|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 24 гру, 2024 14:46
барабашов написав: Бетон написав:Я пересилив скабєєву і в страшних родових потугах подивився. Так, я вважаю ніконова і кан великими. Але кожна відповідь- глибока вимушена брехня. Прийти до волчари бізнесмена і задавати такі наівні питання. Можна тільки заздрить ніконову у вмінні вигадати переконливі історії для широких мас.
А можно по полочкам - где и как соврал и какая там правда? Начнём с цены сотки - 300000 - в центре.
Мой напарник, архитектор, пересекался с ним. Никонов- деспотичный, крутой, псих. Это всё. Грязная подноготная, начиная от вечной текучки, заканчивая покупкой исторических зданий и бизнеса за бугром - здесь лишнее. Ты реально веришь, например, что он просто не хочет строить в Европе? Таких бандитов туда и близко не пустят
Востаннє редагувалось Бетон в Вів 24 гру, 2024 14:53, всього редагувалось 2 разів.
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 383 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 24 гру, 2024 14:52
kingkongovets написав:барабашов написав:А можно по полочкам - где и как соврал и какая там правда? Начнём с цены сотки - 300000 - в центре.
ти не того питаєш, звідки йому це знати?) людина вважала, що «у кана немає жодної нормальної локації» - про що там далі розмовляти взагалі? зи: там до речі дуже цікавий інсайд про початок реалізації проєкта на Маккейна в кінці, це, на мій погляд, найцікавіше зі всього півторагодинного інтервʼю
Правильно, спрашивай у щанувальника скабеевой. Там темныкы у него)) Он все свои знания берёт из тик тока, это типа инсайды. Я тоже могу начать разоблачать. Я тебя не трогаю потому что ты мне лайки ставишь в тик токе. Спасибо кстати
-
Бетон
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 24 гру, 2024 15:46
Кстати реестры и правда удалили. Сделок нет. Инфа с парк лейн. Кто знает, почему не удалились реестры военнообязанных например?
-
Бетон
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 24 гру, 2024 15:56
Бетон написав:Кстати реестры и правда удалили. Сделок нет. Инфа с парк лейн. Кто знает, почему не удалились реестры военнообязанных например?
Снигермйцы с Банковой ломанули базы???
-
барабашов
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 359 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 гру, 2024 16:27
Бетон написав:Кстати реестры и правда удалили. Сделок нет. Инфа с парк лейн. Кто знает, почему не удалились реестры военнообязанных например?
Як з продажом та купівлею авто з пробігом...
-
Slon_Nosov
-
-
- Подякував: 1082 раз.
- Подякували: 717 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 24 гру, 2024 18:01
kingkongovets написав:барабашов написав:А можно по полочкам - где и как соврал и какая там правда? Начнём с цены сотки - 300000 - в центре.
ти не того питаєш, звідки йому це знати?) людина вважала, що «у кана немає жодної нормальної локації» - про що там далі розмовляти взагалі? зи: там до речі дуже цікавий інсайд про початок реалізації проєкта на Маккейна в кінці, це, на мій погляд, найцікавіше зі всього півторагодинного інтервʼю
Отак читаєш форум грубі роки, маєш чувака за гуру київської нерухомості. І тут херак - інсайд з інтервʼю скабєєвої))) Та той інсайд в зубах місяцями носять всі шанувальники централпарку) Хоча і кейс про здачу в тетрісі, який гуляє тіктоком теж показовий)
-
gonchik74
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 159 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 гру, 2024 18:29
gonchik74 написав:Отак читаєш форум грубі роки, маєш чувака за гуру київської нерухомості. І тут херак - інсайд з інтервʼю скабєєвої))) Та той інсайд в зубах місяцями носять всі шанувальники централпарку) Хоча і кейс про здачу в тетрісі, який гуляє тіктоком теж показовий)
якщо ви не побачили в інтервʼю нічого окрім персони мосійчучки - це виключно ваші проблеми чи може ви вже знали, що КАН на Маккейна почав будувати щось окрім школи? бо наприклад я не знав, а я цікавлюсь, до речі Пєрвий як виявилось теж щодо кейса з орендою в тетрісі - маєте щось заперечити? я десь збрехав? давайте без оцієї рефлексії - де саме я брехав, або був неправий? я завжди приводжу посилання на джерела якщо вони є, а ось як до цієї інфи ставитись кожен має вирішувати сам
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2724 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 24 гру, 2024 21:04
kingkongovets написав:що КАН на Маккейна почав будувати щось окрім школи
Та вони до війни почали ще, потім призупинили через війну, зараз певно продовжили
-
foxluck
-
-
- Подякував: 1745 раз.
- Подякували: 142 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 гру, 2024 21:12
foxluck написав: kingkongovets написав:що КАН на Маккейна почав будувати щось окрім школи
Та вони до війни почали ще, потім призупинили через війну, зараз певно продовжили
до війни вони почали школу, біля Філатова, а решта ділянки стояла вільна
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2724 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 24 гру, 2024 21:50
Slon_Nosov написав: Бетон написав:Кстати реестры и правда удалили. Сделок нет. Инфа с парк лейн. Кто знает, почему не удалились реестры военнообязанных например?
Як з продажом та купівлею авто з пробігом...
відкрити фоп теж не працює. чому юристи жахають цим фопом? типу якщо хочеш загреміти в окоп, то відкривай? треба хату посольству здать з податками, як тут люблять докорять - чого не платиш
-
Бетон
-
-
-
-
Профіль
-
-
2