|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 07 бер, 2026 18:32
kingkongovets «если куда-то стоит очередь, то там приличному человеку делать нечего» был когда-то на подоле и не понял за чем там стоять. похоже, что очередь — это просто маркетинговый ход, демонстрация желанности места. основанный на неуважении к клиентам, которые вынуждены стоять для прикола даже при наличии мест внутри обычная инстаграмно-переоцененная харчевня. лила кейк на хмельницкого ничем не хуже и мест там сотня, всегда зайти можно или дольчетека около пейзажки
-
smdtranz
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 143 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 07 бер, 2026 18:39
smdtranz написав:kingkongovets «если куда-то стоит очередь, то там приличному человеку делать нечего» был когда-то на подоле и не понял за чем там стоять. похоже, что очередь — это просто маркетинговый ход, демонстрация желанности места. основанный на неуважении к клиентам, которые вынуждены стоять для прикола даже при наличии мест внутри обычная инстаграмно-переоцененная харчевня. лила кейк на хмельницкого ничем не хуже и мест там сотня, всегда зайти можно или дольчетека около пейзажки
десертів краще чим в Намелаці нема в Києві ніде та й інтерʼєр бімба - там купа жінок і дівчат, навіть просечкой в черзі пригощають, а оце все блабла що ти кажеш - то лише порожня рефлексія виторги там величезні а це головне конкуренти тупо смокчуть до речі раджу жінку чи дівчину свою зводити - їй дуже сподобається, гарантую, там крутіше ніж в Намі Хіменеса через дорогу
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2771 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 07 бер, 2026 19:59
kingkongovets
я туда по предложению девушки и ходил с ней же прошлой весной, и на выходе ее же выводы, что второй раз сюда идти нет никакого смысла. ничего особенного там нет
ну кому-то нравится торчать полчаса под входом ради красивых фоточек в инсту или чувства приобщенности к какой-то движухе — ради бога. студенткам каким-то может и заходит, хз так это подол был, а в центре наверное все полдня надо чтоб туда попасть сейчас)
маркетинг удачный, нишу нашли тоже хорошо — тут вопросов нет. там и не дорого. выручка их меня не интересует, пусть зарабатывают, мне не жалко. в макдональдс я иногда хожу, а они в топ-100 заведений Киева по выручке наверное не меньше половины мест держат)
-
smdtranz
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 07 бер, 2026 20:12
smdtranz написав:kingkongovets
я туда по предложению девушки и ходил с ней же прошлой весной, и на выходе ее же выводы, что второй раз сюда идти нет никакого смысла. ничего особенного там нет
ну кому-то нравится торчать полчаса под входом ради красивых фоточек в инсту или чувства приобщенности к какой-то движухе — ради бога. студенткам каким-то может и заходит, хз так это подол был, а в центре наверное все полдня надо чтоб туда попасть сейчас)
маркетинг удачный, нишу нашли тоже хорошо — тут вопросов нет. там и не дорого. выручка их меня не интересует, пусть зарабатывают, мне не жалко. в макдональдс я иногда хожу, а они в топ-100 заведений Киева по выручке наверное не меньше половины мест держат)
так це все взагалі виключно про виторг і солдаут в нинішніх умовах а ваше ставлення до цього закладу це виключно ваша особиста справа що стосується мене - мені і моїй супутниці все дуже сподобалось і я з ще більшою повагою буду ставитись до двух дівчат, які все це створили зи: до речі чекали ми хвилин 5-7, за цей час нас пригостили просеко і ніяка корона через очікування з моєї голови не впала
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 07 бер, 2026 20:33
kingkongovets
мне кажется, что большинство заведений создаются непрофессионалами просто для души, что ведет к тому, что действительно хороших мест в Киеве не хватает. и когда появляются талантливые люди, то успех обеспечен. та и помещения подходящие в дефиците
та и это наверное в любой сфере так.
-
smdtranz
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 07 бер, 2026 20:43
kingkongovets написав:а на ринку купа приміщень закритих ресторанів
Чим далі, тим більше їх буде. Просто ти, ККЦ, не здатен думати на два кроки вперед, як і майже вся укро-Ыліта.
-
Frant
-
-
- Подякував: 1809 раз.
- Подякували: 2588 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 бер, 2026 20:50
smdtranz написав:kingkongovets
мне кажется, что большинство заведений создаются непрофессионалами просто для души, что ведет к тому, что действительно хороших мест в Киеве не хватает. и когда появляются талантливые люди, то успех обеспечен. та и помещения подходящие в дефиците
ну хз, як на мене, то в Києві нормальних місць завжди вистачало, а я смачно поїсти дуже люблю) але по статистиці 80% закладів чекає фіаско і так було завжди до речі вважаю що відкривати рестік треба виключно у власному приміщенні, якщо це не мереживний общепит для якого краще фудкорта місця нема зи: а час аматорів в цьому бізнесі закінчився вже років 20 тому, всі давно в це награлися, нині «для душі» (або жінки) відкривають салони краси
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 07 бер, 2026 20:56
kingkongovets написав:smdtranz написав:kingkongovets
ну хз, як на мене, то в Києві нормальних місць завжди вистачало, а я смачно поїсти дуже люблю
А потім з дівками в баню, розв'язувати там питання створення власних балістичних ракет???? Все таки, никчемность, примитивность и тупость украинской Ылиты - зашкаливают! Печально и мучительно наблюдать за всем этим хуторянством...
-
Frant
-
-
- Подякував: 1809 раз.
- Подякували: 2588 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 бер, 2026 21:51
kingkongovets написав:хто вже був в новій Намелаці на В Васильківській? я сьогодні навіть в черзі на вхід там трошки постояв а на ринку купа приміщень закритих ресторанів а у людей биток отаке
Сьогодні вранці простояв 30 хв в черзі. Пригощали дорослих просеко, діток зефіром.
-
sportmercedes
-
-
- Подякував: 88 раз.
- Подякували: 24 раз.
-
-
Профіль
-
-
|