Продуктові ринки і не тільки у валютному контексті

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 218219220221
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2026 10:40

ЛАД написав:
  _hunter написав:
  budivelnik написав:Уточнення
Якість влаштовує не мене, якість влаштовує СПОЖИВАЧА...

А тебе показалось, что с этим кто-то спорил? :lol:
Я просто подскажу: есть люди, которые довольны "качеством" растворимых стиков...
Я в жизни пил замечательный кофе в 3 местах - в Ереване (в одном месте! Там варили на песке). второй раз в отеле в Каире и приближающийся по качеству на набережной в Судаке (там приезжала пара на лето, не помню, откуда).
Всё остальное... тоже кофе.
Старбакс тоже не вдохновил.
Я пив чудову каву у Львові в Вероніці( проста еспресо , створювалось враження що вона густа як вершки)..... , але на жаль , навіть там ,щоб випити ЧУДОВУ - треба зайти разів з десять і замовивши ТЕ САМЕ випити просто ХОРОШУ...
Звідси висновок
Ідеалу досягнути ВАЖКО .... але старатись НАБЛИЗИТИСЬ до ІДЕАЛУ потрібно постійно
Інше питання
Що таке ІДЕАЛ
Я МОЖУ зробити кращу каву від тієї що зараз продаю, але це потягне за собою суттєве підняття ціни, яке навіть на мій погляд погіршить співвідношення ціна/якість, хоча й підніме якість..
Я пішов шляхом відсікання клієнтів які люблять бурду, і відсікання естетів які готові платити по 50 грн за порцію в гарному стаканчику ( якість моєї вища ніж 70% тієї що пропонується в туристичнихз локаціях за 50+ грн і приблизно відповідає каві на мережевих заправках ОККО або ВОГ при тому що ціни там ще вищі) .. і отримав СВОГО ПОСТІЙНОГО КЛІЄНТА + задоволення від того що в мене найдешевша КАВА ( є дешевша бурда з чайника яким заливають кавовий порошок) і при цьому ПРИСТОЙНИЙ прибуток від її реалізації
Востаннє редагувалось budivelnik в Пон 23 лют, 2026 10:54, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 299 раз.
Подякували: 3008 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 24 бер, 2026 14:20

Шановні форумчани, пропонуємо до обговорення:

На скільки цього року подорожчає великодній кошик — експерти
Ірина_
Модератор Форуму

Подякував: 1221 раз.