|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 26 кві, 2026 08:36
Frant написав: BIGor написав: Frant написав:Ціни оренди квартир Кржн - поїхали вниз!
Заспокійсь, вже дають 90 млрд грошей (не гривень), тому думаю зараз тільки вверх. Памятаю в 2019 році давали щось біля 1,5 млрд - і тоді вже було відчутно, що частина грошей пішла на КРЖН. З 90 млрд. значний пиріг розійдеться по кабінетам у вигляді "жалких пачек денег", а звідти через банк "Глобус" прямо на КРЖН.
Чувак, ти ж неначе в Польщі сидиш? Доки за тебе хтось воює або працює в оборонці чи в комунальних службах? Чому ти не на польських форумах, чому не обговорюєш там ціни на ковбасу? Я вельми сподіваюсь, що держава врешті решт, стане блокувати рахунки військовозобов'язаних бігунців і відбирати у них нерухомість. На користь тих, хто воює.
Ти цікаве, чого ти вирішило що я маю воювати за когось і за чиїсь активи? Якщо ти такий патріот, то віддай свої київські квартири військовим. Але ти жлоб, і ніколи так не вчинеш.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1515 раз.
- Подякували: 1940 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 26 кві, 2026 09:02
BIGor написав: Frant написав: BIGor написав:Заспокійсь, вже дають 90 млрд грошей (не гривень), тому думаю зараз тільки вверх. Памятаю в 2019 році давали щось біля 1,5 млрд - і тоді вже було відчутно, що частина грошей пішла на КРЖН. З 90 млрд. значний пиріг розійдеться по кабінетам у вигляді "жалких пачек денег", а звідти через банк "Глобус" прямо на КРЖН.
Чувак, ти ж неначе в Польщі сидиш? Доки за тебе хтось воює або працює в оборонці чи в комунальних службах? Чому ти не на польських форумах, чому не обговорюєш там ціни на ковбасу? Я вельми сподіваюсь, що держава врешті решт, стане блокувати рахунки військовозобов'язаних бігунців і відбирати у них нерухомість. На користь тих, хто воює.
Ти цікаве, чого ти вирішило що я маю воювати за когось і за чиїсь активи? Якщо ти такий патріот, то віддай свої київські квартири військовим. Але ти жлоб, і ніколи так не вчинеш.
Я не ухилянт і не бігунець. На відміну від тебе, ковбасного емігранта-бігунця. Якщо ти не хочеш воювати чи працювати за свою державу, повинен розпрощатись з своїми активами на цій території. Спадщиною в тому числі. Сподіваюсь, влада таки вирішить це питання.
-
Frant
-
-
- Подякував: 1822 раз.
- Подякували: 2599 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 26 кві, 2026 09:14
BIGor написав: Frant написав:Ціни оренди квартир Кржн - поїхали вниз!
Заспокійсь, вже дають 90 млрд грошей (не гривень), тому думаю зараз тільки вверх. Памятаю в 2019 році давали щось біля 1,5 млрд - і тоді вже було відчутно, що частина грошей пішла на КРЖН. З 90 млрд. значний пиріг розійдеться по кабінетам у вигляді "жалких пачек денег", а звідти через банк "Глобус" прямо на КРЖН.
Чиновникам урезали премии и надбавки, что очень хорошо. Но вот опять - бесплатное бабло западных налогоплательщиков раздеребанят
-
Бетон
-
-
- Подякував: 226 раз.
- Подякували: 546 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
3
2
Додано: Нед 26 кві, 2026 09:15
Vadim_ написав:Онук Швондера?
Коли еліти не можуть нормально керувати то рано чи пізно приходять швондери. Це вже не раз і не два в історії відбувалось на території де зараз знаходиться наша держава. 8.50 хвилина. Чувак каже що в його будинку в хрущі фон в 6 разів вищий ніж норма. Хтось вимірював фон в своїх будинках ?
-
Хомякоид
-
-
- Подякував: 3247 раз.
- Подякували: 505 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 26 кві, 2026 09:18
Frant написав: BIGor написав: Frant написав:Ціни оренди квартир Кржн - поїхали вниз!
Твою квартиру давно пора отобрать и передать любовницам тцк ашников, что в конце концов и будет
-
Бетон
-
-
- Подякував: 226 раз.
- Подякували: 546 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
3
2
Додано: Нед 26 кві, 2026 09:40
Хомякоид написав: Vadim_ написав:Онук Швондера?
Коли еліти не можуть нормально керувати то рано чи пізно приходять швондери. Це вже не раз і не два в історії відбувалось на території де зараз знаходиться наша держава. 8.50 хвилина. Чувак каже що в його будинку в хрущі фон в 6 разів вищий ніж норма. Хтось вимірював фон в своїх будинках ?
Я вимірював, норм. І в орендних квартирах свого приятеля, все норм. Перші поверхи і приватні будинки - може виділятись з землі радон, а це не гуд.
-
Frant
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 26 кві, 2026 09:50
Frant написав: Хомякоид написав: Vadim_ написав:Онук Швондера?
Я вимірював, норм. І в орендних квартирах свого приятеля, все норм. Перші поверхи і приватні будинки - може виділятись з землі радон, а це не гуд.
А щебень плит перекрітия хрущовок и всего шо после?
Востаннє редагувалось Vadim_ в Нед 26 кві, 2026 09:51, всього редагувалось 1 раз.
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 659 раз.
- Подякували: 536 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 26 кві, 2026 09:51
Frant написав:Якщо ти не хочеш воювати чи працювати за свою державу, повинен розпрощатись з своїми активами на цій території. Спадщиною в тому числі. Сподіваюсь, влада таки вирішить це питання.
Ти зовсім дебіл? Добре що я звалив з цього цирку.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1515 раз.
- Подякували: 1940 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 26 кві, 2026 09:54
BIGor написав: Frant написав:Якщо ти не хочеш воювати чи працювати за свою державу, повинен розпрощатись з своїми активами на цій території. Спадщиною в тому числі. Сподіваюсь, влада таки вирішить це питання.
Ти зовсім дебіл? Добре що я звалив з цього цирку.
Просто очередное ШИ , удобное модераторам , возможно и они ШИ
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 659 раз.
- Подякували: 536 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 26 кві, 2026 10:07
Бетон написав: Frant написав: BIGor написав:Заспокійсь, вже дають 90 млрд грошей (не гривень), тому думаю зараз тільки вверх. Памятаю в 2019 році давали щось біля 1,5 млрд - і тоді вже було відчутно, що частина грошей пішла на КРЖН. З 90 млрд. значний пиріг розійдеться по кабінетам у вигляді "жалких пачек денег", а звідти через банк "Глобус" прямо на КРЖН.
Твою квартиру давно пора отобрать и передать любовницам тцк ашников, что в конце концов и будет
Якщо нароТ не хоче воювати за свою державу, буде воювати за чужу. Хитровиєпані бігунці і ухилянти, в перспективі, будуть звільняти Польщу від поляків, а Прибалтику від прибалтів.
-
Frant
-
-
-
-
Профіль
-
-
|