Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Цены на недвижимость в ее различных сегментах по завершению местных локдаунов могут вырасти в среднем на 5% в связи с ростом инфляции в стране. Об этом сообщил корреспонденту УНИАН президент Ассоциации специалистов по недвижимости (риелторов) Украины (АСНУ) Юрий Пита. "Стабильность цен - это отклик рынка на карантин. Однако по завершению локдауна цены, прежде всего на жилье, могут вырасти", - сказал он. По мнению эксперта, в мае-июне на вторичном рынке наибольший рост цен (до 10%) возможен на однокомнатные квартиры в домах, построенных после 2000 года, и удачно расположенных. На первичном рынке ценовая динамика будет похожей. По прогнозам Питы, рост цен в среднем может составить до 6%. Подробности читайте на УНИАН: https://www.unian.net/economics/other/c ... 95387.html --------------------------------------------------- в общем всьо будет дорожать, поэтому все срочно в бетон, а то не успеете. Нет денег то берите кредит.
я так понимаю, в городе все настолько хорошо, что застекленные балконы последняя проблема которую осталось решить? ну давайте штрафовать жильцов за застекленные балконы и кондишины, водителей за ямы на дороге, помнится один космонавт хотел платный вход на кладбище сделать...
меня больше напрягают жк без придомовой и парковки, в частности те кто выдают разрешение на строительство.
я так понимаю, в городе все настолько хорошо, что застекленные балконы последняя проблема которую осталось решить? ну давайте штрафовать жильцов за застекленные балконы и кондишины, водителей за ямы на дороге, помнится один космонавт хотел платный вход на кладбище сделать...
меня больше напрягают жк без придомовой и парковки, в частности те кто выдают разрешение на строительство.
Якось смішно Ви написали - поки не відремонтують дороги, - не трогайте мій балкон і кондиціонер!:-)
stas_rst написав:цікава думка форумчан щодо зручності проживання і логістики в центр зранку-ввечері з/до Гатного. Дякую
Дивлячись який центр.
Ну точно не Маскфи. Самий прицентральний. Ярвал-Львівська пл.
Якщо у вас там гарна та надійна робота, чому не шукаете щось поблизу-задорого? 5 разів на тиждень долати такий шлях, то вже як на мене занадто. В понеділок в 6-30 їхав з околиць Ірпеня в Броварський р/н. Біля сьомої був вже на Оболоні, так на корки в напрямку центру було боляче дивитись. Що думають всі ці люди про цінність власного часу? Хвіст "змії" із автомобілів жителів Троєщини губився десь в глибині проспекту Маяковського! Навіть коли вертався назад в 10-30 Північний міст та набережна від Оболоні в сторону Рибальського (привіт Ейру) стояли непогано так. Жити біля Киева у власному будинку добре коли і робота (бізнес) там же або можна більшу частину робити віддалено. Навіть якщо зараз якийсь маршрут не так сильно завантажений, немає ніякої гарантії, що так буде і надалі. Скоріше навпаки.