|
Інвестуємо в нерухомість закордоном |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 12 січ, 2024 18:35
stm написав:Только цыфры Бигор, только цыфры  Причём основанные на Ваших же упоминаниях 4600€/м2 за 39м2 в хорошем комплексе на выселках Кракова 
За ці гроші можна вже в центрі купити житло. Я навіть знаю ЖК
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1460 раз.
- Подякували: 1866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 12 січ, 2024 18:46
BIGor написав: stm написав:Только цыфры Бигор, только цыфры  Причём основанные на Ваших же упоминаниях 4600€/м2 за 39м2 в хорошем комплексе на выселках Кракова 
За ці гроші можна вже в центрі купити житло. Я навіть знаю ЖК
Но! Вы всё ещё снимаете. Причём 30€ человек за коммунальные и 546злотых без света/воды и отопления от Бетона(экс beee) о чём Вам как экс аудитору говорит?
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 січ, 2024 19:05
stm написав:Только цыфры Бигор, только цыфры  Причём основанные на Ваших же упоминаниях 4600€/м2 за 39м2 в хорошем комплексе на выселках Кракова 
Справедливости ради: за 2500€/м2 тоже есть варианты. Причем практически в той же локации и состоянии, что и квартира из моего примера. Вообще, КрРЖН какой-то непонятный сейчас. С одной стороны, сметают всякое гуано и цены переписываются вверх буквально каждые 2 недели. С другой стороны, вполне себе нормальные объекты стоят месяцами. Причем это и те, что под БК2% попадали, и выше по сумме. Сложно... Непонятно...
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 702 раз.
- Подякували: 617 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 січ, 2024 19:15
Gastarbaiter написав: stm написав:Только цыфры Бигор, только цыфры  Причём основанные на Ваших же упоминаниях 4600€/м2 за 39м2 в хорошем комплексе на выселках Кракова 
Справедливости ради: за 2500€/м2 тоже есть варианты. Причем практически в той же локации и состоянии, что и квартира из моего примера. Вообще, КрРЖН какой-то непонятный сейчас. С одной стороны, сметают всякое гуано и цены переписываются вверх буквально каждые 2 недели. С другой стороны, вполне себе нормальные объекты стоят месяцами. Причем это и те, что под БК2% попадали, и выше по сумме. Сложно... Непонятно...
Разберётесь  мониторинг и личный просмотр Вам помогут принять правильное решение для семьи. Учитывая оф.работу и гражданство Вы - прекрасный клиент для банка на ипотеку, большого супер кризиса для ЕС пока не видно на горизонте  Кстати, объект Бигора не был центром у Вавеля. Почему я и веселюсь.
-
stm
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 січ, 2024 19:43
BIGor мне первичка Румынов даже с ПДВ на срок от 5 лет нра, несмотря на экономические проблемы
-
stm
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 січ, 2024 20:05
Дюрі-бачі написав: akurt написав:Ось і не вистачає… весь час. Ну, не для всіх - але не вистачає та не вистачає… Феномен грошей та залізобетону…
От це мене особливо дивує, враховуючи демографічну ситуацію і стрімке скорочення населення.
Мене не дивує. Є люди, які життя живуть, а є люди, які скирду скирдують (умовні flymany). Ці дві категорії зовсім мало збігаються. Вважаю, що не більше 10% суміщують повноцінне життя із розумним скирдуванням. Тому що "скирдувальникі" надто жадібні, а "життєрадісним" не вдається багато наскирдувати.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 січ, 2024 20:34
Мене мало чим в нерухомості можна здивувати - навіть пані stm нічим абсолютно не може здивувати, але все ж таки є чим. Уявіть: я за кермом авто. Сніг. Їду обережно, слизько, але перед перехрестям дороги однієї європейської країни дорога нагадає ковзанку. Тут дзвінок від пані не stm - з тієї який зиск - ні грошей, ні для душі - ні - дзвінок від пані Заліни... Не знаю, якої вона нації, але я таких не люблю: хитрі, як stm, жадібні, як stm, ну і як в тому прислівʼї: «Очі завидюші, руки загрібущі, І дупа - без дна!» Коротше, випитав купу цікавої сучасної інформації про нерухомість: - почав оживати ринок нерухомості Анталії. Зʼявилися інвестори. Цікаво… - ще не готові платити реальні гроші: не більше +100% по валюті від цін 2017-2020 років.
Рієлтори шаленіють від жадібності та бажання закусити віскі червоною ікрою. Голод - не тітка!
Уявіть собі: непоганий ЖК на першій лінії SunIsBlue - перша лінія Анталії - саме середина наійбільшоі набережної на всьому узбережжі Середземного моря - зараз в стані чергової реконструкції з часів 2018 року - ціна продавця 1 000 000 €, моя респондентка без жадібності хоче всього 5% комісійних - дзвонять покупці - випитують всю інформацію, просять фото квартири - і виставляють на інших сайтах вже НЕ за ціною в 10000000+5%=1050 000 €, а за ціною в 1 200 000 €. Збоченці, жадібні та безпідставні. Я вийшов з авто на сніг та сплюнув!
Єдине, що приємно: ринок нерухомості країни, яка далеко від Йемену, притихлого Ізраіля, рідної стійкої України та проблемних наркоманних голомозих але грошовитих США - почав оживати. Нехай не +200% по валюті, але і 100% може бути приємним…
P.S. Зʼявився попит на не дуже дороге житло на курорті: готові купити квартиру 1+1 навіть в «закритому» для іноземців районі за ціною орієнтовно в 100 000€. Теоретично в наш важкий час це не дорого і це нормально. Часи важкі специфічні не прогнозовані.
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 12 січ, 2024 20:44, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4009 раз.
- Подякували: 1449 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: П'ят 12 січ, 2024 20:37
akurt написав:Мене мало чим в нерухомості можна здивувати - навіть пані stm нічим абсолютно не може здивувати, але все ж таки є чим. Уявіть: я за кермом авто. Сніг. Їду обережно, слизько, але перед перехрестям дороги однієї європейської країни дорога нагадає ковзанку. Тут дзвінок від пані не stm - з тієї який зиск - ні грошей, ні для душі - ні - дзвінок від пані Заліни... Не знаю, якої вона нації, але я таких не люблю: хитрі, як stm, жадібні, як stm, ну і як в тому прислівʼї: «Очі завидюші, руки загрібущі, І дупа - без дна!» Коротше, випитав купу цікавої сучасної інформації про нерухомість: - почав оживати ринок нерухомості Анталії. Зʼявилися інвестори. Цікаво… - ще не готові платити реальні гроші: не більше +100% по валюті від цін 2017-2020 років. Рієлтори шаленіють від жадібності та бажання закусити віскі червоною ікрою. Голод - не тітка! Уявіть собі: непоганий ЖК на першій лінії SunIsBlue - перша лінія Анталії - саме середина наійбільшоі набережної на всьому узбережжі Середземного моря - зараз в стані чергової реконструкції з часів 2018 року - ціна продавця 1 000 000 €, моя респондентка без жадібності хоче всього 5% комісійних - дзвонять покупці - випитують всю інформацію, просять фото квартири - і виставляють на інших сайтах вже НЕ за ціною в 10000000+5%=1050 000 €, а за ціною в 1 200 000 €. Збоченці, жадібні та безпідставні. Я вийшов з авто на сніг та сплюнув! Єдине, що приємно: ринок нерухомості країни, яка далеко від Йемену, притихлого Ізраіля, рідної стійкої України та проблемних наркоманних голомозих але грошовитих США - почав оживати. Нехай не +200% по валюті, але і 100% може було приємним…
Только хардкор, только Анталия, подтверждаю жадно )))
-
stm
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 січ, 2024 20:45
Тю на вас: я не в Анталії, дуже дуже далеко від Анталії з грудня 2023… Якщо десь перехватите грошей, можемо зустрітися в кінці січня в Бад-Хофгастайн.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4009 раз.
- Подякували: 1449 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: П'ят 12 січ, 2024 20:58
akurt написав:Тю на вас: я не в Анталії, дуже дуже далеко від Анталії з грудня 2023… Якщо десь перехватите грошей, можемо зустрітися в кінці січня в Бад-Хофгастайн.
На неделе каток Ривер мол, если успеете. Лыжи не надо, коньки прокатные в стоимости ) у меня сейчас развлечения не дороже 500грн, иначе донаты просядут. Нищеброд я 
-
stm
-
-
-
-
Профіль
-
-
|