Цей бізнес не для мамкиних царапинок, яким від в спадок впав на голову халамидний бабушатник. Цей мотлох не повинен коштувати нічого
|
|
Цей бізнес не для мамкиних царапинок, яким від в спадок впав на голову халамидний бабушатник. Цей мотлох не повинен коштувати нічого Все равно понтуется. Самый обычный дизельный грузовой бусик вмещает гораздо больше инструмента, чем даже 200-тка. Говорю это как человек, владевший и Прадо, и 200-ткой, и ЛХ-ом, и владеющий сейчас бусиком в том числе. Ну то такое,переболеть надо, не спорю. Я до войны тоже машинами понтовался. Сейчас в семье тачки дороже трицатки нет- пусть удавятся, если что.
Податок на аренду стосується всіх.90% з яких старі панельки-хрушовки.А тут розповідають що еліта зажерлась. Ну і податки в підсумку буде платити орендар.Я ще пам'ятаю часи коли квартири здавали за фіксовану суму.Після значного підняття комуналки, стало: сумма + комуналка.Зараз в більшості так наскільки мені відомо.Ну то буде сума + комуналка + податки.
Утопающий хватается за соломинку. а укро-Ылита - за Ужгород и Станислав. В 2019 муТрий нароТ молился на актера с хриплым голосом и его "слуг". Попустило, со временем - потому как оказались еще те популисты-коррупционеры Сейчас же - чего бы не делать, лишь бы не делать собственные ракеты и БПЛА! Стосовно Ужгорода і Станіслава, як місць спасіння для української псевдоеліти. Нет, ребята, спасение ищите дальше, за польским и румынским кордоном. Керівництву Росії - потрібна велика потужна держава. Їм потрібні територія, інженери, математики, фізики, хіміки. Хоча би для власної оборонної промисловості. І вони будують її, на крові, на кістках свого і чужого населення. Самостійній Ыліті потрібні маєтки з чотириметровими парканами і нерухомість в Монако. І потрібні трактористи, комбайнери і - для обслуговування укро-олігархів - сантехніки, шофери, електрики, гувернантки і повії. До 2021 року українські інженери мали зарплату 300-400 дол/міс, тобто вони не були потрібні укро-державі!!!! Різницю відчуваєте? Тому, на т.з. окупованих територіях, бувші українські громадяни миттєво стають законослухняними громадянами Росії, зразу ж після отримання російського паспорта. У них мир, є електрика, немає ТЦК на дорогах, і є перспективи. Тут же... 34 роки одне і те ж. Кравчуки, кучми, януковичі, голобородьки з єрмаками, міндичами, бакановими і татаровими. Корупція, дерибан і пройоп СССрівських ресурсів. недарма я пишу про петлюрівський вагончик і польский кордон. Питання найближчого року-двох. Максимум 5 років жалюгідного існування без електрики, під постійними ракетними обстрілами, з втікаючим населенням, подалі від укро-Ыліти, от бездумных сволочных безракетных клоунов-дерибанщиков. Да, у голобородька та його "слуг" - була і є величезна влада на цій території. Як завжди, ця влада була використана для власного збагачення, і більше нічого. Безракетним клоунам пора на вихід! П.С. Если будут выборы, Украина пойдет по грузинскому пути. Мутрий нароТ готов проголосовать за мир и электрику от кого угодно, хоть от Гитлера. У керманычей-дерибанычей было 23 года в идеальных условиях построить сильную Украину, и было 34 года - создать ее же в неидеальных условиях. Полный, 100% проеп. Варто порівняти шлях сучасної Польщі і самостійної України за 34 роки Недаром я писал тут еще в 2011: " Как вы ребята не садитесь, а в музыканты не годитесь!" . Mene, tekel, fares! Только внешнее управление, с вороватыми туземцами на низовых должностях.
Настоящий человек-сантехник всегда всё возит с собой, фитинги, инструменты. А для доставок иногда бус можно взять. Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?ну шо, шановні кияни та гості столиці, хтось оновлену Бессарабку вже відвідав?
ще далеко не все працює, але особисто мені дуже сподобалось, рекомендую
Ремонт продуктового рынка и перекладка плитки в метро - это самые нужные дела во время войны на истощение? Не масштабирование производства БПЛА и ракет????? Украинская хуторянская Ылита, все эти бывшие лифтеры, шоферы, сантехники и клоуны с куриными мозгами, всеми силами старается проиграть войну. И у нее получается! Владельцы особняков в Конче Заспе, Петрушках, Козине, даже не думают напрячься и пожертвовать часть своих богатств на оборону страны. Значит, горе побежденным! Востаннє редагувалось Frant в Чет 11 гру, 2025 10:16, всього редагувалось 2 разів.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||