Якщо є ТУ на підключення будинку, і якщо є почтова адреса, і є правонаступний документ, то можна.
Але часто забудовник ТУ на підключення або не має, або його не виконує.
|
|
![]() Якщо є ТУ на підключення будинку, і якщо є почтова адреса, і є правонаступний документ, то можна. Але часто забудовник ТУ на підключення або не має, або його не виконує. ![]() Я не про платника, а про борг, якщо такий буде. Не зовсім зрозумів, так на кого нараховується борг? Приклади з життя: продається квартира, є борги по комуналці, газу, е.е. і т.д. Як правило, вони висять на квартирі, а не власнуку. Тому при покупці-продажі вторинки тре буди впевненим, що боргів нема і оплати зроблені під 0 (хоча після перерахунку постачальником борг може появитися). ![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?я вам могу показать объект где счётчик (работающий) висит на уличном столбе. Сомневаюсь что тот кто платит по нему имеет на этот столб и на недвижимость рядом с ним (раньше там была бытовка) право собственности. По временной схеме подключается. С газом сложнее, но мне газ дали на 1,5года раньше чем право собственности. Договор был прямой с облгазом. ПС не обязательный документ для комм.служб. Так раньше было, сейчас могли что то поменять. юридически невозможно повесить долг на квартиру, долг на том с кем договор, у квартиры нет полномочий заключать договора, кроме того и собственников у неё может быть много. Как тогда делить долг поровну или каждому согласно его доли? Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 20 бер, 2021 19:08, всього редагувалось 3 разів.
![]()
Первый локдаун, когда закрыли метро не учитываем, да ? Тот факт, что количество авто на дорогах увеличилось, потому что не все хотят передвигаться в общественном транспорте и, как следствие пробки, не учитываем, да ? Госпидя, какой же ты недалёкий ![]() flyman
Я про ОРЕНДУ нежитлового з оформленням на орендарів світла та інш. Не важливо хто власник. Якщо треба - приїдуть, вимкнуть, чекатимуть на оплату. їм важлива оплата по їхньому рахунку. хто власник важливо коли щось змінюється. і це все до цього: "Кстати, тут слышал от человека сдающего нежилое, что арендаторы захотели перезаключить Эл/эн на себя, остальные тоже." P.S. дефакто борг дійсно висить на приміщенні. При любих договорах боргах і платниках вігрібати буде поточний користувач ![]() але боржником буде сторона з договору. Востаннє редагувалось slonslon в Суб 20 бер, 2021 19:18, всього редагувалось 3 разів.
![]()
Ладно, підем на третє коло. До чого тут енергокомпанія, їм пофіг, поки платять. Коли не платять, то що? Орендар уїхав, юристи енергокомпанії будуть бігати за орендарем? Нафіг надо. Простіше відрубати е.е. на приміщення, поки не буде погашено борг з штрафами, пенями і оплатою за повторне підключення. Тобто борг на приміщенні (vitalian це твоєї уваги теж, приміщення не має повноважень укладати договір, але його легко відключити, тому де юре, борг на орендаторі, якщо той заключив договір, а дефакто власнику прийдеться погашати борг із своєї кишені перед енергокомпанією, а потім через суди витрушувати із орендаря). Якщо нотаріально завірене доручення, то що може мати енергокомпанія проти? Востаннє редагувалось flyman в Суб 20 бер, 2021 19:21, всього редагувалось 1 раз.
Зараз переглядають цей форум: Bolt і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|