|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 16 кві, 2026 04:01
Бетон написав:Для местных и провинциальных эстетов из Чернигова Sky Towers в Киеве — проект 47-этажного небоскреба, разработанный в 2005 году гонконгским архитектурным бюро DLN Кроме пресловутой высотной планки в этом проекте была преодолена и планка «глубинная». По сей день под недостроенным небоскребом находится восьмиуровневый подземный паркинг. Кстати, совершенно сухой, несмотря на окружающую его пойму речки Лыбедь. И это тоже благодаря передовым на этот момент конструктивным, гидротехническим и другим инженерным решениям.
Паркинг там затоплен очень давно на несколько этажей, есть фотки на странице аукциона на котором здание прожали за 500 млн гривен Злочевскому недавно
-
NDV
-
-
- Подякував: 33 раз.
- Подякували: 25 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 кві, 2026 04:06
-
NDV
-
-
- Подякував: 33 раз.
- Подякували: 25 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 кві, 2026 15:00
Frant написав:Чому модерація дозволяє віщати брехунцям і банить правдорубів? Пан Бєєтон - ще той правнук Мюнхаузена
Да я бачу що тут багато зібралось унікумів, де які навіть прикупили МБА От такий директор автосалону з МБА не додумався на час війни винести автосалон десь в небезпечне місце за містом. Пишуть 60 машин тю тю. На відео видно G клас. Ціна від 120 тис. до 600 тис. доларів одиниці. Збитки можна оцінити  Думаю розмір не в одному млн.доларів. Не можу чомусь прикріпити посилання на відео. Але далі тільки ріст 
-
Хомякоид
-
-
- Подякував: 3224 раз.
- Подякували: 492 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 16 кві, 2026 15:16
Хомякоид написав: Да я бачу що тут багато зібралось унікумів, де які навіть прикупили МБА От такий директор автосалону з МБА не додумався на час війни винести автосалон десь в небезпечне місце за містом. Пишуть 60 машин тю тю. На відео видно G клас. Ціна від 120 тис. до 600 тис. доларів одиниці. Збитки можна оцінити  Думаю розмір не в одному млн.доларів. Не можу чомусь прикріпити посилання на відео. Але далі тільки ріст 
А що далі? Якщо ці автівки сгоріли, відповідно гроші які могли бути на них витрачені покупцями підуть на РН.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 990 раз.
- Подякували: 5370 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 16 кві, 2026 15:32
airmax78 написав: Хомякоид написав: Да я бачу що тут багато зібралось унікумів, де які навіть прикупили МБА От такий директор автосалону з МБА не додумався на час війни винести автосалон десь в небезпечне місце за містом. Пишуть 60 машин тю тю. На відео видно G клас. Ціна від 120 тис. до 600 тис. доларів одиниці. Збитки можна оцінити  Думаю розмір не в одному млн.доларів. Не можу чомусь прикріпити посилання на відео. Але далі тільки ріст 
А що далі? Якщо ці автівки сгоріли, відповідно гроші які могли бути на них витрачені покупцями підуть на РН.
Ну да, тільки вже новий директор салону з німецьким дипломом і направлений з Німеччини але вже без МБА поставить ціну 1.5 щоб компенсувати втрати і з примією за ризик. Таким чином навіть Рибальський з виглядом на гаражі не залишиться 
Востаннє редагувалось Хомякоид в Чет 16 кві, 2026 17:00, всього редагувалось 1 раз.
-
Хомякоид
-
-
- Подякував: 3224 раз.
- Подякували: 492 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 16 кві, 2026 16:20
Хомякоид написав: Frant написав:Чому модерація дозволяє віщати брехунцям і банить правдорубів? Пан Бєєтон - ще той правнук Мюнхаузена
Да я бачу що тут багато зібралось унікумів, де які навіть прикупили МБА От такий директор автосалону з МБА не додумався на час війни винести автосалон десь в небезпечне місце за містом. Пишуть 60 машин тю тю. На відео видно G клас. Ціна від 120 тис. до 600 тис. доларів одиниці. Збитки можна оцінити  Думаю розмір не в одному млн.доларів. Не можу чомусь прикріпити посилання на відео. Але далі тільки ріст 
гуттамоперчевіе
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 656 раз.
- Подякували: 533 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 кві, 2026 16:25
Когда то я написал, что риск повреждения квартиры в Киеве- ничтожен, по сравнению с автомобилями. Мне тут отвечали, что это бред. Пятый год войны, ставить машины под открытым небом.
-
Бетон
-
-
- Подякував: 226 раз.
- Подякували: 542 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
3
2
Додано: Чет 16 кві, 2026 16:44
Бетон написав:Когда то я написал, что риск повреждения квартиры в Киеве- ничтожен, по сравнению с автомобилями. Мне тут отвечали, что это бред. Пятый год войны, ставить машины под открытым небом.
на всі салони парковок в Республіці не вистачить
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2780 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 16 кві, 2026 17:04
kingkongovets написав:Бетон написав:Когда то я написал, что риск повреждения квартиры в Киеве- ничтожен, по сравнению с автомобилями. Мне тут отвечали, что это бред. Пятый год войны, ставить машины под открытым небом.
на всі салони парковок в Республіці не вистачить
підземний паркінг рішає, але ліпше шкляний міст, або хвонтан заліпити, або велдоріжки із преривістим велошляхом шляхом, напр. на проспекті на Бощагівки, непонятно как єхать от ст. ШРТ Борщагівка до КПІ, архітєктори-урбаністи
-
flyman
-
-
- Подякував: 1638 раз.
- Подякували: 2882 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Чет 16 кві, 2026 18:21
won написав: Прохожий написав:в Італії не так просто привезти "своїх" робітників які будуть робити ремонт, обмежень та гємору багато особливо якщо новє від застройщика...
А чому? Що, митниця діло має, хто до кого їде внутрі євросоюзу? Кешем платить їм та й усе - що та Італія зробить?
та не там работы типа "почухать стены", не говоря уже про болгаркой/перфоратором сцуко соседи мгновенно вызывают карабинеров и начинается "долгий и не нужный разговор"... опять же завоз материалов/вывоз строймусора... короче в этим нужно повариться чтобы понять)
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 939 раз.
- Подякували: 1460 раз.
-
-
Профіль
-
-
1