|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 15 тра, 2025 08:28
шановні колеги, велике прохання - припиняйте на цей гілці написувати примітивно-попсові дописи про корупцію, вчергове нагадую, що тема гілки - ціни на київську нерухомість і давайте її дотримуватись, про корупцію можете відкрити окремий топік і там досхочу про це рефлексувати
бо іноді коли читаєш окремі дописи складається враження ніби в таксі їдеш
паралельно закликаю модераторів звернути на це увагу
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2712 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 15 тра, 2025 11:10
Investor_K написав: Бетон написав:Уже 70 куе однухи
А хіба не дешевше?
Носятся со своими квартирами, маргинальные жлобы. Податки зверху им подавай Купил последнюю однуху в грейт. Их там разобрали все Что дальше делать, хз. Попросил фин дира столицы дать возможность оплаты за квартиру в варш.3 до августа, пока со мной по е оселе рассчитаются
-
Бетон
-
-
- Подякував: 181 раз.
- Подякували: 360 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 15 тра, 2025 11:18
Бетон написав: Investor_K написав: Бетон написав:Уже 70 куе однухи
А хіба не дешевше?
Носятся со своими квартирами, маргинальные жлобы. Податки зверху им подавай Купил последнюю однуху в грейт. Их там разобрали все Что дальше делать, хз. Попросил фин дира столицы дать возможность оплаты за квартиру в варш.3 до августа, пока со мной по е оселе рассчитаются
так а шо з Трініті?
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 15 тра, 2025 11:23
kingkongovets написав:шановні колеги, велике прохання - припиняйте на цей гілці написувати примітивно-попсові дописи про корупцію, вчергове нагадую, що тема гілки - ціни на київську нерухомість і давайте її дотримуватись, про корупцію можете відкрити окремий топік і там досхочу про це рефлексувати бо іноді коли читаєш окремі дописи складається враження ніби в таксі їдеш паралельно закликаю модераторів звернути на це увагу
Проблема цієї гілки, що дописувачів які мають відношення до реальної купівлі - продажу нерухомості обмаль. До війни була тупа реклама новобудів. Зараз просто рефлексії.
-
UA
-
-
- Подякував: 1875 раз.
- Подякували: 2322 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Чет 15 тра, 2025 11:35
Тю, так проблемы коррупции напрямую влияют на рынок недвижимости.Он на ней в большой степени держится  .Вон раньше ж написАли в варшавском только нишеброды сейчас покупают).А 300 Куе для людей пыль.Чего б ценам падать. Ну и ремонт сделать сейчас тоже проблема становится.И чего это вдруг? Не, я понимаю что у кого-то таких проблем нет.
Востаннє редагувалось посетитель в Чет 15 тра, 2025 11:40, всього редагувалось 3 разів.
-
посетитель
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 217 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 тра, 2025 11:36
kingkongovets написав:Бетон написав: Бетон написав:Уже 70 куе однухи
А хіба не дешевше? Носятся со своими квартирами, маргинальные жлобы. Податки зверху им подавай Купил последнюю однуху в грейт. Их там разобрали все Что дальше делать, хз. Попросил фин дира столицы дать возможность оплаты за квартиру в варш.3 до августа, пока со мной по е оселе рассчитаются
так а шо з Трініті?
Ще не заробив. Прийдеться ще на економ сидіти. Я після розлучення обнулився мама не горюй
-
Бетон
-
-
- Подякував: 181 раз.
- Подякували: 360 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 15 тра, 2025 11:37
UA написав:Проблема цієї гілки, що дописувачів які мають відношення до реальної купівлі - продажу нерухомості обмаль. До війни була тупа реклама новобудів. Зараз просто рефлексії.
я не думаю, що то була реклама, просто енергійні молодикі, зловивші хвилю інвестування в котловани упівалися своєю успішністю і вважали, що так буде завжди, а тих хто цим не займається - лохами і лузерами я памʼятаю як Пєрвий презирливо казав, що заробіток з оренди суперечить його характеру, що він любить рубати виключно по-крупному гг а зараз так - тут на 95% рефлексії диванних невдах, панічні і примітивні як і вони самі
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 15 тра, 2025 13:10
Не знаю, що з Трініті, проте А136 потроху здувається. Система очищення повітря тепер буде? лише в МОПах, мережевого спа з купою саун теж не буде, буде одна, щоб формально рахувалось. Коридори на поверхах значно спростили. Пишуть, що в Метрополісі в 3.3 буд. багато людей купило з ремонтом від Дім. Тепер їм пропонують або без ремонту, або повернення суми в грн. Вже пару разів бачив спробу здати в оренду голі стіни з канікулами. Може таке було і раніше, не помічав. Мова про квартири, з комерцією зрозуміло, що така схема була й раніше.
-
gonchik74
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 158 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 тра, 2025 13:21
як на мене Трініті набагато круче ніж Бульвар фонтанів поруч
батькам тікі шо поставив бойлер, якесь гореньє за 10 + 5 всі роботи по установці, але майстер мій давній знайомий
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 15 тра, 2025 14:03
gonchik74 написав:Не знаю, що з Трініті, проте А136 потроху здувається. Система очищення повітря тепер буде? лише в МОПах, мережевого спа з купою саун теж не буде, буде одна, щоб формально рахувалось. Коридори на поверхах значно спростили. Пишуть, що в Метрополісі в 3.3 буд. багато людей купило з ремонтом від Дім. Тепер їм пропонують або без ремонту, або повернення суми в грн. Вже пару разів бачив спробу здати в оренду голі стіни з канікулами. Може таке було і раніше, не помічав. Мова про квартири, з комерцією зрозуміло, що така схема була й раніше.
В А136 ПВВ в каждой квартире(с регулировкой температуры индивидуально) от застройщика предлагалась? Какие ж там потолки? Первый раз в Софии в 88м такое увидел в 5зв. отеле. Почему советских туда поселили рядом с ФРГ-немцами и британцами - не в курсе, но обалдел.
-
барабашов
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 355 раз.
-
-
Профіль
-
-
|