Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Катовіце по ціні Кракова? Хіба що з губастою дівчиною на рецепції Взагалі зараз сигнали з різних сторін приходять. З одного боку, ринок нерухомості зараз майже мертвий, вже якісь рухи вниз намальовуються, пишуть про ризик рецесії в єврозоні та й у самій Польщі пішли якісь звільнення, ліквідація виробництв. З іношого - програма кредитування "під 0%" та макроекономічні прогнози уряду кажуть, що "буиттокадаражать".
Катовіце по ціні Кракова? Хіба що з губастою дівчиною на рецепції Взагалі зараз сигнали з різних сторін приходять. З одного боку, ринок нерухомості зараз майже мертвий, вже якісь рухи вниз намальовуються, пишуть про ризик рецесії в єврозоні та й у самій Польщі пішли якісь звільнення, ліквідація виробництв. З іношого - програма кредитування "під 0%" та макроекономічні прогнози уряду кажуть, що "буиттокадаражать".
В кракові така хата буде 700 косарей. За ростом хрен догониш. Така квартира, яку з ремонтом продаю за 800 к, на 25 рік без ремонту 700 к. З іншої сторони польщі ще є куди рости
Środki z "kredytu na start" zostały przesunięte dla powodzian, na budownictwo mieszkaniowe - poinformował w środę wiceminister rozwoju Jacek Tomczak. Na przyszły rok w ramach rezerwy mamy zagwarantowane środki, więc jak tylko to będzie możliwe, możemy ten program uruchomić - zapewnił.
Але цим міністерством завідують чуваки з ПСЛ - сільська партія - щось типу Мороза в Україні. Їх уже прямо звинувачують в лобіюванні забудовників, так вони протягують той 0% кредит. Щодо макро, рекордний дефіцит бюджету і цьому році і в 2025. основний експорт в Німеччину https://tradingeconomics.com/poland/exports-by-country торговому балансу починає бути пагано через укріплення злотого https://tradingeconomics.com/poland/balance-of-trade
Не впевнений що ці цифри відображають реальність. Справа а тому, що це особливе місто - конгломерат маленьких міст - столиця колись шахтарського краю. Можливо тоді і зараз рахували ті малі містечка по-іншому. Я знаю Катовиці ще десь з 1994 року - останні рази був в в минулому році і в січні цього року, та проїжджав на авто транзитом в вересні - мені зовсім не здалося, що там щось зменшилося. Навпаки, я би сказав що місто розквітає та розквітає.
akurt написав:Не впевнений що ці цифри відображають реальність. Справа а тому, що це особливе місто - конгломерат маленьких міст - столиця колись шахтарського краю. Можливо тоді і зараз рахували ті малі містечка по-іншому. Я знаю Катовиці ще десь з 1994 року - останні рази був в в минулому році і в січні цього року, та проїжджав на авто транзитом в вересні - мені зовсім не здалося, що там щось зменшилося. Навпаки, я би сказав що місто розквітає та розквітає.
Агломерація також не розвивається демографічно, ось статистика по воєводствам (підсказка, Катовіце - це Шленськ) https://www.slaskie.pl/content/slaskie- ... ograficzne Так, я бував в Катовіцах як турист, в центрі дуже круто, не сказав би що це місто 250 тис населення. Але є статистика, от хз на що інвестору Бетону дивитись: чи як класно і вилизано в центрі - чи якісь "скучні" статистичні дані...