сих пор платит). По довоенным доходам последние годы мы примерно были равны, только я на себя работаю, а он на дядю. Когда хочу отдыхаю, мне не звонит начальство в истериках, не нужны отгулы и отпуски. В проигрыше пока только украинская медицина, которую нельзя покрыть доступной страховкой и качество которой тоже хромает.
Спасибо доле, що дає такіє кейси... якраз в тєму гілку... Питання в лоб: вартісь інвестування в двох випадках, і вартість наразі І питання між строчок... ну, ви зрозуміли?! пісі. хто не поняв, їжте більше часнику, допомогає думати, кажуть одні люде.
абсолютна чи відносна? Я би рахував відносну, тобто скільки часу власного життя тре потратити на щось. В Україні у Віталіана вийшло що 3 до 1 відносно колєгі. В мене напр. покупка цоколя в Бучі у 2015 вартувала 4 міс. праці на проекті. В 2017 у Польщі кавалірка без ремонту в Ченстохові виходила в 6 місяців праці, а в міжвоєнна 3к камєніца на обжежу Щецина 2 роки. Зараз ціни вищі і в грошах і місяцях. Ще питання, а скільки витрачається на обслуговування?В мене, напр., в пасивному режимі квартплата в ОСББ біля $10 в місяць, і більше ніц. А от за кавалірку десь в Каліфорнії, там тільки податок на нерухомість був би біля $1K в місяць. А в Ізраїлі нема податку на нерухомість, чи є якісь винятки для "малозабезпечених пересленців", в кого під іпотекою нерухомість менше $400К?
флай, ті і мухів і котлети рахуеш разом... давай так: - нерухомість в неньці (бла-бла-бла, скільки тобі часу треба на заробіток - можна крутити-вертіти скільки хочеш, щоб не визнавати своїх помилок - як то кажуть кожен сам пан свому щастю) з 2008 тільки падає в ціні / якщо ти (як ти і зробив) заходів в 2015-17 роках, вона в тебе росла - якщо ти не фіксанув прибуток, тоді наразі ти повернувся в попередню точку по вартості своїх прелесцей і не забуваємо, наскільки сам доляр подешевшав з 2015 року! - варіант закордоном тільки ріс в ціні, що в долярах, що в шекелях, що у фунті. Мінімум це тобі компенсує інфляцію фіата - особисто для мене це є нормальним варіантом зерегти свою працю на майбутне... а) вартість утримання закордоном? ріллі? ти купляєш не якусь фігню і здаєш і вона тобі генерую дохід б) приклад з Манча - студія десь 35 кв.метрів: - 2014 рік - 95 тис фунтів, - 2019-20 роки - 130-140 тис фунтів, - 2022 - 160-170 тис фунтів. пісі. здається знову і знову немає сенсу повторювати те, що я кажу з 2018 року...імхо...
-
change_pm
-
-
- Заблокований
- Подякував: 126 раз.
- Подякували: 1070 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 12 тра, 2022 11:25
-
change_pm
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 12 тра, 2022 11:28
-
change_pm
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 12 тра, 2022 11:31
change_pm написав: flyman написав: change_pm написав:Спасибо доле, що дає такіє кейси... якраз в тєму гілку... Питання в лоб: вартісь інвестування в двох випадках, і вартість наразі І питання між строчок... ну, ви зрозуміли?! пісі. хто не поняв, їжте більше часнику, допомогає думати, кажуть одні люде.
абсолютна чи відносна? Я би рахував відносну, тобто скільки часу власного життя тре потратити на щось. В Україні у Віталіана вийшло що 3 до 1 відносно колєгі. В мене напр. покупка цоколя в Бучі у 2015 вартувала 4 міс. праці на проекті. В 2017 у Польщі кавалірка без ремонту в Ченстохові виходила в 6 місяців праці, а в міжвоєнна 3к камєніца на обжежу Щецина 2 роки. Зараз ціни вищі і в грошах і місяцях. Ще питання, а скільки витрачається на обслуговування?В мене, напр., в пасивному режимі квартплата в ОСББ біля $10 в місяць, і більше ніц. А от за кавалірку десь в Каліфорнії, там тільки податок на нерухомість був би біля $1K в місяць. А в Ізраїлі нема податку на нерухомість, чи є якісь винятки для "малозабезпечених пересленців", в кого під іпотекою нерухомість менше $400К?
флай, ті і мухів і котлети рахуеш разом... давай так: - нерухомість в неньці (бла-бла-бла, скільки тобі часу треба на заробіток - можна крутити-вертіти скільки хочеш, щоб не визнавати своїх помилок - як то кажуть кожен сам пан свому щастю) з 2008 тільки падає в ціні / якщо ти (як ти і зробив) заходів в 2015-17 роках, вона в тебе росла - якщо ти не фіксанув прибуток, тоді наразі ти повернувся в попередню точку по вартості своїх прелесцей і не забуваємо, наскільки сам доляр подешевшав з 2015 року! - варіант закордоном тільки ріс в ціні, що в долярах, що в шекелях, що у фунті. Мінімум це тобі компенсує інфляцію фіата - особисто для мене це є нормальним варіантом зерегти свою працю на майбутне... а) вартість утримання закордоном? ріллі? ти купляєш не якусь фігню і здаєш і вона тобі генерую дохід б) приклад з Манча - студія десь 35 кв.метрів: - 2014 рік - 95 тис фунтів, - 2019-20 роки - 130-140 тис фунтів, - 2022 - 160-170 тис фунтів. пісі. здається знову і знову немає сенсу повторювати те, що я кажу з 2018 року...імхо...
дивись, питання в тому ти шпекулянт, чи гінвештор? Якщо гінвештор, то ти купуєш постійно і збільшуєш активи, акщо шпикулянт, то ловиш гострого ножа на дні а потім піку, і хвіксуєшсі в нікомунепотрібних. Якось так. Тому ти рахуєш удава в слонах а як в попугаях і в нас несходиться аригметиха Але в результаті віталіан з 50..60к отримає 1к пасдоха, а його колєга щоб мати 1к пасдоха вкалюватиме і вкалюватиме на дядю 30+ років. І 1к того пасдоха різну покупівельну способность матиме в Землі обітованій для євреїв і українців. В Україні маючи навіть 1 кавалірку (інша собі - ітого інвештицій менше 30куе), даватимуть кешфлоу більший чим достатньо для того щоб жити і не тужити ($130 в місяць). з.і. бачу ти Соскіна просуваєш, молодець!
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 12 тра, 2022 11:39
flyman написав:Але в результаті віталіан з 50..60к отримає 1к пасдоха, а його колєга щоб мати 1к пасдоха вкалюватиме і вкалюватиме на дядю 30+ років.
Помилка Віталіана - що немає в нього економічної оствіти. Грошовий потік треба рахувати в тій валюті - в якій йде дохід. В 99% в Україні це грн. ПС смішно читати - вклав долари - отримуєш гнр.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1482 раз.
- Подякували: 1893 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 12 тра, 2022 11:43
change_pm написав:флай, ті і мухів і котлети рахуеш разом... давай так: - нерухомість в неньці (бла-бла-бла, скільки тобі часу треба на заробіток - можна крутити-вертіти скільки хочеш, щоб не визнавати своїх помилок - як то кажуть кожен сам пан свому щастю) з 2008 тільки падає в ціні / якщо ти (як ти і зробив) заходів в 2015-17 роках, вона в тебе росла - якщо ти не фіксанув прибуток, тоді наразі ти повернувся в попередню точку по вартості своїх прелесцей і не забуваємо, наскільки сам доляр подешевшав з 2015 року! - варіант закордоном тільки ріс в ціні, що в долярах, що в шекелях, що у фунті. Мінімум це тобі компенсує інфляцію фіата - особисто для мене це є нормальним варіантом зерегти свою працю на майбутне... а) вартість утримання закордоном? ріллі? ти купляєш не якусь фігню і здаєш і вона тобі генерую дохід б) приклад з Манча - студія десь 35 кв.метрів: - 2014 рік - 95 тис фунтів, - 2019-20 роки - 130-140 тис фунтів, - 2022 - 160-170 тис фунтів. пісі. здається знову і знову немає сенсу повторювати те, що я кажу з 2018 року...імхо...
і ще один взгяд... ти збираєш нікомунепотрібні хфантіки, чи аткиви які дають тобі кешфло пасдоху? далі питання з поглядом в майбутнє, от прийшов час твоїм настчаткам дістати тестамент і они офігіють скільки тре отдать государству щоп войти в право собствєнніка, особливо там на колективному заподі. або взяв та продав інвіштєц в Манчі чи Хайфі за 400К, скільки отслюнявіть в казну, і не тільки як капіл гейн? І куди з тим мішком нікомунепотрібних в Порто чи Аланію? дісклаймер: не пишу що там плохо, а свідчу що подругому на вкус і цвєт хломастєри кожному разні, що одному зайде вау-вау, іншому буде фу-фу
Востаннє редагувалось flyman в Чет 12 тра, 2022 11:44, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 12 тра, 2022 11:43
flyman написав:Але в результаті віталіан з 50..60к отримає 1к пасдоха, а його колєга щоб мати 1к пасдоха вкалюватиме і вкалюватиме на дядю 30+ років. І 1к того пасдоха різну покупівельну способность матиме в Землі обітованій для євреїв і українців. В Україні маючи навіть 1 кавалірку (інша собі - ітого інвештицій менше 30куе), даватимуть кешфлоу більший чим достатньо для того щоб жити і не тужити ($130 в місяць).
я люблю правду, якщо "ти" коштуєш всього 50-60 куе = "ти" не клієнт цієї гілки - се ля ві 1) наразі він зі своїх 50-60 куе вже який місяць отримує сось-сось і це може дуже довго тривати, 2) тільки щасливий випадок не зруйнував його 50-60 куе вщент, 3) тільки щасливий випадок не зруйнує його 50-60 куе вщент в найближчи дні-мисяці-роки. 4) той чувак, який працює на дядю, буде мати і пенсію і повне медичне обслуговування, а якщо не дай боже нашому форумчанину поставлять якийсь невтішний діагноз, лікування якого коштує +100 куе - тоді що? пісі. ми це все вже в 35-сотий раз обговорюємо... тільки щасливий випадок врятував тобі життя, і ти знову починаєш топити за кавалірки в неньці? ти несправімій!!! 
-
change_pm
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 12 тра, 2022 11:48
change_pm написав: flyman написав:Але в результаті віталіан з 50..60к отримає 1к пасдоха, а його колєга щоб мати 1к пасдоха вкалюватиме і вкалюватиме на дядю 30+ років. І 1к того пасдоха різну покупівельну способность матиме в Землі обітованій для євреїв і українців. В Україні маючи навіть 1 кавалірку (інша собі - ітого інвештицій менше 30куе), даватимуть кешфлоу більший чим достатньо для того щоб жити і не тужити ($130 в місяць).
я люблю правду, якщо "ти" коштуєш всього 50-60 куе = "ти" не клієнт цієї гілки - се ля ві 1) наразі він зі своїх 50-60 куе вже який місяць отримує сось-сось і це може дуже довго тривати, 2) тільки щасливий випадок не зруйнував його 50-60 куе вщент, 3) тільки щасливий випадок не зруйнує його 50-60 куе вщент в найближчи дні-мисяці-роки. 4) той чувак, який працює на дядю, буде мати і пенсію і повне медичне обслуговування, а якщо не дай боже нашому форумчанину поставлять якийсь невтішний діагноз, лікування якого коштує +100 куе - тоді що? пісі. ми це все вже в 35-сотий раз обговорюємо... тільки щасливий випадок врятував тобі життя, і ти знову починаєш топити за кавалірки в неньці? ти несправімій!!! 
давай не будем мішати статистику і випадковий випадок (а може то інтуіція/досвід), то раз, а два, я ж писав, що є різні ріск авершен вподобання, кому тихою сапою добре і стабільно, а хто раз-два і в дамках: шахімат. На колектівном заподі перше, тягнеш лямку тягнеш. Хіба от США подругому, там можна бістро мульонером а потім і мультмульонером багатим папою.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 12 тра, 2022 11:50
flyman написав:ти збираєш нікомунепотрібні хфантіки, чи аткиви які дають тобі кешфло пасдоху? далі питання з поглядом в майбутнє, от прийшов час твоїм настчаткам дістати тестамент і они офігіють скільки тре отдать государству щоп войти в право собствєнніка, особливо там на колективному заподі.або взяв та продав інвіштєц в Манчі чи Хайфі за 400К, скільки отслюнявіть в казну, і не тільки як капіл гейн? І куди з тим мішком нікомунепотрібних в Порто чи Аланію?
для цього тоді боженька дав мізки, щоб все планувати. я тут розповідав роки 2 тому про це. До 400 тис фунтів ніц не треба було платити, і на Юкейщіне ці всі суми кожен рік індексуються!!! До того ж це все можна інкорпоротувати і там менші податки. Короче, було б бажання оптимізувати - варйянтів море))) flyman написав:або взяв та продав інвіштєц в Манчі чи Хайфі за 400К, скільки отслюнявіть в казну, і не тільки як капіл гейн? І куди з тим мішком нікомунепотрібних в Порто чи Аланію?
Я наразі не памятаю, але на Юкейщіні був тільки кепітал гейнз такс і усе, і вивозь куди хочеш. А можно інкорорпуваті і продата за 1 хфунт - заплативши ЗІРОУ текс ))) пісі. але на Юкейщіне треба платити податки, оно скіко вони неньці дають! Соромно у королеви красти (((
-
change_pm
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-