Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Первый писал(а):27500 дол за 50 метрову з правильним плануванням квартиру...
Это уже на финише продаж? Сейчас, наверное, стоит 38-40, а после 5-6 в ремонт и технику сдается за 10.
+100% за год это супер. Такие варианты были в прайсе? Были доступны человеку с улицы?
Да. Навіть на форумі писав щоб брали. Проте захар і ко зачмирили:-) придумали назву жк мордор. Дешевій і... Ну короче як завжди:-) проте деякі взяли:-) короче як завжди:-).
Форум взагалі цікава штука. Якщо флай і ко каже че омно - то відсотків на 50% це вже срібло, а якщо ще додається гастарбайтер з вано, то шанс, що золото ще зростає:-)
Зи. Наприклад був оранж сіті перший поверх, фасад, 3.9 м висота стелі по 16.5 кгрн маленькі приміщення з дуже привабливим розтермінуванням платежу. От чого не взяти? Здасться буде па 1000уе+ за квадрат.
Не захочеться продавати, то чи можна буде здати нежиле в комплексі на 600 квартир без інфраструктури за 6000 грн? Дешевше ларька:-)
Позвонил в ЖИБ , на данный момент есть в продаже 3к ( травяная стрелка ) 128 метров - (15,18,20,23 этажи ) - 20 кгрн ( квартира 3А ) С другой стороны тоже угловая в стороны дома , летом предлагали по 24,5 (18 этаж) сейча 9 этаж по 22 т.грн
1к - с обратной стороны ( бирюзовая стрелка ) 56 кв ( 6 этаж ) -22,4 кгрн
Первый писал(а):zzzzzz Тебе? Конечно нет. Я ж варешку закрив.
Не веди себя как маленькая обиженная девочка. Тролить меня я никому не позволю,причем там примитивно как это ты делал. А по теме ветки я с интересом пообщаюсь с любым человеком. Впрочем можешь не рассказывать, дело твое. Сиди дальше обиженным.
Первый писал(а):zzzzzz Тебе? Конечно нет. Я ж варешку закрив.
Не веди себя как маленькая обиженная девочка. Тролить меня я никому не позволю,причем там примитивно как это ты делал. А по теме ветки я с интересом пообщаюсь с любым человеком. Впрочем можешь не рассказывать, дело твое. Сиди дальше обиженным.
Шо тобі сказати. Ти 0, і вчитися не хочеш. Простий приклад, твоя інфа про сагайдака. Треха з видом в стіну нікому взагалі не потрібна. А ось така ж трьоха але на дніпро....