Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Ясно, думаю, лутшє в офшорчік із сліпим трастом, а турістом ужє потом, #какакурт, ленлордом на пенсії, от тільки назбираю достатньо кавалірок-перлин в намисто
щодо легалізації: хотаб писав, що в нього в кавалірці не встав, мало місця шолє кавалірки, мабуть, не той хвормат тре з Долярчика консультація, він в нас спец по стрьомним зеленим аферам.
Вы случаем покупали не в комплексах с названием ...- ПАРК? Если да, то доки не смутили?
до речі, я от подумав, що Алехи Брєжнєви з каклєтами дєнюх підняли ціни вна неньці. і тут заодно подумалося, а чому б не прийняти програму як в Туреччині або Латвії чи Мальті, щоб громадянство за нерухомість і ФОПчик з 5% як локальна офшора.
flyman писал(а):[ до речі, я от подумав, що Алехи Брєжнєви з каклєтами дєнюх підняли ціни вна неньці. і тут заодно подумалося, а чому б не прийняти програму як в Туреччині або Латвії чи Мальті, щоб громадянство за нерухомість і ФОПчик з 5% як локальна офшора.
бєтон в космас.
Витрачу час на тебе )))
Латвія і Мальта = нормас пашпорт + Мальта нормас офшор. Турція (це на твоїй мові) - 250 куе = пашпорт і попадос на податок на світові доходи. Турція - ВНЖ + ... = 0 податок на світовий дохід.
І в якій з тих категорій Україна може чимось випередити?
Розумники висновки зробили і людські потоки показують хто куди рухається )))
flyman писал(а):[ до речі, я от подумав, що Алехи Брєжнєви з каклєтами дєнюх підняли ціни вна неньці. і тут заодно подумалося, а чому б не прийняти програму як в Туреччині або Латвії чи Мальті, щоб громадянство за нерухомість і ФОПчик з 5% як локальна офшора.
бєтон в космас.
Витрачу час на тебе )))
Латвія і Мальта = нормас пашпорт + Мальта нормас офшор. Турція (це на твоїй мові) - 250 куе = пашпорт і попадос на податок на світові доходи. Турція - ВНЖ + ... = 0 податок на світовий дохід.
це я не тобі лічно писав.
цю вєтку читають люди які потім видають ідеї на гора у вигляді роліків, статей, законодавчих ініціатів... так от як подрбосіл прикорм для ідеї "ПМЖ/громадянство неньки за укробєтон і офшорний ФОП"
бєтон в космас.
Витрачу час на тебе )))
цю вєтку читають люди які потім видають ідеї на гора у вигляді роліків, статей, законодавчих ініціатів... так от як подрбосіл прикорм для ідеї "ПМЖ/громадянство неньки за укробєтон і офшорний ФОП"
ага-ага, ОК! Тоді однозначно трєба накроту і проституху дозволяти + вводити це в ФОП.
Уявляю, як колумбійські наркобарони потягнуться в неньку )))) ух, і побудується нове місто, і аеропорт, і космопорт, і гуперпул ))))
ага-ага, ОК! Тоді однозначно трєба накроту і проституху дозволяти + вводити це в ФОП.
Уявляю, як колумбійські наркобарони потягнуться в неньку )))) ух, і побудується нове місто, і аеропорт, і космопорт, і гуперпул ))))
будєттокадаражать інфа 146% а ти думав, чому коноплю виносили на "референдум", такий хітрий план-многоходівочка
kingkongovets писал(а):но по моим личным наблюдениям, по словам арендаторов и просто знакомых - мелкий и средний бизнес, так и не оправившийся до конца после весеннего локдауна, мягко говоря в депрессии и в будущее смотрит пессимистически хуже всего дела с ресторанным бизнесом
Любых размеров бизнесу сейчас несладко. За 3 квартала 2020-го общий финансовый результат крупных и средних предприятий снизился в 3,5 раза, или на 250 млрд грн. В строительстве - в 2,3 раза, или на 2 млрд грн.
kingkongovets писал(а):но по моим личным наблюдениям, по словам арендаторов и просто знакомых - мелкий и средний бизнес, так и не оправившийся до конца после весеннего локдауна, мягко говоря в депрессии и в будущее смотрит пессимистически хуже всего дела с ресторанным бизнесом
Любых размеров бизнесу сейчас несладко. За 3 квартала 2020-го общий финансовый результат крупных и средних предприятий снизился в 3,5 раза, или на 250 млрд грн. В строительстве - в 2,3 раза, или на 2 млрд грн.