|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 29 лют, 2024 14:02
UA написав:Покупець чомусь орієнтувався на наявність поряд дитячих садків та шкіл.
На Троєщині? Якщо він збирається там жити то школи непотрібні - краще секція з карате чи боксу) Зараз майже всі садки і школи напівпусті
-
cherchiltank
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 251 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 29 лют, 2024 14:02
UA написав: airmax78 написав: UA написав:Покупець чомусь орієнтувався на наявність поряд дитячих садків та шкіл.
Шкода покупця. Скоріше за все таких грошей в нього більше ніколи не буде.
А в вас зараз кешем полтосик є? 
В мене тільки ті 500 баксів, що мені Реус заплатив за кол опціон на квітку.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 29 лют, 2024 14:47
airmax78 написав:В мене тільки ті 500 баксів, що мені Реус заплатив за кол опціон на квітку.
За вашу квіточку, я пропонував трішки більше. Що такі скрутні часи на чужині настали, що ви готові квіточку за 500 баксів скинути? 
-
reus
-
-
- Подякував: 430 раз.
- Подякували: 1499 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 29 лют, 2024 15:44
reus написав: airmax78 написав:В мене тільки ті 500 баксів, що мені Реус заплатив за кол опціон на квітку.
За вашу квіточку, я пропонував трішки більше. Що такі скрутні часи на чужині настали, що ви готові квіточку за 500 баксів скинути? 
Реус, ну як можна купувати інструмент не розуміючи як він працює? 500 баксів неабиякі гроші, але й вони на дорозі не валяються. Проте я чесний, тому коли наближатиметься дата експірації опціону - я дам вам знати заздалегідь.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 29 лют, 2024 18:22
stm написав:И почему не работать с риелтором? Пол аренды оплатит арендатор, а они его приведут.
Тому щр цю обяву скопіюють всі рили міста. Обява від власника загубиться Конкуретну перевагу Без коміссії буде втрачено. Рили все одно скопіюють, але в меньших маштабах.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2344 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Чет 29 лют, 2024 18:58
Вести с полей, был только один единственный звонок напрямую, остальное звонят риелторы. На рекламу было потрачено 750 гривен.на сайте риелтор невозможно пожаловаться на левое объявление от рыла.
-
Voistov
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 81 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 29 лют, 2024 19:19
UA написав: stm написав:И почему не работать с риелтором? Пол аренды оплатит арендатор, а они его приведут.
Тому щр цю обяву скопіюють всі рили міста. Обява від власника загубиться Конкуретну перевагу Без коміссії буде втрачено. Рили все одно скопіюють, але в меньших маштабах.
Представитель (пенсионерка на доплатах от рыл) звонила мне первой с самого утра в 8:30, при условии что объявление давалось вечером прошлого дня в 22:00, дальше скопировать любому рылу Ваше объявление вообще не представляет сложностей. Объявление на олх по моим наблюдениям особо активно первую неделю, потом уходит в не первый-второй лист поиска. Преимущество очень условное в современном мире. Первую неделю вас найдут и так, даже при клонах.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 29 лют, 2024 19:34
Модераторы, может несколько страниц оффтопа переместить в тематическую ветку?
и из рубрика "вести с полей" продана 2к панель 42м2 на Гонгадзе напротив Фортеци, брутто покупан заплатил 51куе в принципе по большому счету квартира под капремонт вот такой он дешевей...
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 29 лют, 2024 19:44
Voistov написав:Хм, а где я должен был давать, соглашаться? Конечно не хотел бы
1) сам факт того, що ви спілкуєтесь з рилами, навіть просто відповідаючи «так» на кожну фразу, коли вони вам по телефону читають ваше же оголошення - є фактичним підтвердженням вашої готовності співпрацювати з посередниками 2) також ваша ствердна відповідь на їх звичні питання в кінці розмови «чи можу я пропонувати вашу квартиру своїм клієнтам?», або «так я беру вашу квартиру в роботу?» трактується ними як ваша згода на те, що вони опублікують вашу обʼяву з вашими фотками від себе їх коронний аргумент «так вам що, завадить, якщо ваш обʼєкт буде рекламувати ще хтось» - стовідсоткова брехня, рекламуватись вони завдяки вашій інтелектуальній власністі будуть самі, бо всім хто їм зателефонує по вашій квартирі вони обовʼязково будуть пропонувати інші варіанти тому й нема жодного приводу платити їм з боку власників, якщо не криві руки і вони в змозі зробити фото-відео та написати привабливу обʼяву та поспілкуватись по телефону з претендентами - сенсу їх наймати не бачу зи: мої знайомі ріелторки, з якими я давно спілкуюсь кожна ведуть по декілька квартир і комерцій, вирішуючі повністю всі питання, чиї власникі за кордоном, або воюють - так тут питань нема за що вони свою комісію отримують, мова виключно про рекет по навʼязуванню послуг
Востаннє редагувалось kingkongovets в Чет 29 лют, 2024 19:48, всього редагувалось 1 раз.
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2730 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 29 лют, 2024 19:48
Прохожий написав:Модераторы, может несколько страниц оффтопа переместить в тематическую ветку? и из рубрика "вести с полей" продана 2к панель 42м2 на Гонгадзе напротив Фортеци, брутто покупан заплатил 51куе в принципе по большому счету квартира под капремонт вот такой он дешевей...
Як тільки гривня девальвує, ми побачимо реальну ціну такої квартири.
-
reus
-
-
- Подякував: 430 раз.
- Подякували: 1499 раз.
-
-
Профіль
-
-
1